Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Eγώ πάλι κάτι άσχετο θα ρωτήσω, πώς βάζετε στο blog τα ιστολόγια που παρακολουθείτε? Εγώ πήγα εκεί που έλεγε παρακολούθηση και πάτησα προσθήκη και το μόνο που κατάφερα ήταν να γραφτώ 2 φορές! Και στο δικό σου Πένυ έτσι έπαθα, ήμουν ήδη γραμμένη και ξαναγράφτηκα! Και μετά έσβησα τη μια εγγραφή.

Τελοσπάντων, για πείτε μου, πώς θα βάλω μπροστά τη λίστα των ιστολογίων?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτη μου βγαίνει 15*33 εκατοστά ?? Μαλλον τα βγαζω λάθος ...anyway .

Βίκυ δεν μας βάζεις μια μήτρα κοπής δικής σου και που την χρησιμοποιησες ? Αυτό είναι πιο έυκολο .

http://www.sizzix.com/product/656055/sizzix-bigz-xl-die-album-scallop-rectangle

εχω αυτό! Η μήτρα ειναι μεγάλη αλλά τα τετραγωνα που κοβει ειναι περιπου 15*15εκ.

Eγώ πάλι κάτι άσχετο θα ρωτήσω, πώς βάζετε στο blog τα ιστολόγια που παρακολουθείτε? Εγώ πήγα εκεί που έλεγε παρακολούθηση και πάτησα προσθήκη και το μόνο που κατάφερα ήταν να γραφτώ 2 φορές! Και στο δικό σου Πένυ έτσι έπαθα, ήμουν ήδη γραμμένη και ξαναγράφτηκα! Και μετά έσβησα τη μια εγγραφή.

Τελοσπάντων, για πείτε μου, πώς θα βάλω μπροστά τη λίστα των ιστολογίων?

σχεδιαση, νεο gadget, λιστα των ιστολογιων μου

http://www.sizzix.com/product/656055/sizzix-bigz-xl-die-album-scallop-rectangle

εχω αυτό! Η μήτρα ειναι μεγάλη αλλά τα τετραγωνα που κοβει ειναι περιπου 15*15εκ.

Mπραβο τωρα καταλαβα..με αυτό έκανες το μινι αλπμουμ για την πρόκληση της Λένας ..Πολύ ωραίο ....!!!!!!!!!!!!

OiaRp2.png

Γειά σας κορίτσια.Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα,χάθηκα λίγο για να φτιάξω το blog μου,μετά κόλλησα με τις προσκλήσεις του get creative.Σκεφτομαι κι εγώ για το crop ,φαντάζομαι οτι είναι καλύτερα να δω απο κοντά διάφορες τεχνικές .όμως δεν ξέρω τι πρέπει να έχω μαζί γιατί δεν έχω εμπειρία τι θα χρειαστώ και τι οχι,αν και η Βίκυ βοήθησε αρκετά ,ακόμα το σκέφτομαι...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Λοιπόν από το link που μας έβαλε η Βικυ στο etsy πατήστε chipboard και δείτε πόσα θα σας βγάλει και πόσο φτηνα είναι!!! Βικακι thanks μόνο στο etsy δεν πίστευα ότι θα βρω chipboard!!Και πάρα πολύ φθηνα διακοσμητικά!! Καμια σχέση με την σφραγιδομανια!!

Αυτό μονο που δεν καταλαβα στα μεταφορικά γράφει 2 τιμες πχ 3? ένα προιον και με οποιοδήποτε άλλο 0,45? .Τι εννοει ότι αν παρεις πχ 2 τμχ θα πληρώσεις μεταφορικα 3 για το πρωτο και 0,45 για το δευτερο δηλ 3,45? Η ότι θα πληρώσεις 0,45? Εχει ψωνίσει καμια απο το etsy να ξερει???

Εχω ενθουσιαστει!!!

Δεν εχω ψωνίσει αλλά μαλλον προς το σεναριο 3,45 κλίνω! :D

Ευχαριστούμε και για τα βραβεία!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

καλημέρα! κι εμενα για υλικά με βλεπω, αν και η εμπειρία που αποκομιζεις ειναι μαλλον ανεκτιμητη! :-) Ειναι πολλές οι ώρες όμως...

εγώ θα σας προσθέσω το βραδυ απο το σπιτι! Σαντυ και Marvas με γεια! Θα σας στείλω και βραβείο! :-)

Ευχαριστώ για το βραβείο αλλά εξήγησέ μου τι ακριβώς πρέπει να κάνω;

χαχαχαχαχα, θα σου εξηγήσει η Πένυ!

Κι εμεις ψαχνοντας παμε, το βαζεις στο μπλογκ σου, γραφεις 7 πραγμτα για σενα και μετά με τη σειρά σου δινεις το βραβειο σε άλλα 7 μπλογκ. Ή τουλαχιστον έτσι νομίζω! :-)

Προχθες τελειωσα μια συνθεση και πανω που ημουν ετοιμη να τη φωτογραφισω, τυχαινει εχθες και παω τζαμπο και τσιμπησα κατι αυτοκολλητακια, οποτε κολλησα 2 ακομα στη συνθεση... Τι κακό κι αυτό, ποτε δεν τελειωνουν! :-)

καλημέρα! κι εμενα για υλικά με βλεπω, αν και η εμπειρία που αποκομιζεις ειναι μαλλον ανεκτιμητη! :-) Ειναι πολλές οι ώρες όμως...

Είναι και μακριούτσικα μωρέ (για μένα) και δεν οδηγώ καν, αν ήταν π.χ. στο κέντρο, δεν το συζητούσα..

εγώ θα σας προσθέσω το βραδυ απο το σπιτι! Σαντυ και Marvas με γεια! Θα σας στείλω και βραβείο! :-)

Εμένα δε μου ήρθε το βραβείο, κλαψ!:cry::cry: Ενώ είδα στο blog σου πως το έστειλες, δεν το πήρα..:oops:

Προχθες τελειωσα μια συνθεση και πανω που ημουν ετοιμη να τη φωτογραφισω, τυχαινει εχθες και παω τζαμπο και τσιμπησα κατι αυτοκολλητακια, οποτε κολλησα 2 ακομα στη συνθεση... Τι κακό κι αυτό, ποτε δεν τελειωνουν! :-)

Kι εγώ το παθαίνω αυτό! Ενώ τελειώνω, όλο και κάτι προσθέτω μετά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σάντυ,την πεταλούδα που έχεις στο μίνι πού την βρήκες??

Δεν θυμάμαι καν αν σε ξαναρώτησα.

Την πεταλούδα στο εξώφυλλο λες ή τις χάρτινες μέσα? Αυτή στο εξώφυλλο την είχε μέσα το kit pixie glen. Oι χάρτινες είναι με το big shot.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...