Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Βάλια πόση ώρα χρειαζεται ο κυριουλης στον Διονυσόπουλο να τα κόψει ???Εννοώ τρως ώρα εκει ??Αν δεν μπορέσω να πάω εγω και θέλω να δωσω οδηγίες ....τι να πω πχ 20 χαρτόνια 20*20 και 40χαρτονια 15*15 ( λεω εγω ...)

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοείς αυτό στο Hilton .....??

Εγώ αν λες αυτό δυστυχως όχι ...Μπήκα και είδα δημιουργίες και είναι φοβερες ....αλλά αυτά δεν ξέρω πως χρησιμοποιούνται ακριβώς .

Marvas καλύτερα ανεβασε το με αυτό που σου είπε η Βάλια και μετα κανεις και blog.

Οχι στο Χιλτον, αλλα στο Capsis, το crop το διοργανώνει το Get Creative. Γίνεται κι αλλο στο Χίλτον? :shock:

Για τα dusty attic λες? Ειναι φανταστικά! Μπες να χαζεψεις στο blog της Gabrielle Pollaco http://gabriellepollacco.blogspot.com/ Δε μπορώ να σου βαλω λινκ με συνθεσεις που εχει χρησιμοποιοησει τετοια προϊόντα, αλλά αν ψαχουλεψεις, όλο και κατι θα βρεις ευκολα, γιατι τα χρησιμοποιει πολυ! Η Gabrielle ειναι η αγαπημενη μου για ρομαντικές και vintage συνθέσεις! Βεβαια, εγώ δεν μπορώ να κανω ούτε κατα διανοια ό,τι φτιαχνει εκείνη! :cool:

Λες να κοβει και η σφραγιδομανια τετοια? Απο χαρτόνι ειναι της dusty attic. Χμμμ, θα παρω να ρωτήσω. Βρήκα ενα μαγαζί στην Αγγλία που τα πουλαει, αλλά δεν εψαξα να δω μεταφορικά κτλ...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Βάλια πόση ώρα χρειαζεται ο κυριουλης στον Διονυσόπουλο να τα κόψει ???Εννοώ τρως ώρα εκει ??Αν δεν μπορέσω να πάω εγω και θέλω να δωσω οδηγίες ....τι να πω πχ 20 χαρτόνια 20*20 και 40χαρτονια 15*15 ( λεω εγω ...)

20 λεπτά για τη γκρίνια και πιθανή αναμονή και 10 λεπτά για να τα κόψει! :tongue:

Θα πεις απο το καθε παχος πόσα κομματια θες να βγουν κι εκεινοι ξερουν ποσα χαρτόνια χρειαζεσαι. Νομίζω ότι το φυλλο χαρτονι εβγαζε 35 κομματια 15*15, αποτε ίσως να μη μπορεσουν να σου κοψουν 40 κομματια αλλά όσα βγαζει το χαρτόνι. Προσωπικά, πήρα πραμα για να εχω. :D Με 2 φυλλα χαρτόνι εβγαλα 70 κομματια 15*15. Πόσα μινι αλμπουμ θα φτιαξω πια? :tongue:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Οχι στο Χιλτον, αλλα στο Capsis, το crop το διοργανώνει το Get Creative. Γίνεται κι αλλο στο Χίλτον? :shock:

Για τα dusty attic λες? Ειναι φανταστικά! Μπες να χαζεψεις στο blog της Gabrielle Pollaco http://gabriellepollacco.blogspot.com/ Δε μπορώ να σου βαλω λινκ με συνθεσεις που εχει χρησιμοποιοησει τετοια προϊόντα, αλλά αν ψαχουλεψεις, όλο και κατι θα βρεις ευκολα, γιατι τα χρησιμοποιει πολυ! Η Gabrielle ειναι η αγαπημενη μου για ρομαντικές και vintage συνθέσεις! Βεβαια, εγώ δεν μπορώ να κανω ούτε κατα διανοια ό,τι φτιαχνει εκείνη! :cool:

Λες να κοβει και η σφραγιδομανια τετοια? Απο χαρτόνι ειναι της dusty attic. Χμμμ, θα παρω να ρωτήσω. Βρήκα ενα μαγαζί στην Αγγλία που τα πουλαει, αλλά δεν εψαξα να δω μεταφορικά κτλ...

χαχα εκανα λάθος το ξενοδοχείο .Το ίδιο λεμε !! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες ...ελπίζω να αντεξει αυτός που θα στείλω και μην σηκωθεί και φυγει

Καλά φοβερή αυτη η Gabriele...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Τελικά τα κατάφερα εχθές και έκανα την πρώτη μου ανάρτηση στο blog που έφτιαξα! Είμαι πολύ χαρούμενη και κατάφερα να συμμετάσχω και στο διαγωνισμό. Σας ευχαριστώ όλες για την πολύτιμη βοήθειά σας. Ελπίζω μόνο να βρίσκω χρόνο να ασχολούμαι λιγάκι.

Λευκή καλή αρχή !! σε πρόσθεσα εννοείται !Οι διαγωνισμοί είναι ένα κίνητρο και δίνουν ιδέες κιόλας για εμάς που τωρα αρχίζουμε, αν και εγώ έχω να φτιάξω διάφορα για την μικρή και δεν έω προλάβει ...Πριν τις 11 δεν κλείνει μάτι δεν ξέρω γιατι .Για όλους ο χρόνος είναι κάτι πολύτιμο πλέον ....και δυσεύερτο πολλές φορές !

Λοιπόν Σάντυ και εγω στην φάση που είμαστε υλικά θα έπαιρνα αλλα εσυ ξέρεις καλύτερα .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...