Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Nai είναι πολύ όμορφο το έχω κατεβασει και εγω να το δω στο σπίτι αυτό...οι κορδέλες δεν ξέρω αν μπαίνουν εύκολα, αν βρεις κανεναν καλό τρόπο ή εχεις σκεφτεί τίποτα άλλο πες μας . 8*8 είναι σαν τράπουλα πολύ μικρά ...Εσύ όντως καλά έκανες και θα τα κάνεις πιο μεγάλα !
Κι εμενα με προβληματιζει η κορδελα, στις οδηγιες εγραφε κορδελες grossgrain που δεν ξερω τι ειναι, ισως οι πιο "σφιχτες", πιο γερες. θα παω στο μαγαζί και θα δω... Σιγά σιγά θελω να αρχίσω να τα φτιαχνω...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό (από το parents.gr) αλλά δίσταζα να λάβω μέρος στη συζήτησή σας. Η αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι ελάχιστα με το scrapbooking (τώρα τελευταία) αλλά με τις χειροτεχνίες/κατασκευές από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Με αφορμή τη συζήτηση που ανοίξατε, ξεκινώ να φτιάξω κι εγώ το δικό μου blogσπιτάκι, για να δείξω τα έργα μου (αν και ντρέπομαι) αλλά περισσότερο για να έρθω σε επαφή και να ανταλλάξω ιδέες με άτομα που ασχολούνται. Έχω ετοιμάσει μια κάρτα για να λάβος μέρος σε ένα challenge του Get Creative, όχι για να κερδίσω αλλά για την εμπειρία της συμμετοχής.

Ελπίζω να με θέλετε στην παρέα σας και μόλις ετοιμάσω το "σπιτάκι" θα σας ενημερώσω. Κορίτσια, είδα τα "σπιτάκια" σας και είναι υπέροχα! Εγώ ακόμη δε ξέρω τα βασικά. Για να δούμε τι "ψάρια" θα πιάσω!

Την καλημέρα μου και τα λέμε στη συνέχεια.

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες ...σε ποιο chalenge θα πας ?Εγω σκέφτομαι αυτό με το περιέργο σχημα αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι ακόμα !

Εγώ έχω ετοιμάσει γι'αυτό με τον καφέ και το κεκάκι. Θα πρέπει όμως να φτιάξω πρώτα το blog μου και μετά να συμμετάσχω. Αλήθεια, πως γίνεται αυτό; Βοήθήστε με λίγο σας παρακαλώ γιατί δε ξέρω τίποτα. Θα πρέπει πρώτα να κάνω ανάρτηση στο blog μου την κάρτα μου και μετά τι ???

Κορίτσια τα φώτα σας!

Διαφημίσεις

αφου το εχεις online, πατας πανω στο βατραχακι που ειναι κατω παο τις άλλες συμμετοχες και βαζεις το link σου.

Για κάνε μου μια μετάφραση γιατί μιλάμε ότι είμαι τελείως άσχετη.

Συγνώμη αν τρώω το χρόνο σας.

θα σε πειραζε να στα έλεγα αναλυτικά το απογευμα? :-)

Όχι καθόλου. Εξάλου κι εγώ στη δουλειά είμαι και μάλλον θα δοκιμάσω να το κάνω το βράδυ (αν προλάβω και σήμερα!). Ευχαριστώ πάντως για την προθυμία.

Θα παει καμια σας στο crop?

Εννοείς αυτό στο Hilton .....??

Εγώ αν λες αυτό δυστυχως όχι ...Μπήκα και είδα δημιουργίες και είναι φοβερες ....αλλά αυτά δεν ξέρω πως χρησιμοποιούνται ακριβώς .

Marvas καλύτερα ανεβασε το με αυτό που σου είπε η Βάλια και μετα κανεις και blog.

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...