Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Ειχε βγαλει ανακοινωση το enjoy scrapping. Αν δεν κανω λαθος μου ειχε ερθει email

Δε μου ήρθε mail, ούτη την ανακοίνωση είδα! Δεν πειράζει, είδα το video της παρουσίασης, απλά ήθελα να δω και τα προϊόντα από κοντά..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε μου ήρθε mail, ούτη την ανακοίνωση είδα! Δεν πειράζει, είδα το video της παρουσίασης, απλά ήθελα να δω και τα προϊόντα από κοντά..

Πού είναι αυτό το βιντεάκι?Βάλτε λινκ να το δω κι εγώ.

Λοιπόν κορίτσια!..................

Καταρχήν, συγχαρητήρια Βάλια! Με το καλό ο μπεμπούλης! Αντε να δουμε και λιγο γαλαζιο...χιχιχι...εχω βαρεθει πια τα ροζ.....Πολύ ωραία ιδέα αυτή με τα tags στο αλμπουμ!

Σαντυ, το flickr ειναι κλειδωμένο στη δουλεια....στο σπιτι δεν ανοιγω Η/Υ...αφιερωνω τον ελαχιστο χρόνο στις μικρές...φτιαξε ενα blog ντεεεε!!!

Η Λένα έστειλε σε όλους email οτι δε θα λειτουργήσει τη Κυριακή! Αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα σε έβλεπα...σνιφ..ήμουν εκεί το Σάββατο απο τις 10:00 ως τις 20:00 το βράδυ!...τα έπαιξα...βαρέθηκα να δείχνω το big shot...χαχα...όμως ήταν φανταστική εμπειρία!

Σοφία...ποιά είμαι εγώ που θα σας κρίνω? ή κάθε κοπέλα έχει την προσωπική της ταυτότητα και πάντα τα γούστα διαφέρουν...εγώ είμαι απλά εδώ για τις απορίες σας επειδή αγαπώ το scrapbooking!!!

Εδώ είναι το λινκ ολόκληρης της παρουσίασης!

http://www.ustream.tv/recorded/17887183

Για πείτε.....??????????????

Μας πήρε συνέντευξη και το MEGA αλλα δε ξερω ακομα ποτε θα το δειξει....γκρρρ....

Φιλάκιαααα!!!!!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια!..................

Καταρχήν, συγχαρητήρια Βάλια! Με το καλό ο μπεμπούλης! Αντε να δουμε και λιγο γαλαζιο...χιχιχι...εχω βαρεθει πια τα ροζ.....Πολύ ωραία ιδέα αυτή με τα tags στο αλμπουμ!

Σαντυ, το flickr ειναι κλειδωμένο στη δουλεια....στο σπιτι δεν ανοιγω Η/Υ...αφιερωνω τον ελαχιστο χρόνο στις μικρές...φτιαξε ενα blog ντεεεε!!!

Η Λένα έστειλε σε όλους email οτι δε θα λειτουργήσει τη Κυριακή! Αλλά έτσι κι αλλιώς δε θα σε έβλεπα...σνιφ..ήμουν εκεί το Σάββατο απο τις 10:00 ως τις 20:00 το βράδυ!...τα έπαιξα...βαρέθηκα να δείχνω το big shot...χαχα...όμως ήταν φανταστική εμπειρία!

Σοφία...ποιά είμαι εγώ που θα σας κρίνω? ή κάθε κοπέλα έχει την προσωπική της ταυτότητα και πάντα τα γούστα διαφέρουν...εγώ είμαι απλά εδώ για τις απορίες σας επειδή αγαπώ το scrapbooking!!!

Μας πήρε συνέντευξη και το MEGA αλλα δε ξερω ακομα ποτε θα το δειξει....γκρρρ....

Φιλάκιαααα!!!!!!!!!!

Ειναι μεγαλο το βιντεο γιατι δεν προλαβαίνω να το ανοίξω ....

Δεν το έγραψα σωστά , εννοούσα με το στυλ της καθοδήγησης ..εννοείται ότι σε ρωτάω αν θέλω κάτι συγκεκκριμμένο . Κριμα που εχασα το big shot ....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βίκυ,δεν φτάνει που είσαι ταλεντάρα,είσαι και κορμάρα...:evil::tongue:

blush...blush....blush....παρόλο που έχω 2 παιδιά, η αλήθεια είναι οτι επανήλθα στα φυσιολογικά....είμαι τωρα 54 κιλά...δεν εχω κανει ποτε διαιτα...τρωω σαβούρες αλλά παντα μικρες ποσότητες και συνέχεια!Με αυτό το τρόπο, το στομάχι χωνεύει ασταμάτητα! Επίσης δε τρωω ποτε βραδυνό, εκτός αν υπάρχει παρέα ή εχουμε βγει έξω....μονο κανα τοστ, corn flakes, φρυγανιές με μελι ή νουτελα.....είμαι απλά τυχερή...εχω καλό μεταβολισμό...τι να πω....Ευχαριστώωωωω!!!!!!!!!!!!

και συνεχίζω....blush....blush..........

blush...blush....blush....παρόλο που έχω 2 παιδιά, η αλήθεια είναι οτι επανήλθα στα φυσιολογικά....είμαι τωρα 54 κιλά...δεν εχω κανει ποτε διαιτα...τρωω σαβούρες αλλά παντα μικρες ποσότητες και συνέχεια!Με αυτό το τρόπο, το στομάχι χωνεύει ασταμάτητα! Επίσης δε τρωω ποτε βραδυνό, εκτός αν υπάρχει παρέα ή εχουμε βγει έξω....μονο κανα τοστ, corn flakes, φρυγανιές με μελι ή νουτελα.....είμαι απλά τυχερή...εχω καλό μεταβολισμό...τι να πω....Ευχαριστώωωωω!!!!!!!!!!!!

και συνεχίζω....blush....blush..........

Θες να μας κάνεις να σε μισήσουμε???

Άκου νουτέλα...χαχαχαχα

Xa xa εγω καλύτερα να μην πω για τα ....68 κιλά μου ...........................................................................................και ακόμα τρωω ασταματητα ...Αυτό ακόμα δεν μπορω να το χειριστω .Βίκυ μάλλον πρεπει δίπλα στις συνθέσεις σου να μας κάνεις και ένα διαιτολόγιο να παρακολουθούμε μπας και επηρεαστούμε και από αυτο ...:tongue:

OiaRp2.png

Εγώ έκανα μια σύνθεση από τη σειρά Pixi. Έκανε και η Βάλια?

Τζου, εγω δεν εχω παρει το κιτ.

Σαντυ, η τσεπουλα γινεται πολύ ευκολα. Εχω όμως ενα παραπονο. Τα κανσον μου διπλώνονται σουπερ. Δοκιμασα προ μηνός να φτιαξω μια καρτα με scrapbooking cardstock και στην τσακιση "ανοιξε" - δεν ξερω πως να το περιγραψω, σαν να ξεχωρισε το χαρτι απο το εσωτερικό του. (Εγινα και ρεζιλι γιατι την εφτιαξα τελευταια ώρα και αναγκαστηκα να την κοψω) Το ιδιο επαθα και με την τσεπουλα που τη δοκιμασα με ενα χαρτι websters. (πηρα το χειροτερο χαρτί απο το κιτ για να μην κλαιω κανενα καλό αν εβγαινε χαλια) Και παλι χαλασε στην τσακιση. Γιατί συμβαινει αυτό? Διπλώνω προσεκτικά και χρησιμοποιώ κοκκαλο.

ΥΓ. Για τα κιλά δε λεω κουβεντα! :tongue:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Το βιντεο δεν το ειδα ολοκληρο ακομα, σταματησα αμεσως στην κατασκευή της καρτας, περιμενω το βραδυ με την ησυχια μου να το απολαυσω! :D

Έφτιαξα πριν λίγες μέρες, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ανάρτηση και επιλέον είναι σε κακό χάλι! Προσπαθώ να βάλω φόντο, ακολουθώ σωστά τις οδηγίες, μπαίνει το φόντο μεν, αλλά είναι σαν ''διάφανο'' και φαίνεται από πίσω το πρώτο φόντο που υπήρχε! Μόνο εγώ θα μπορούσα να το πάθω αυτό! Τι να κάνω?:confused::confused::confused::confused:

Το είδα το πρωί! Τέλειο! Είστε πολύ γλυκές!

Φιλάκιαααα!!!!!!!!!!

Να μας πεις, όταν ξέρεις για να τη δούμε!

EkcAp3.png

Επίσης, για να βάλω header στον τίτλο, έκανα download και μετά αντιγραφή και επικόλληση. Το header έχει ένα κενό και θέλω να γράψω εκεί τον τίτλο. Γίνεται αυτό? Ποια ξέρει να μου πει?

Επίσης το header έχει μπει ψιλοαριστερά και όχι στο κέντρο που θέλω...

Βάλια πώς ακριβώς έβαλες το δικό σου?

EkcAp3.png

Επίσης, για να βάλω header στον τίτλο, έκανα download και μετά αντιγραφή και επικόλληση. Το header έχει ένα κενό και θέλω να γράψω εκεί τον τίτλο. Γίνεται αυτό? Ποια ξέρει να μου πει?

Επίσης το header έχει μπει ψιλοαριστερά και όχι στο κέντρο που θέλω...

Βάλια πώς ακριβώς έβαλες το δικό σου?

Αχ κοπελα μου, μονο το background καταφερα να βαλω μονη μου κι αυτό γιατί ειχε οδηγιες το shabbyblogs. Για τα υπολοιπα εχωσα τον άντρα... Ίσως για αυτο ουτε εμενα ειναι στοιχισμένο! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...