Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Να σας βάλω να δείτε το 1ο μου mini album με τίτλο ''all about me'' για την πρόκληση της Λένας!

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page2/

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page1/

Μόνο που πρέπει να το δείτε ανάποδα, για να δείτε τη κανονική σειρά! Δείτε κανονικά τα links όπως τα έχω, αλλά όπως ξέρετε, εμφανίζει πρώτα τις νεώτερες αναρτήσεις, γι' αυτό είναι ανάποδα. Έχω βάλει όμως αρίθμηση με την κανονική σειρά.

Σαντυ, μου αρεσει παρα πολύ!!!
Bάλια μόλις είδα το mini album σου στο blog, είναι τέλειο, μπράβο! Και τα χρώματα είναι υπέροχα, δεν είναι υπερβολικά! Άντε με το καλό να το γεμίσεις και να φτιάξεις κι άλλα!

Φυσικά δεν μπόρεσα να σου κάνω σχόλιο.. :evil:

Σε ευχαριστώ! Τώρα δοκιμαζω άλλη τεχνική για μινι, παλι απο βιντεακι στο youtube. Θα δουμε πως θα βγει κι αυτό...

Ακολουθησα τις οδηγιες της Βικυς και πρόσθεσα μια επιλογή που σε αφηνει να κανεις σχολια. Πας στο drop down list κι επιλεγεις "Ανώνυμος" ή "Ονομα/ Διευθυνση url" οπου γραφεις εσύ το ονομα σου και βαζεις το λινκ του blog σου ή του λογαριασμόυ σου στο flickr. Το δοκιμασες αυτό?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οφφ τοπικ, αλλά μια που ξερατε για την αμνιο, να σας πω ότι βγηκαν τα αποτελεσματα και ο μπεμπης μου ειναι μια χαρά!!!

Ξεκινάω τα ψωνια για το scrapbooking σε γαλαζιο χρώμα, τοσο καιρό όλα ροζ τα επαιρνα! :D

Τελεια!!!! Με το καλο ο μπεμπακος σου και καλα ψωνια!!!

Glitter ειναι πανεμορφο το mini σου!!!

Βάλια,χαίρομαι που όλα είναι μια χαρά!Άντε,καλές γαλάζιες δημιουργίες εύχομαι τώρα!!!

Σάντυ,είναι φοβερό το μίνι...και εσύ μικρή ήσουν μεγάλη φάτσα!!!:tongue:

Εγώ τα έχω παρατήσει όλα...δεν έχω φωτό!:lol:

Σαντυ, μου αρεσει παρα πολύ!!!

Σε ευχαριστώ!

Τώρα δοκιμαζω άλλη τεχνική για μινι, παλι απο βιντεακι στο youtube. Θα δουμε πως θα βγει κι αυτό...

Aν θέλεις, βάλε το λινκ!

Ακολουθησα τις οδηγιες της Βικυς και πρόσθεσα μια επιλογή που σε αφηνει να κανεις σχολια. Πας στο drop down list κι επιλεγεις "Ανώνυμος" ή "Ονομα/ Διευθυνση url" οπου γραφεις εσύ το ονομα σου και βαζεις το λινκ του blog σου ή του λογαριασμόυ σου στο flickr. Το δοκιμασες αυτό?

Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω!

Τελεια!!!! Με το καλο ο μπεμπακος σου και καλα ψωνια!!!

Glitter ειναι πανεμορφο το mini σου!!!

Σάντυ,είναι φοβερό το μίνι...και εσύ μικρή ήσουν μεγάλη φάτσα!!!:tongue:

Εγώ τα έχω παρατήσει όλα...δεν έχω φωτό!:lol:

Σας ευχαριστώ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πήρα και μια ταραχή, έκανα embossing και μου χύθηκαν στο πάτωμα 2 σκόνες (η μισή από το κάθε μπουκαλάκι), γκρρρρρρρ!:evil::evil::evil::evil:

Δεν μπορεσες να τις μαζεψεις με χαρτακι? Ατιμες σκονες!!!

Πήρα και μια ταραχή, έκανα embossing και μου χύθηκαν στο πάτωμα 2 σκόνες (η μισή από το κάθε μπουκαλάκι), γκρρρρρρρ!:evil::evil::evil::evil:
Απο τις καταστροφές μπορεί να προκύψει κατι καλό! Δεν πιστευω να πεταξες τις σκονες πριν δοκιμασεις τι αποτελεσμα βγαζουν? Αν συνδυαζονται τα 2 χρώματα, μπορεί να βγαλεις κορυφαίο συνδυασμό. Το δοκιμασες? Εμενα μου εδωσες ιδεα παντως. :D Μολις τελειωσω το LO που φτιαχνω θα το δοκιμασω...
Τελικά δεν μπόρεσα να πάω σήμερα στην έκθεση, θα πάω όμως αύριο το πρωί. Ελπίζω η Βίκυ να μας βάλει σε βιντεάκι την κατασκευή της κάρτας.
Ουτε κι εγω θα παω, λειπει ο αντρας και ακομα ειμαι σε κατ' οικον περιορισμό... Και δεν μπορώ καν να βγω να παραλαβω τα καινουρια πραγματακια που παρηγγειλα για το μπεμπη!!! :(

Η τεχνική που δοκίμασα ειναι αυτή

Ειναι πράγματι πολύ ευκολο να φτιαξεις τη βασική σελίδα, το δικο μου (αιωνιο) πρόβλημα ειναι στο στόλισμα...

Προς το παρόν το αφησα, εφτιαξα μια τσεπη αν δω εαν βγαινει ευκολα και θα ξανασχοληθω αργοτερα με αυτό. Θυμαστε που ηθελα να φτιαξω 3 LO με τη φωτο γαμου παππου και γιαγιας και παλια στο Τεξας εφτιαξα το πρώτο? Ε, σήμερα, κανω το δευτερο! Ε, ε, ταχύτητα???? :tongue:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σάντυ τέλειο το αλπμουμ σου ....

Βάλια χάρηκα πολύ με τα καλά νέα !!!Περιμένουμε τα γαλάζια καρτάκια ....!!!

Εγώ έβαλα μια καρτα στο scrap for help ....μπείτε να δείτε ...http://sophie-sophiex79.blogspot.com/2011/10/my-card-for-challenge-scrap-for.html

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!

Δεν μπορεσες να τις μαζεψεις με χαρτακι? Ατιμες σκονες!!!

Όχι, λίγη ποσότητα μπόρεσα να μαζέψω! Είχε σκορπίσει!!!

Απο τις καταστροφές μπορεί να προκύψει κατι καλό! Δεν πιστευω να πεταξες τις σκονες πριν δοκιμασεις τι αποτελεσμα βγαζουν? Αν συνδυαζονται τα 2 χρώματα, μπορεί να βγαλεις κορυφαίο συνδυασμό. Το δοκιμασες? Εμενα μου εδωσες ιδεα παντως. :D Μολις τελειωσω το LO που φτιαχνω θα το δοκιμασω...

Δεν το σκέφτηκα! Τις πέταξα από τα νεύρα μου γιατί δε μαζευόντουσαν!

Ουτε κι εγω θα παω, λειπει ο αντρας και ακομα ειμαι σε κατ' οικον περιορισμό... Και δεν μπορώ καν να βγω να παραλαβω τα καινουρια πραγματακια που παρηγγειλα για το μπεμπη!!! :(

Η τεχνική που δοκίμασα ειναι αυτή

Πολύ ωραία τεχνική! Θα το δοκιμάσω!

Ειναι πράγματι πολύ ευκολο να φτιαξεις τη βασική σελίδα, το δικο μου (αιωνιο) πρόβλημα ειναι στο στόλισμα...

Προς το παρόν το αφησα, εφτιαξα μια τσεπη αν δω εαν βγαινει ευκολα και θα ξανασχοληθω αργοτερα με αυτό.

Βγαίνει εύκολα τελικά?

Θυμαστε που ηθελα να φτιαξω 3 LO με τη φωτο γαμου παππου και γιαγιας και παλια στο Τεξας εφτιαξα το πρώτο? Ε, σήμερα, κανω το δευτερο! Ε, ε, ταχύτητα???? :tongue:

Σάντυ τέλειο το αλπμουμ σου ....

Ευχαριστώ!!

Βάλια χάρηκα πολύ με τα καλά νέα !!!Περιμένουμε τα γαλάζια καρτάκια ....!!!

Εγώ έβαλα μια καρτα στο scrap for help ....μπείτε να δείτε ...http://sophie-sophiex79.blogspot.com/2011/10/my-card-for-challenge-scrap-for.html

Πάρα πολύ όμορφη!

EkcAp3.png

Πήγαμε το πρωί στην έκθεση χειροτεχνίας, όμορφα πράγματα είχε.

Όμως στεναχωρήθηκα, γιατί δε λειτουργούσε το περίπτερο του enjoy scrapping!:cry::cry::cry: Ενώ στο site έγραφε πως σήμερα θα λειτουργούσε έως τη 1 το μεσημέρι! Και πήγα με μια χαρά! Και ουσιαστικά γι' αυτό το περίπτερο πήγα! Αν το ήξερα, αν είχε κάποια σχετική ανακοίνωση στο site, θα πήγαινα χθες το απόγευμα.

Βίκυ ξέρεις γιατί δεν ήταν ανοιχτό σήμερα?

EkcAp3.png

καλημέρα !

Βίκυ είδα λίγο απο το βίντεο στο enjoy με την παρουσιαση !! Είσαι πολύ γλυκειά !!

Θα ήθελα να μας κρίνεις λίγο τις δημιουργίες μας ...και μεταξύ μας δηλαδή να λέμε κάτι που πιστεύουμε ότι θα το εκανε καλύτερο ...ετσι το σκέφτηκα τωρα ....εντωμεταξύ η σύνθεση της Σάντυς είναι φοβερή από την σειρα Pixie ...

OiaRp2.png

Πήγαμε το πρωί στην έκθεση χειροτεχνίας, όμορφα πράγματα είχε.

Όμως στεναχωρήθηκα, γιατί δε λειτουργούσε το περίπτερο του enjoy scrapping!:cry::cry::cry: Ενώ στο site έγραφε πως σήμερα θα λειτουργούσε έως τη 1 το μεσημέρι! Και πήγα με μια χαρά! Και ουσιαστικά γι' αυτό το περίπτερο πήγα! Αν το ήξερα, αν είχε κάποια σχετική ανακοίνωση στο site, θα πήγαινα χθες το απόγευμα.

Βίκυ ξέρεις γιατί δεν ήταν ανοιχτό σήμερα?

Ειχε βγαλει ανακοινωση το enjoy scrapping. Αν δεν κανω λαθος μου ειχε ερθει email

καλημέρα !

Βίκυ είδα λίγο απο το βίντεο στο enjoy με την παρουσιαση !! Είσαι πολύ γλυκειά !!

Θα ήθελα να μας κρίνεις λίγο τις δημιουργίες μας ...και μεταξύ μας δηλαδή να λέμε κάτι που πιστεύουμε ότι θα το εκανε καλύτερο ...ετσι το σκέφτηκα τωρα ....εντωμεταξύ η σύνθεση της Βαλιας είναι φοβερή από την σειρα Pixie ...

Εγώ έκανα μια σύνθεση από τη σειρά Pixi. Έκανε και η Βάλια?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...