Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

στο google εχεις λογαριασμο ?? ekei βαζεις λογαριασμό google λοιπον ...αλλά εγω αυτα τα κάνω από τον firefox οχι τον ιντερνετ εξπλόρερ γιατι μαλλον εχω παλαιοτερη εκδοση και δεν με αφηνει
Εχω λογαριασμό στο gmail. κανει αυτό?
Υπάρχει κανενα site που εχει συγκεντρωμένα τα challenges ??η αν όχι όλα τα περισσότερα ...
σωστή ερώτηση. υπαρχει αραγε? :confused:
Σου άφησα και comment!!!! Καλορίζικο και καλές δημιουργίες! Είσαι πολύ όμορφη στη Φωτο!!!! Α, μπες στις ρυθμίσεις, στα σχολια και πάτα την επιλογη που δεν χρειαζεται λεκτική επαλήθευση! Είναι πολύ σπαστικό!

Φιλάκιαααααααααααααα!

Σε ευχαριστώ πολύ Βϊκυ! Για τη φωτο ειπαμε, μια καλή βγηκα και την εχω κανει πιπιλα! :tongue:

Μια που ξερεις, πώς μπορώ να βαλω δεξια τα ιστολόγια που παρακολουθω? Ψαξε ψαξε δε θα το βρεις εχει καταντήσει... Σε ευχαριστώ πολύ!

Εγω το σουλουπώνω κάθε μερα ......:tongue::tongue::tongue:
... και τελειωμο δεν εχει! :D Ουτε εμενα μου αρεσει η κεντρικη φωτο που διαλεξα, παρα μονο το σχεδιο στα δεξια/ αριστερά, αλλά προς το παρόν δεν το πειραζω άλλο, μηπως και γεμισω τις αναρτήσεις αντί για τη μόστρα! :D

Μαλλον αυριο θα βαλω τις φωτο απο το μινι αλμπουμ γιατί σε λίγο εχω διαβασμα με τη μικρή... Τα χαπια μου!!!! :cool:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω λογαριασμό στο gmail. κανει αυτό?

σωστή ερώτηση. υπαρχει αραγε? :confused:

Σε ευχαριστώ πολύ Βϊκυ! Για τη φωτο ειπαμε, μια καλή βγηκα και την εχω κανει πιπιλα! :tongue:

Μια που ξερεις, πώς μπορώ να βαλω δεξια τα ιστολόγια που παρακολουθω? Ψαξε ψαξε δε θα το βρεις εχει καταντήσει... Σε ευχαριστώ πολύ!

... και τελειωμο δεν εχει! :D Ουτε εμενα μου αρεσει η κεντρικη φωτο που διαλεξα, παρα μονο το σχεδιο στα δεξια/ αριστερά, αλλά προς το παρόν δεν το πειραζω άλλο, μηπως και γεμισω τις αναρτήσεις αντί για τη μόστρα! :D

Μαλλον αυριο θα βαλω τις φωτο απο το μινι αλμπουμ γιατί σε λίγο εχω διαβασμα με τη μικρή... Τα χαπια μου!!!! :cool:

Balia me gmail ειναι αυτο , το ιδιο λεμε !!

Pas εκει που λεει διαταξη και τα φτιάχνεις όλα !! Οτι θες ξερω και εγω μερικά να σου πω ....

OiaRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Σας έχασα τις τελευταίες μέρες.Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που είχαμε τις προηγούμενες μέρες χάσαμε και το internet ,έγινε η βλάβη χθες και τώρα όλα καλά.Valiak καλορίζικο το blog σε έβαλα στα αγαπημένα μου.Εγώ κορίτσια όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να βάλω το blog μου στην υπογραφή να φαίνεται κάτω.Να περνάτε καλά όλες!

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας ,βρήκα τυχαία τη συζήτηση σας για το scrapbooking και πολύ χάρηκα γιατί πήρα πολλές πληροφορίες και σας ευχαριστώ γι αυτό.Είναι λίγος καιρός που ανακάλυψα το χόμπυ αυτό, μέσα απο τα διάφορα blogs και της Βίκης που είναι τέλεια όσα φτιάχνει.Έχω πάρει μερικά πραγματάκια, έφτιαξα ένα mini και κάποιες καρτούλες ωραία πέρασα!Είδα στο ftiaxto την έκθεση ,δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάω, αλλά θα το ήθελα πολύ.

Καλωσήρθες Αλέκα! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Καλες δημιουργίες!!!

Σοφία μου που ακριβώς? Πήγα στη διαταξη, στα gadgets αλλά δεν το βρηκα. Θα (ξανα)χωσω τον αντρα μου το βραδυ...

Για να προσθέσεις τα blog που σου αρεσουν, πας στη διαταξη, πατας gadget, και επιλεγεις λιστα ιστολογίων. Μετά κάνεις copy paste τα link των blogs που θες!

Σου άφησα και comment!!!! Καλορίζικο και καλές δημιουργίες! Είσαι πολύ όμορφη στη Φωτο!!!! Α, μπες στις ρυθμίσεις, στα σχολια και πάτα την επιλογη που δεν χρειαζεται λεκτική επαλήθευση! Είναι πολύ σπαστικό!

Φιλάκιαααααααααααααα!

Σοφία, κανε κι εσύ αυτό που γραφει η Βίκυ, παλι δεν μπορώ να σου αφησω σχολιο! :(

Το αλμπουμ σου μου αρεσε πολύ!

Βικυ, το καταφερα τελικά! :D

Διαφημίσεις

οφφ τοπικ, αλλά μια που ξερατε για την αμνιο, να σας πω ότι βγηκαν τα αποτελεσματα και ο μπεμπης μου ειναι μια χαρά!!!

Ξεκινάω τα ψωνια για το scrapbooking σε γαλαζιο χρώμα, τοσο καιρό όλα ροζ τα επαιρνα! :D

οφφ τοπικ, αλλά μια που ξερατε για την αμνιο, να σας πω ότι βγηκαν τα αποτελεσματα και ο μπεμπης μου ειναι μια χαρά!!!

Ξεκινάω τα ψωνια για το scrapbooking σε γαλαζιο χρώμα, τοσο καιρό όλα ροζ τα επαιρνα! :D

Mπράβο Βάλια, πολύ χάρηκα! Καλά ψώνια!

EkcAp3.png

Να σας βάλω να δείτε το 1ο μου mini album με τίτλο ''all about me'' για την πρόκληση της Λένας!

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page2/

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/page1/

Μόνο που πρέπει να το δείτε ανάποδα, για να δείτε τη κανονική σειρά! Δείτε κανονικά τα links όπως τα έχω, αλλά όπως ξέρετε, εμφανίζει πρώτα τις νεώτερες αναρτήσεις, γι' αυτό είναι ανάποδα. Έχω βάλει όμως αρίθμηση με την κανονική σειρά.

EkcAp3.png

Bάλια μόλις είδα το mini album σου στο blog, είναι τέλειο, μπράβο! Και τα χρώματα είναι υπέροχα, δεν είναι υπερβολικά! Άντε με το καλό να το γεμίσεις και να φτιάξεις κι άλλα!

Φυσικά δεν μπόρεσα να σου κάνω σχόλιο.. :evil:

Δεν μπορώ να κάνω σχόλια στα blogs και δεν ξέρω γιατί.

Βάζω στο προφίλ ''διεύθυνση google), πατάω ''δημοσίευση'', αλλά δε γίνεται τίποτα. Και καταλάθος έσβησα και τη νεραϊδούλα που είχα στο προφίλ, για την ακρίβεια πήγα να βάλω μια κανονική φωτό μου και μου έλεγε ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο και τέτοια. Πάω να βάλω άλλη, πάλι τα ίδια έλεγε, ότι το αρχείο είναι μεγάλο. Προσπάθησα με πολλές φωτογραφίες, τίποτα δεν έγινε, σκέφτηκα μήπως είχαν πρόβλημα οι φωτογραφίες, προσπάθησα να ξαναβάλω τη νεράϊδα και ξανά μανά ''το αρχείο είναι μεγάλο''! Τα νεύρα μου......

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...