Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Εγω δεν εχω βαλει φωτο, θα το δωσω στη μικρή για να τις γραψουν ευχες στα γενεθλια της (πρώτα ο Θεός θα ειναι ασαραντιστος ο μπεμπης τοτε οποτε δε θα προλαβαινω). Εχει χωρο για 2 φωτος και μερικά tags, οποτε δε θα συμμετασχω στην πρόκληση της Λενας με αυτό.

Δεν πειράζει! Την επόμενη φορά!

Καλά αποτελέσματα Βάλια!!!

Ζωή περαστικά!!

Σάντυ εγώ θα είμαι εκεί το Σάββατο....έλα για λίγο μωρε να πιούμε καφε!!!

Δεν έχω πού να αφήσω το παιδί το Σάββατο, λείπουν οι γονείς μου εκτός Αθηνών! Θα προσπαθήσω όμως!

Κι εγώ συνήθως 10-12 το βραδυ κάνω το οτιδηποτε...αν επειγει, κάθομαι μεχρι τη 1...1¨30...τι να κανουμε....χομπυ δε θέλαμε? χιχιχι

Εγώ και 2 και 3 η ώρα.... Και δεν επείγει και τίποτα, χαχαχα! Άτιμη νύστα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Βάλια,καλή επιτυχία σου εύχομαι με την άμνιο.Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Ζωή,περαστικά στην κορούλα σου...

Βίκυ,το είχα δει εγώ,μου στέλνουν πάντα mail από το ftiaxto...όλα στην Αθήνα γίνονται βρε κορίτσια...εδώ τίποτα απολύτως.

Αφού δεν έχω έτοιμο το mini album, θα σας βάλω μια σύνθεση που έφτιαξα:

http://www.flickr.com/photos/67557787@N04/6236806447/

Υπέροχο πραγματικά!!!Εχεις ταλέντο!!Τι χαρτι χρησιμοποιησες ??Αυτο το ρολοι είναι φοβερο και η φωτο φυσικα !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Υπέροχο πραγματικά!!!Εχεις ταλέντο!!Τι χαρτι χρησιμοποιησες ??Αυτο το ρολοι είναι φοβερο και η φωτο φυσικα !

Eυχαριστώ! Το χαρτί είναι από το kit pixie glen, που πήρα από τη Λένα. Είναι το αγαπημένο μου χαρτί από το kit, να φανταστείς ότι το είχε και σε μικρό μέγεθος και το έβαλα και στο εξώφυλλο στο mini album.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Eυχαριστω κοριτσια. Ηδη η μικρη ειναι καλυτερα. Μαλλον χρειαζοταν ξεκουραση. Glitter ειναι υπεροχο!!!!!
Σάντυ,είναι πραγματικά υπέροχο....:D

Eυχαριστώ!!

Ωραίο κιτ...και το χρησιμοποιησες πολύ ωραία ....μας βάζεις σε πειρασμό ...

Ναι, είναι φοβερό κιτ!

Έχει δίκιο η Βίκυ, καλά μας λέει να παίρνουμε kits, είναι ακριβούτσικα , αλλά έχουν πολλά πράγματα μέσα, είναι βολικά! Βέβαια μου αρέσει να προσθέτω και δικά μου, όχι μόνο από το κιτ, αλλά και πάλι βοηθάει πολύ!!

Σαντυ γιατι δε φτιαχνεις blog? Είναι πανευκολο!!

Το σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό. Είναι τόσο εύκολο? Είμαι και άσχετη...

Και πού θα βρω ωραίο δωρεάν φόντο να βάλω? (Αυτό είναι εμένα τώρα το πρόβλημά μου, χαχαχαχ!)

EkcAp3.png

Eυχαριστώ!!

Και πού θα βρω ωραίο δωρεάν φόντο να βάλω? (Αυτό είναι εμένα τώρα το πρόβλημά μου, χαχαχαχ!)

Διαλέγεις για αρχή ένα που υπάρχει ήδη και μετα το προσαρμόζεις σιγά σιγά !! Εγω κάθε μέρα κάτι φτιάχνω:P και κάτι χαλαω :twisted:

OiaRp2.png

http://shabbyblogs.com/

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Επιτελους! Καταφερα να γραψω την πρώτη αναρτηση στο μπλογκ μου και σας βαζω τη διευθυνση http://valiascrappyworld.blogspot.com/ Εχει πολλά να γραψω ακομα, αλλά τωρα που ειμαι σπιτι μαλλον θα καταφερω να βαλω κι αλλες αναρτήσεις...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...