Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

καλημέρα Βίκυ !! Το είδα αλλά εγώ δύσκολα θα μπορέσω να έρθω γιατι ο άντρας μου θα δουλευει και με τη μικρη δεν μπορω να μετακινηθω ....Θα ήθελα πολύ όμως !!! Ελπίζω να ανεβασετε φωτο να δούμε ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Μαλλον ουτε εγώ θα ερθω γιατι θα λειπει ο αντρας μου το Σαββατο και δε θελω να οδηγησω εγώ, σημερα παω για την αμνιο, οποτε τιμονι ξανα απο βδομαδα.

Ζωή περαστικά στην κορη σου!

Τελειωσα και το πρώτο μινι αλμπουμ μου!!! Όταν σηκωθώ απο το κρεβατι θα βγαλω τις φωτο να σας το δειξω! Απο τη χαρα μου το παραστόλισα και ειναι λίγο σα τσιρκουλο, αλλά τωρα ξερω και θα ειμαι πιο φειδωλή στο μελλον! :wink:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα! Μαλλον ουτε εγώ θα ερθω γιατι θα λειπει ο αντρας μου το Σαββατο και δε θελω να οδηγησω εγώ, σημερα παω για την αμνιο, οποτε τιμονι ξανα απο βδομαδα.

Τελειωσα και το πρώτο μινι αλμπουμ μου!!! Όταν σηκωθώ απο το κρεβατι θα βγαλω τις φωτο να σας το δειξω! Απο τη χαρα μου το παραστόλισα και ειναι λίγο σα τσιρκουλο, αλλά τωρα ξερω και θα ειμαι πιο φειδωλή στο μελλον! :wink:

Σε ευχαριστω. Ακομη κοιμαται η μικρη. Ειναι εξαντλημενη.

Περιμενουμε φωτο απο το mini σου.. Τελειο θα ειναι!!!!!

Εγω θα ερχομουν αλλα ειμαστε ανοιχτα την Κυριακη :-(

Καλημέρα Βάλια !! με το καλό η άμνιο !!! Καλά αποτελέσματα να προσεχεις να πας να ξαπλώσεις μετά !! Καλά έκανες και το στόλισες πολύ ...εγω το αντίθετο φοβήθηκα μην το παρακάνω και είναι αρκετά απλό αλλά ποτέ δεν έιναι αργά για τα επιπλέον !!!!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

Kαλημερα κοριτσια. Σπιτι σημερα το πρωι καθοτι εχω την κορη μου αρρωστουλα. Ευκαιρια να φτιαξω και κατι :wink: .

Πηρα και εγω καποια πραγματακια απο το Lidl, αυτο που εχει μεσα καποια Χριστουγεννιατικα χαρτια, τα μονοχρωμα ( μεγαλη βοηθεια στα tags) και τις καρτουλες.

Δεν μπορω να πω ομως οτι εμεινα και ευχαριστημενη.

Περαστικά!

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί το Enjoy Scrapping θα συμμετέχει στην 1η Ελληνική έκθεση "Χειροτέχνικα" αυτό το Σαβ/κο και όσες μένετε Αθήνα, είναι ευκαιρία να γνωριστούμε απο κοντά! Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα κληρωθούν δώρα! Θα γίνει παρουσίαση scrapbooking το Σάββατο στις 11 το πρωί και θα σας δείξω πως να φτιάξετε μια Χριστουγενιάτικη καρτούλα με τσέπες, χρησιμοιποιώντας μόνο ενα χαρτί!

Θα έρθετε???

Πληροφορίες εδώ:

http://www.ftiaxto.gr/news/events/1366-xeirotexnika2011

Το είδα από χθες! Θα έρθω! Δεν ξέρω όμως αν μπορώ να έρθω το Σάββατο, μάλλον για Κυριακή το βλέπω..

Μπράβο Βάλια! Είμαι σίγουρη πως είναι τέλειο! Περιμένουμε να το δούμε! Εγώ ακόμα δεν το τέλειωσα το δικό μου....:oops::oops:

Κι όχι τίποτα άλλο, την Παρασκευή λήγει κι η ''διορία'' της Λένας!

Ελπίζω να προλάβω!

EkcAp3.png

Εγω δεν εχω βαλει φωτο, θα το δωσω στη μικρή για να τις γραψουν ευχες στα γενεθλια της (πρώτα ο Θεός θα ειναι ασαραντιστος ο μπεμπης τοτε οποτε δε θα προλαβαινω). Εχει χωρο για 2 φωτος και μερικά tags, οποτε δε θα συμμετασχω στην πρόκληση της Λενας με αυτό.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Εγω δεν εχω βαλει φωτο, θα το δωσω στη μικρή για να τις γραψουν ευχες στα γενεθλια της (πρώτα ο Θεός θα ειναι ασαραντιστος ο μπεμπης τοτε οποτε δε θα προλαβαινω). Εχει χωρο για 2 φωτος και μερικά tags, οποτε δε θα συμμετασχω στην πρόκληση της Λενας με αυτό.

Βάλια θα πάρω΄ιδέες αν το ετοιμασεις γιατι έχω να φτιάξω τα πρωτα γενεθλια +πρωτες διακοπές ...αλλά ρε παιδιά δεν προλαβαινω , κοιμάται η μικρή 2230 περίπου τα βραδυα και ειμαι και εγω ψόφια ......μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο και χρήματα φυσικά :!!!:D:D

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βικυ εσυ που είσαι σχετική τα κουμπιά που διακοσμείς τα κολλάς πάνψω στο χαρτί ή τα δένεις από πίσω .....?Μου αρεσουν πολύ και θέλω να σε αντιγράψω ....Επίσης αυτά τα λουλούδια της prima από που τα παίρνεις ...

OiaRp2.png

Βικυ εσυ που είσαι σχετική τα κουμπιά που διακοσμείς τα κολλάς πάνψω στο χαρτί ή τα δένεις από πίσω .....?Μου αρεσουν πολύ και θέλω να σε αντιγράψω ....Επίσης αυτά τα λουλούδια της prima από που τα παίρνεις ...

Στα κουμπάκια περνάω αυτό (το εχω και σε ασπρο) http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1906

και τα κολλάω με αυτό

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=266

ή σιλικόνη ή dots.

Λουλούδια μόνα τους, σπάνια αγοράζω...αυτά που έχω περιλαμβάνονται σε διάφορα κιτ!

Κι εγώ συνήθως 10-12 το βραδυ κάνω το οτιδηποτε...αν επειγει, κάθομαι μεχρι τη 1...1¨30...τι να κανουμε....χομπυ δε θέλαμε? χιχιχι

Ξυπναω στις 6.30 το πρωι, να ετοιμασω τα παιδια για το σχολειο,μαγειρευω κτλ φευγω για την δουλεια και αν γυρισω το μεσημερι θα τα διαβασω και θα ξαναπαω στην δουλεια. Εαν δεν γυρισω το μεσημερι θα γυρισω στο σπιτι κατα τις 7 και θα πρεπει παλι να διαβασω τον μικρο (η μεγαλη διαβαζει μονη της) να κανω 2 δουλειες (πλυντηρια κτλ) να κανω ενα μπανιο εγω και τα παιδια και μετα στο κρεβατι μου. Ειμαι και απο μετακομιση και δεν αντεχω να ξενυχταω προς το παρον.

Pepi εγω τα κουμπια τα κολλαω αλλα σπανια τα χρησιμοποιω.

Τα λουλουδια που ειναι και τα αγαπημενα μου τα παιρνω απο τα Ελληνικα καταστηματα on line. Ειχα παρει μεγαλες ποσοτητες και απο το two peas in a bucket.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...