Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάλια μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι το μπεμπε!! Απλά λίγο θα ταλαιπωρηθεις εσύ...(πως φαίνεται η φοβιτσιαρα)

Εχω μπει σε ένα γαλλικο site που έχω ξαναψωνίσει και χαζεύω και μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!! Εκτός απο το μενου που είναι μονο στα γαλλικά ακομα και οι σφραγίδες τους είναι μονο στα γαλλικά!!Μου κανε τρομερή εντύπωση!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Glitter, περαστικά για το γιο σου!

Πενυ, ριξε μια ματια στο www.cropstop.com μηπως εχουν φτηνα μεταφορικά

Ειναι ένα αμερικάνικο που το έχεις ξαναβάλει μηπως????

Τους είχα στειλει μνμ αλλά ήταν πολύ ακριβα τα μεταφορικά. Θελει εντος της Ε.Ε. για να συμφέρει!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ειναι ένα αμερικάνικο που το έχεις ξαναβάλει μηπως????

Τους είχα στειλει μνμ αλλά ήταν πολύ ακριβα τα μεταφορικά. Θελει εντος της Ε.Ε. για να συμφέρει!

Αυτό ειναι. Κριμα που ειναι ακριβα... Ειχε μεγαλη ποικιλια το μαγαζί...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Glitter, περαστικά για το γιο σου!

Πενυ, ριξε μια ματια στο www.cropstop.com μηπως εχουν φτηνα μεταφορικά

Ευχαριστώ! Συνήλθε το παιδάκι μου!

Πολύ ωραία πραγματάκια έχει το σάϊτ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εχει και μερικά με σχέδια αλλά δεν είναι πολλά μην φανταστείς , απλά σκέφτηκα ότι εγω που δεν έιχα καθόλου μου χρειάζοντια και σαν βάση για τις φωτο ....και με 2,5 τα 50 φυλλα μια χαρα είναι αυτά τα χρωματιστα ...πήρα και κάτι γκλίτερ κόλλες πολυχρωμες ...δεν ξερω χρησιμοποιείτε ??

OiaRp2.png

Kαλημερα κοριτσια. Σπιτι σημερα το πρωι καθοτι εχω την κορη μου αρρωστουλα. Ευκαιρια να φτιαξω και κατι :wink: .

Πηρα και εγω καποια πραγματακια απο το Lidl, αυτο που εχει μεσα καποια Χριστουγεννιατικα χαρτια, τα μονοχρωμα ( μεγαλη βοηθεια στα tags) και τις καρτουλες.

Δεν μπορω να πω ομως οτι εμεινα και ευχαριστημενη.

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί το Enjoy Scrapping θα συμμετέχει στην 1η Ελληνική έκθεση "Χειροτέχνικα" αυτό το Σαβ/κο και όσες μένετε Αθήνα, είναι ευκαιρία να γνωριστούμε απο κοντά! Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα κληρωθούν δώρα! Θα γίνει παρουσίαση scrapbooking το Σάββατο στις 11 το πρωί και θα σας δείξω πως να φτιάξετε μια Χριστουγενιάτικη καρτούλα με τσέπες, χρησιμοιποιώντας μόνο ενα χαρτί!

Θα έρθετε???

Πληροφορίες εδώ:

http://www.ftiaxto.gr/news/events/1366-xeirotexnika2011

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί το Enjoy Scrapping θα συμμετέχει στην 1η Ελληνική έκθεση "Χειροτέχνικα" αυτό το Σαβ/κο και όσες μένετε Αθήνα, είναι ευκαιρία να γνωριστούμε απο κοντά! Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα κληρωθούν δώρα! Θα γίνει παρουσίαση scrapbooking το Σάββατο στις 11 το πρωί και θα σας δείξω πως να φτιάξετε μια Χριστουγενιάτικη καρτούλα με τσέπες, χρησιμοιποιώντας μόνο ενα χαρτί!

Θα έρθετε???

Πληροφορίες εδώ:

http://www.ftiaxto.gr/news/events/1366-xeirotexnika2011

Eλα ρε γμτ.... Τωρα το κανετε που δεν ειμαι Αθηνα? :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...