Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

pepi1979 αν θέλεις κάποια βοήθεια και μπορώ να βοηθήσω σχετικά με το blog πολύ ευχαρίστως!Αυτό με τις διαφημίσεις δεν το ξέρω καθόλου και το έχω και εγώ απορία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι μεγεθος εφτιαξες το φακελο?

Έκανα μια δοκιμή, έκοψα αρχικό μέγεθος 14*28 και τελικό μέγεθος του φακέλου (διπλωμένου μετά τα τσακίσματα) βγήκε 14*12. Είναι μικρό και μπορώ να βάλω μόνο μικρές φωτό, οπότε τώρα θα το κάνω λίγο μεγαλύτερο, να μου χωράνε οι φωτό.

Κάποια στιγμή όμως που θα κάνω το 2ο mini album (ακόμα δεν άρχισα το πρώτο, σκέφτομαι το 2ο, χιχι), θα το κάνω έτσι μικρούλι, με μικρές φωτό, είναι χαριτωμένο μέγεθος.

Αλλά ας πάρω τα πόδια μου, να πάω στο Διονυσόπουλο να πάρω επιτέλους χοντρό χαρτόνι, δε βλέπω να έρχεται μόνο του!

EkcAp3.png

Ήρθε και η παραγγελία μου από το Αθηναϊκό και μού είχαν μέσα και τα δωράκια μου από την πρόκληση που κέρδισα, πολύ χάρηκα! Κορδέλες, λουλούδια, σφραγίδες, rubons, κουμπάκια, αυτοκόλλητα! Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη!!

EkcAp3.png

Και εγώ στις αρχάριες είμαι ακόμη μαθαίνω.Το blog τις Βίκυς το παρακολουθώ αρκετό καιρό είναι απλά υπέροχη.Την Ζωή όπως και όλες εσάς θα σας γνωρίσω μέσα από εδώ.

Το blog μου http://la-vita-e-bella-eleni.blogspot.com/

sorry που αργώ να απαντήσω αλλά προσπαθώ να κάνω και μια ανάρτηση στο blog μου αν αν καταφέρω.....

Nένη αν θέλεις, βάλε το blog σου στην υπογραφή σου, για να το βρίσκουμε εύκολα!!!

EkcAp3.png

Ήρθε και η παραγγελία μου από το Αθηναϊκό και μού είχαν μέσα και τα δωράκια μου από την πρόκληση που κέρδισα, πολύ χάρηκα! Κορδέλες, λουλούδια, σφραγίδες, rubons, κουμπάκια, αυτοκόλλητα! Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη!!

υπέροχα !!!Μπράβο ! Εγω πήρα αυτο που σας εδειξα παραπάνω και είναι καλό ... τωρα δεν το δοκιμασα γιατι ειμαι στην δουλεια....ο Διονυσοπουλος τι τιμες εχει ? Σε σύγκριση με το αθηναικο που έχει ετοιμα χαρτονια για αλμπουμ κομμενα ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

υπέροχα !!!Μπράβο ! Εγω πήρα αυτο που σας εδειξα παραπάνω και είναι καλό ... τωρα δεν το δοκιμασα γιατι ειμαι στην δουλεια....ο Διονυσοπουλος τι τιμες εχει ? Σε σύγκριση με το αθηναικο που έχει ετοιμα χαρτονια για αλμπουμ κομμενα ?

Eγώ ακόμα δεν αξιώθηκα να πάρω paper trimmer η ανεπρόκοπη! Όταν το δοκιμάσεις, να μου πεις, να το έχω υπόψιν για επόμενη παραγγελία!

Αχ, δε θυμάμαι καθόλου τιμές στα χοντρά χαρτόνια, τελευταία φορά πήγα τον Ιούνη, είμαι όμως σχεδόν σίγουρη πως είναι πιο οικονομικά από το να τα πάρεις έτοιμα κομμένα οn line. Με ένα φύλλο βγάζεις πολλά κομμάτια. Kι αυτός στα κόβει στις διαστάσεις που θέλεις, αλλά πρέπει να πας από κει. Δεν ξέρω όμως μήπως τα στέλνει και ταχυδρομικώς.

EkcAp3.png

Μπράβο Σάντυ!!Τί σφραγίδες σου έστειλαν?

Ναι ναι πες μας είμαστε εδώ και μας τρέχουν τα σάλια ...πήρα και εγω μια ωραία μαζι με τον τρίμερ ....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Επίσης για τον Διονυσόπουλο ίσως και να συμφερει με εχετε φοβησει όμως και πέφτει και λίγο δύσκολο να πάω κέντρο, πήρα το 1ο μου όμως απλό αλπμουμ και πρεπει να το ντυσω....με πολύ λεπτά χαρτιά υποθετω ...εσεις ποια χρησιμοποιείτε για να είναι κομψά ?? Και τι θέμα άραγε να κάνω...προς το παρό εχω για τα 1α γενέθλια και 1ες διακοπές με το νινι ....:-P:razz::-P

OiaRp2.png

εδω φαινεται ο κοπτης μου ..

Σοφία, μην πεις άλλα! Εμενα με επεισες, θα τον παρω! :tongue: Ειδικα αφου κανει και πικμανσεις, ειναι τελειος! Αν δεις το σκετο εργαλειο πικμανσεων κανε μονο του 25 ευρά! Δε συμφερει!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Μπράβο , τουλάχιστον χάρηκες ετσι πιο πολύ για την νίκη !!! Εγω πήρα εναν κόφτη που έχει για τα πλαινα των σελιδων με λουλούδια ...αλλά δεν αγοραζω τίποτα άλλο !!!Μονο χαρτόνια για βάση θέλω ....θέλω και άλλα αλλά δεν εχω ....είπαμε να βαλουμε και ενα μετρο ...θα το ριξω στα Lo που δεν θελουν και χαρτονια που δεν εχω . Αυριο παίζει να κατέβω κέντρο αλλά δεν έχω όρεξη και θελω να το αποφυγω ..

OiaRp2.png

http://www.dionysopoulospapers.gr/Cheiropoieta_Chartia.html

αυτά είναι ακριβα ?? τα εχετε παρει ποτε΄?? ΠΟια ψωνίζετε και σε τι διαστασεις το κοβετε συνηθως ??Αν κατεβω να παω να ρίξω μια ματιά.

http://www.dionysopoulospapers.gr/Chartonia.html

OiaRp2.png

Σοφία, δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε τα χαρτια που δειχνεις.

Θα σου γραψω αργότερα (σορυ, δεν προλαβαινω τωρα) τι μας ειχε γραψει η Ζωή ότι παιρνει για τα μινι αλμπουμ της.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...