Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Ναι έχω!Καλά μην φανταστείς ότι θα δείς κάτι και θα πείς wow , προσπαθώ ακόμη αλλά που θα πάει θα το μάθουμε καλά το hobby.Εσύ έχεις?Μπορώ να το βάλω εδώ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα αυτο http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7075

ξερετε αν θα είναι καλό ??Βασικα δεν καταλαβαίνω φαινεται σαν να κοβει από πάνω ή κανω λάθος ?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7081

αυτο πάλι σε τι χρησιμευει??

Με γεια! Μια χαρα φαινεται! Θελω κι εγώ ενα καλύτερο γιατί εχω ενα μετριο που ειχε παλια ο αντρας μου για να κοβει τις ετικεττες για το κρασι που εβγαζε ο πεθερός μου! :D

το δευτερο κανει πικμανση, δηλαδή τσακίζει το χαρτί οπου θες εσύ για να το διπλώσεις σωστά και ίσια, χωρίς τα "φουσκωματα" που κανει με τον κλασσικό τροπο.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σοφία, παιρνει και λεπιδες, πραγμα σουπερ γιατί θα μπορείς να κοβεις πολύ ωραία τα χαρτια σου. Πολύ καλή η επιλογή σου, θα την αντιγραψω! :D

Ναι έχω!Καλά μην φανταστείς ότι θα δείς κάτι και θα πείς wow , προσπαθώ ακόμη αλλά που θα πάει θα το μάθουμε καλά το hobby.Εσύ έχεις?Μπορώ να το βάλω εδώ?

Εχω λογαριασμό στο flickr http://www.flickr.com/photos/63465362@N04/, το blog μου τωρα το φτιαχνω. Μπορείς να το γραψεις εδώ, δεν υπαρχει πρόβλημα.

Όπως θα διαπιστώσεις, η vartig και η ZWH ξερουν καλά, οι υπολοιπες ειμαστε αρχαριες. Εγω ειμαι η πιο καινούρια στο χομπυ... :oops:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Και εγώ στις αρχάριες είμαι ακόμη μαθαίνω.Το blog τις Βίκυς το παρακολουθώ αρκετό καιρό είναι απλά υπέροχη.Την Ζωή όπως και όλες εσάς θα σας γνωρίσω μέσα από εδώ.

Το blog μου http://la-vita-e-bella-eleni.blogspot.com/

sorry που αργώ να απαντήσω αλλά προσπαθώ να κάνω και μια ανάρτηση στο blog μου αν αν καταφέρω.....

Και εγώ στις αρχάριες είμαι ακόμη μαθαίνω.Το blog τις Βίκυς το παρακολουθώ αρκετό καιρό είναι απλά υπέροχη.Την Ζωή όπως και όλες εσάς θα σας γνωρίσω μέσα από εδώ.

Το blog μου http://la-vita-e-bella-eleni.blogspot.com/

sorry που αργώ να απαντήσω αλλά προσπαθώ να κάνω και μια ανάρτηση στο blog μου αν αν καταφέρω.....

Έχω την εντύπωση ότι το έχω ξαναδεί το blog σου!!!

Καλώς ήρθες!!!:D

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι το μπλογκ σου !!

Πως εχεις βαλει τα καταστηματα ως favorites ???

egina αναγνωστρια σου έτσι για να στηρίζουμε η μια την άλλη !!μαλλον εβαλα να σε παρακολουθω αλλά λίγο μπερδευτηκα και το ακυρωσα ... με μποκαρε και ο σερβερ στην δουλεια θα το κάνω αυριο !!

Μια ερωτηση , αυτό που εχεις στην τελευταία αναρτηση είναι απλό σουπλά ή κάτι άλλο ??Βαλια νομιζω εγω είμαι η πιο ασχετη !!

OiaRp2.png

Σοφια, εσύ εχεις φτιαξει περισσότερα πραγματα απο ότι εγω. Εγώ μονο θεωρία ειμαι! :tongue:

Και εγώ στην θεωρία έχω μείνει!!χαχα

Τώρα τελευταία ασχολούμαι ελάχιστα.

Τελικά το lidl τί έφερε?Μπήκα στην σελίδα,αλλά μόνο κάτι χαρτόνια είδα.

Και εγώ στην θεωρία έχω μείνει!!χαχα

Τώρα τελευταία ασχολούμαι ελάχιστα.

Τελικά το lidl τί έφερε?Μπήκα στην σελίδα,αλλά μόνο κάτι χαρτόνια είδα.

10/10 φερνει κάποια ..δεν μπηκες στο σαιτ τους ??Τα κοριτσια λενε ότι θα είναι μικρα (Α4) εγω θα πάω να πάρω γιατι δεν εχω καθολου ..:tongue:

OiaRp2.png

10/10 φερνει κάποια ..δεν μπηκες στο σαιτ τους ??Τα κοριτσια λενε ότι θα είναι μικρα (Α4) εγω θα πάω να πάρω γιατι δεν εχω καθολου ..:tongue:

Τα είδα αυτά.Απλά χαρτόνια κανσόν δεν είναι?

Διαφημίσεις

valiak πάρα πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!Μπράβο σου!!!

cristina112 καλώς σας βρήκα!

pepi1979 τα "favorites" τα έχω πάρει από το site που έκανα το blog μου.Δεν κατάλαβα ποιό εννοείς (σουπλά)?Δεν έχω φτιάξει κάποιο σουπλά.Πάω και εγώ να γίνω και εγώ αναγνώστρια σου.....

Κορίτσια εγώ πήρα τον Αύγουστο κάτι χαρτόνια που έβγαλΕ το lidl και ήταν μια χαρά ,τώρα θα πάω την Πέμπτη να πάρω την ραπτομηχανή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...