Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτουσα και τις τρυπες στο βιντεο και αυτη ειπε ότι το εκανε με το bind-it-all, αλλά στο αθηναικό το πουλανε 75 ευρά! και τελικά θα κανω τρυπες με το cropadile και θα βαλω κρικάκια!

Κι εγώ με το cropadile και κρικάκια θα το κάνω, όπως κάνω και τα υπόλοιπα άλμπουμ, ακριβό το bind it all, προέχουν άλλα υλικά!

EkcAp3.png

Νομίζω ότι ακόμα καλύτερα να κάνεις την δική σου παρεμβαση γιατι είναι αδυνατον να εχεις όλα τα εργαλεια !!Πολύ ωραίες θηκες πραγματικα !

Ούτως ή άλλως ο καθένας κάνει ό,τι δέσιμο θέλει!

Οι θήκες στις σελίδες είναι όντως τέλειες και έψαχνα χθες να βρω πώς φτιάχνονται!

EkcAp3.png

Εγώ θα πάω μέσα στη βδομάδα στο Διονυσόπουλο να πάρω χαρτιά για το εξώφυλλο για το mini album της πρόκλησης, αν προλάβω βέβαια να το φτιάξω. Έχω χοντρό, γκρι χαρτόνι στο σπίτι, αλλά είναι μεγάλα κομμάτια (για κανονικά άλμπουμ δηλαδή) και φυσικά δεν μπορώ να τα κόψω, κλαψ. Οπότε πρέπει να πάω Αθήνα άμεσα. Πολύ άμεσα όμως, η πρόκληση τελειώνει σε 10 μέρες και δεν έχω καν ξεκινήσει καν, αχχαχχαχ!

Κι εγώ αλλα δεν μπορώ να παω... Θα δω πως θα το κανω...

Κι εγώ με το cropadile και κρικάκια θα το κάνω, όπως κάνω και τα υπόλοιπα άλμπουμ, ακριβό το bind it all, προέχουν άλλα υλικά!
Σωστά!

Δεν εχω ξαναφτιαξει αλμπουμ... Τωρα τι θα βγαλω δεν ξερω... :D

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

σκεφτομαι να μη βαλω τα προσθετα κομματια χαρτιου για το σπιραλ και να τρυπησω κατευθειαν τη θηκη. απλά θα ειναι πιο μικρός ο ωφελιμος χωρος για το εσωτερικο χαρτί. θα κανω μερικες δοκιμες πρώτα...

Διαφημίσεις

Εγώ στα κανονικού μεγέθους άλμπουμ τρυπάω τις σελίδες, αλλά είναι μεγάλο το μέγεθος και δε χάνεις χώρο από τη σελίδα!

Μini δεν έχω κάνει ποτέ, υποθέτω ότι τρυπώντας κατευθείαν τη σελίδα, χάνουμε χώρο και από την τσέπη, αλλά θα έχουμε και λίγο μικρότερο χώρο στη σελίδα, θα πιάνει πιο πολύ χώρο η φωτό. Μπορεί όμως να μην είναι κακό!

Οπότε χρειάζονται σίγουρα δοκιμούλες!

EkcAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βρήκα , δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στο parents , είμαι πολύ ενθουσιασμένη.Θα χαρώ πολύ να τα λέμε!!!Να περνάτε καλά!

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε?Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βρήκα , δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στο parents , είμαι πολύ ενθουσιασμένη.Θα χαρώ πολύ να τα λέμε!!!Να περνάτε καλά!

Αναμένουμε ιδέες σου !!!

OiaRp2.png

Καλώς ήρθες! Εγώ είμαι η Σάντυ!

Πόσον καιρό περίπου ασχολείσαι?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

σκεφτομαι να μη βαλω τα προσθετα κομματια χαρτιου για το σπιραλ και να τρυπησω κατευθειαν τη θηκη. απλά θα ειναι πιο μικρός ο ωφελιμος χωρος για το εσωτερικο χαρτί. θα κανω μερικες δοκιμες πρώτα...

Δοκίμασα, μια χαρά είναι, εγώ έτσι θα το κάνω, δε μικραίνει και τόσο, εξαρτάται βέβαια και τι μέγεθος φωτό θα βάλεις!

EkcAp3.png

Καλώς σας βρήκα κορίτσια,σας ευχαριστώ πολύ που με καλοδεχτήκατε!!!

Είμαι η Ελένη ασχολούμαι σχεδόν από τον χειμώνα με το scrapbooking και έχω εθιστεί όπως εσείς.Είναι πολύ όμορφο και ευχάριστο hobby.

Δοκίμασα, μια χαρά είναι, εγώ έτσι θα το κάνω, δε μικραίνει και τόσο, εξαρτάται βέβαια και τι μέγεθος φωτό θα βάλεις!
τι μεγεθος εφτιαξες το φακελο?

Πήρα αυτο http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7075

ξερετε αν θα είναι καλό ??Βασικα δεν καταλαβαίνω φαινεται σαν να κοβει από πάνω ή κανω λάθος ?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7081

αυτο πάλι σε τι χρησιμευει??

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...