Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Επισης, γιατί να προχωρήσεις με δωρεά αφού κάνετε βλαστοκύστες. Ταλαιπωρηθήκατε μήνες αλλά παίρνεις κάθε μήνα ωάριο. Αν τα βάλω κάτω με την διέγερση μου είναι σαν να έπαιρνα ωάρια για 18 μήνες και κατέληξα με 2 μόνο άριστες βλαστοκύστες. Για την ακρίβεια μια 4ΑΑ και μια 4ΒΑ. Και ήμουν 26 μόνο! 

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

• Δύναμη! 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Έβαλα τα άλμπουμ για τις δασκάλες μας :

http://lefkihandicrafts.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

Περιμένω τη γνώμη σας.

Φιλιά!!!

Υ.Γ. Θα επανέλθω και με τα άλμπουμ για τους προπονητές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ,

σημερα ξεκιναω με κακη διαθεση και ελπιζω πραγματικα να έρθουν καλύτερες μερες αν και δεν ειμαι πολύ αισιοδοξη . Απορω με αυτούς που απείχαν απο την εκλογική διαδικασια τετοιες κρισιμες ωρες ..

OiaRp2.png

σας διάβασα...πάντα χάνω τις δημοσιεύσεις σας...έχω ένα σωρό blogs στη λίστα και μου φεύγουν...να βάζουμε τη λίστα με τα λίνκ σας ανά μερικές σελίδες...

τώρα σχολίασα σε μερικά...

βλέπω κοιτάτε για διακοπές ε?

εμείς τίποτα φέτος...τα τελευταία χρόνια πηγαίναμε στα πεθερικά Β.Εύβοια, οπότε αν θέλετε πληροφορίες και γνωρίζω να σας πω...και για Κέρκυρα αν θέλετε τίποτα αφού από εκεί είμαι.

ελπίζω του χρόνου να τα καταφέρουμε να έρθουμε ελλάδα διακοπές...

Έκανα μια αναρτησούλα για τον καλό μου Σοφάκι, αφού είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!!!:D:D

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/06/blog-post_18.html

τι όμορφα πράγματα που φτιάχνετε κοριτσάκια!!

κατά τα άλλα εμείς ήσυχα, παραμένουμε στο σπίτι μέχρι τέλος αυγούστου. ο άντρας μου δουλεύει νόμιμα πλέον και γράφτηκε για ασφάλεια κλπ...

εγώ ακόμα ψάχνω δουλειά, και τι να κάνω την μικρή...ελπίζω να την πάρουν σύντομα στον παιδικό...

αγοράσαμε ποδήλατα, αφού δεν έχουμε ούτε πατίνι...για τις καθημερινές μας μετακινήσεις και η μικρή έχει τρελαθεί, της αρέσει πολύ στο καρεκλάκι πίσω!!

Διαφημίσεις

Χριστίνα, υπέροχα νέα!!!

Χαιρομαι που όλα σιγά-σιγά παίρνουν το δρόμο τους. Θα τα καταφέρετε. Απλά θέλει λίγη περισσότερη υπομονή.

Εμείς ακόμη δεν κοιτάμε για διακοπές και δε ξέρω αν θα κοιτάξουμε κιόλας. Οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται συνεχώς και δε ξέρω αν περισσέψει κάτι για διακοπές.

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σου.

ευχαριστώ Λευκή μου, το παλεύουμε όπως όλοι μας...

θλίβομαι όταν σκέφτομαι πως είμασταν πριν μερικά χρόνια...με επιχείρηση, αυτοκίνητο, κι ένα σπίτι στο ενοίκιο φυσικά, αλλά εξοπλισμένο...και τώρα φτου κι από την αρχή...

με αποτέλεσμα τώρα να θεωρούμαστε οικονομικοί μετανάστες και να μας λυπούνται κιόλας...

τεσπά... σάμπως είμαστε οι μόνοι...όλοι τα ζόρια μας τραβάμε...

κάντε κάνα μπανάκι και για μας κορίτσια...

εμείς ακόμα δεν έχουμε πλησιάσει την θάλασσα, με 23 βαθμούς στην θάλασσα θα πάω???

Kαλημερα !!

Σήμερα είχα καλή διαθεση και έγινε ακόμα καλύτερα γιατι συνάντησα την Βαλια στο ασανσερ !!!της δουλειας !!Καλή αρχή !Κριμα που αφήνεις τον μικρούλη από τωρα ....

Ολοι στο τρέξιμο ....Μακάρι να έρθουν καλύτερες μερες .

OiaRp2.png

Άντε Βάλια με το καλό!!!

θα'ναι δύσκολα τον πρώτο καιρό αλλά θα το συνηθίσεις αναγκαστικά.

Εγώ θυμάμαι ότι ήμουν στη δουλειά και σκεφτόμουν το μωρό και όταν γυρνούσα στο σπίτι σκεφτόμουν τη δουλειά!!! Μετά συνήθισα κάπως και τα ξεχώρισα στο μυαλό μου κι έτσι ήταν πιο δημιουργικές οι ώρες μου και στο σπίτι αλλά και στη δουλειά.

Ελπίζω να σε έχουμε πιο συχνά τώρα στην παρέα μας.

Διαφημίσεις

εγώ επειδή είχα δουλειά και παιδί μαζί, είχα άγχος, μην κλάψει, μην πεινάσει, μην θέλει άλλαγμα την ώρα που είχα πελάτη...ευτυχώς ήταν ήσυχο...

αφήστε που κατέβαινα αποθήκη και είχα το παιδί πάνω...αφού δεν μου το πήρε κανείς...

Δεν γινόταν αλλιώς Σοφάκι μου, που να το άφηνα νεογέννητο...τετάρτη βγήκαμε από το νοσοκομείο και Δευτέρα δουλειά!!15 μήνες πέρασαν έτσι, κι εγώ απορώ...

ώρες ώρες είχα κάτι νεύρα, για φόνο έτοιμη...

ευτυχώς δεν έμενα πολλές ώρες...9.00-14.00, αν έλειπε ταξίδι ο άντρας μου 1 φορά τον μήνα...πρωί-απόγευμα δουλειά!!

πως πάτε από ζέστη? μπανάκια κάνετε? εμένα μου λείπουν τα 50+ μπάνια που κάναμε πέρσι!!

κοριτσια μου πηζω! ο μπομπος μου δεν ειναι καλα χωρις τη μαμ του αλλα κανουμε ολοι υπομονη. δεν τρωει απο μπιμπερο...

λευκη θα τα δω απο το σπιτι οσα εφτιαξες, ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι σουπερ! χαρα στο κουραγιο σου να κανεις 5!!!

δε σασ ξεχασα για την απραγγελια, αλλά μεχρι να συνεννοηθω μαζι τους για το ελωνειο, ηρθε η ωρα να γυρισω δουλεια και ειμαστε ακομα ανω κατω!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Βάλια μου μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Μπορώ να φανταστώ την αναστάτωσή σου αυτό το διάστημα αλλά χρειάζεστε κι εσύ και το μωρό λίγο χρόνο για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Δεν είναι εύκολο αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο. Θέλει υπομονή από την πλευρά και θα συνηθίσει ο μικρούλης. Εύχομαι ότι καλύτερο.

Δε χρειάζεται αν ανησυχείς για εμάς. Όλες λίγο - πολύ τις έχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις και σε καταλαβάινουμε απόλυτα. Καλό κουράγιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...