Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Ταξιδάκι στο εξωτερικό Σαντυ ? Μπραβο...πες μας να ταξιδεψουμε νοητά ...

Εμείς φέτος δεν προβλέπεται ούτε καν στην Ελλάδα δυστυχως....

Nαι, έχουμε τρέλα κάθε χρόνο με τα ταξίδια στο εξωτερικό, μόνο τη χρονιά που γέννησα δεν πήγαμε! Αν μπορούσαμε, θα ταξιδεύαμε και το χειμώνα..

Φέτος λέμε για Αίγυπτο μάλλον, θα δούμε.. Πάλι σε ζέστη δηλαδή θα πάμε, όπως πέρισυ! Ελπίζω λιγότερη ζέστη..

Σοφία μου θα έχετε τουλάχιστον άδεια να ξεκουραστείτε λίγο και να πάτε κανένα κοντινό μπανάκι? Ή κανένα κοντινό εξοχικό κάποιου φίλου?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι, έχουμε τρέλα κάθε χρόνο με τα ταξίδια, μόνο τη χρονιά που γέννησα δεν πήγαμε! Αν μπορούσαμε, θα ταξιδεύαμε και το χειμώνα..

Φέτος λέμε για Αίγυπτο μάλλον, θα δούμε.. Πάλι σε ζέστη δηλαδή θα πάμε, όπως πέρισυ! Ελπίζω λιγότερη ζέστη..

Σοφία μου θα έχετε τουλάχιστον άδεια να ξεκουραστείτε λίγο και να πάτε κανένα κοντινό μπανάκι? Ή κανένα κοντινό εξοχικό κάποιου φίλου?

Ναι αδεια θα εχουμε αλλα τα οικονομικα μας δεν μας επιτρεπουν και υπάρχει μια πιθανότητα να μας φιλοξενησουν εντος Αττικης για λίγες μερες αλλα ακόμα δεν ξερω, μονο τελευταια στιγμη, αυτα τα κοντινα μπανια με την μικρη σε αυτη την ηλικια όσο μπορω θα τα αποφυγω γιατι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια ..

Εμένα πάλι αν ειχα δυνατοτητα μου αρεσουν οι Ευρωπαικοι προορισμοι ..

OiaRp2.png

Καλο μηνα κι απο μενα!!!

Εμεις φετος ψαχνομαστε, δε θελουμε χλιδατο ξενοδοχειο οπως τοσα χρονια γιατι θελουμε να παμε 3 βδοαμδες διακοπες. Ψαχνουμε ενα μερος οικογενειακο, με κουζινα στο δωματιο, μπροστα σε παραλια με αμμο και με νορμαλ τιμη. Εχετε κατι υποψη σας?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

3 εβδομάδες???? ΤΕΛΕΙΑ!!!

Κι εγώ Πελοπόνησσο θα σου έλεγα, πέρσυ πήγαμε και Κορώνη με το παιδί, ήταν ωραία και οικογενειακά! Και πολύ ζεστά νερά! Γενικά η Καλαμάτα είναι ωραία!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο και εγω χαμηλα έψαχνα αλλα τελικα ειχαμε παει όλοι μαζι μεγαλη παρεα σε all inclusive και ετσι εγκατελειψα το ψαξιμο...σιγουρα θα βρεις ομως κατι διπλα σε θαλασσα χωρις να χρειαζεστε αυτοκινητο!

OiaRp2.png

για πελοποννησο σκεφτομουν κι εγω. κοιταμε και Πηλιο στο χορευτο αλλά εκει τα νερα ειναι κρυα... ατο που ειπατε για τα ζεστα νερα πολύ με εξιταρε!!! :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλο μηνα κι απο μενα!!!

Εμεις φετος ψαχνομαστε, δε θελουμε χλιδατο ξενοδοχειο οπως τοσα χρονια γιατι θελουμε να παμε 3 βδοαμδες διακοπες. Ψαχνουμε ενα μερος οικογενειακο, με κουζινα στο δωματιο, μπροστα σε παραλια με αμμο και με νορμαλ τιμη. Εχετε κατι υποψη σας?

Καλό μήνα και απο εμένα και καλό καλοκαίρι!!!

Βάλια όμορφα και οικογενειακα και όπως το περιγράφεις περάσαμε στην Πάργα!Φύγαμε απο την Λευκάδα γιατί δεν μας άρεσεΤο δωμάτιο που μέναμε ήταν διαμέρισμα καινούριο, πρώτο στην παραλία, θέα κτλ.Να φανταστείς το αυτοκίνητο για μέρες δεν το μετακινήσαμε!Ανέτα θα ξαναπήγαινα γιατί θυμίζει νησί:P

Διαφημίσεις

Και Εύβοια είναι ωραία για οικογένεια!

Νησιά δεν προτείνω, είναι πιο κουραστικά , κρύα νερά και θα έχεις και μωρό, δε λέει!

Συμφωνεί και η Ευβοιώτισσα!!!Η Εύβοια έχει καταπληκτικές παραλίες και σου προτείνω και την βόρεια Εύβοια που είναι μες το πράσινο!

Είδαμε στις Ροβιες. Είναι καλά εκεί;

Όμορφα είναι παραλιακό χωριο για μπάνιο και ήσυχες διακοπές.Κοντά είναι η Αιδηψος, η Λίμνη (έχει σπίτι και ο Ρουβάς εκεί...)τα Ήλια και άλλες πολλες παραλίες και χωρια...Η Χαλκίδα απέχει μιάμιση ώρα περίπου!Ρίξε καμιά ματιά και σε εικόνες,εγώ το κάνω αυτό!Να περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε:)

Kαλημέρα και καλό μήνα!!!! Μπήκε το καλοκαιράκι επίσημα!:D:D:D Μέσα σε όλα πρέπει να πάω να ανανεώσω τα διαβατήρια, σε 2 μήνες έχουμε διακοπές!!! Ζήτωωωωω! Πρέπει να πάω στην τροχαία να ρωτήσω για τα δικαιολογητικά, στο ΚΕΠ δεν ήξεραν!:shock::evil:

Καλημερα!!

http://www.passport.gov.gr/npc-periexomeno/npc-periexomeno/dikaiologitika-diavatirion.html

:)

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια...τωρα που δεν εχετε τα blog σας στις υπογραφες κι εγω δεν εχω blog(τι να αναρτησω αλλωστε ακομα παλευω με το βιβλιο ευχων) πως μπορω να τα παρακολουθησω?Πριν παταγα στην υπογραφη σας και θαυμαζα τις δημιουργιες κι επερνα και καμια ιδεα...Τωρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...