Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι εμβρυολογοι στα έμβρυα σου 3ων ημερών που να τα χαρακτηρίζουν μη βιώσιμα για εμφύτευση και γενικά είναι κάτι που μόνο αυτοί ξέρουν γιατί έχουν εικόνα. 
      Αλλά θα σου πω το εξής: Εμάς το dfi ήταν 19% αλλά 1ο σπερμοδιάγραμμα 3% μορφολογία με ουρεοπλασμα, 2ο σπερμοδιάγραμμα 4% μορφολογία υποχωρώντας το ουρεοπλασμα εμφανίστηκε ο εντεροκοκκος, 3ο σπερμοδιάγραμμα μετά από αντιβιωσεις και δύο κύκλους βιταμίνες (+διατροφή + κάτι δικά μου ματζούνια) 7% μορφολογία και από 0 ταχεία πρόσθια κινητικότητα 35% λες και τα ξυπνήσαμε, 4ο σπερμοδιάγραμμα (ο άντρας μου έχει γίνει κολλητός με το κυπελάκι) 7% μορφολογία, 32% κινητικότητα ξανά εντεροκοκκος (είναι κατασκευαστικό το θέμα του) πήρε προληπτικά αντιβίωση πριν την ωοληψια και πάλι πήραμε 2 καλεσ βλαστοκύστες από 6 έμβρυα 3ων ημερών. Αντε βγάλε άκρη! Τα νούμερα φτιάχνουν ναι, το ερώτημα όμως μένει, είναι αρκετό να βελτιώσεις τα νούμερα; Βέβαια να πω πως ο άντρας μου είναι φανατικός αντικαπνιστής οπότε κάθε θεραπεία πήγαινε καλά γιατί δεν είχε κάτι να του το χαλάει. Κι Εμεις μικρογονιμοποιηση κάναμε νομίζω πλέον όλοι αυτό κάνουν (θα πρέπει να έχεις 20 ωάρια για να τα ρισκάρουν σε κλασική γονιμοποίηση) αλλά δεν κάνουν όλοι picsi μικρογονιμοποιηση. Ισως είναι κ αυτό κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ωάρια. Έστω και αυτά που είναι! Επίσης με την ΑΜΗ σου να ξέρεις πως μπορεί να είναι σχεδόν 0 και να δίνεις κανονικά ωάρια σε κάθε κύκλο. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί και να βελτιωθεί η ΑΜΗ, δεν ξέρω ειλικρινά αν το πιστεύω αυτό. Νομίζω κάποια κοπέλα μέσα στο φόρουμ το είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι ειδικά όταν πρόκειται για βιταμίνες (εντάξει εκτός από λεφτά αλλά αν είναι να καπνίζεις καλύτερα δώστα σε βιταμίνες ρε παιδί μου, κόψε το τσιγάρο). 

Και μιλώντας για τσιγάρο ευχαρίστως έκανα ένα ολόκληρο πακέτο με μια φωτιά μα το θεό δλδ! Το είχα κόψει πριν 7 χρόνια, το ξεκίνησα λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα 1-2 την ημέρα, από το Σεπτέμβριο δεν το ξανά ακούμπησα. Μην το ξαναρχισεις έχεις λόγο που το έκοψες και μια αναποδιά δεν σημαίνει τίποτα! 

Κοιτάζω λίγο τα reports που μας έδωσαν για τη μια βλαστοκύστη που έμεινε (τελικά είναι 3BC και όχι 2BC, όχι πως κάνει διαφορά δλδ). Λέει πάνω ICSI. Ξέρουμε αν PICSI και ISCI είναι το ίδιο; Επίσης, αν καταλαβαίνω καλά, οι εξετάσεις σας για το σπερμα πρέπει να είναι καλύτερες από τις δικές μας. Σορρυ, είμαι άσχετη, πάντα κοιτούσα την ΑΜΗ μου και ρωτάω κυρίως για να καταλάβω αν οι εξετάσεις μας είναι καλές γιατί από το εμβρυολογικό μας είπαν πως είναι και οι τιμές δε σημαίνουν κάτι.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Kαι ναι, παρατάω το scrapping για κανένα μήνα, να ασχοληθώ με το δωμάτιο του μικρού και με το σαλόνι! Ταχτοποίησα ωραία ωραία τα πραγματάκια μου και τα αφήνω προσωρινά στην ησυχία τους!!!:D

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συχνά είναι αλήθεια αυτό! Είναι και σαλόνι, δε θέλουμε να βάλουμε ό,τι να ΄ναι! Είμαστε βέβαια και λίγο ψώνια με το σπίτι! Πήγαμε και στο leroy merlin για ταπετσαρίες, ήταν οικονομικές, αλλά δε μας άρεσε κάτι. Και καμία σχέση η ποιότητα. Αλλά δε μας ταίριαζε και κάτι..

Θα κοιτάξω κι αλλού αλλά και σ' αυτό που έβαλες! Αν και ψιλοφοβάμαι οn line, μήπως αλλάζουν τα χρώματα.. Θα δούμε!

Μα μια κρεβατοκάμαρα ξεκινήσαμε να φτιάξουμε και τελικά αλλάζουμε και το σαλόνι!:tongue: Ευτυχώς την ταπετσαρία θα τη βάλει ο άντρας μου και θα γλιτώσουμε την τοποθέτηση!

Σάντυ αντί για ταπετσαρία μπορείς να δεις και κάποιες ειδικές μπογιές που χρησιμοποιούνται για διάφορες τεχνοτροπίες. Αν πιάνουν τα χέρια του άντρα σου μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο το αποτέλεσμα. Εμείς πάντως κάτι τέτοιο κάναμε πάνω στο τζάκι και σε δύο κολώνες και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Πραγματικά μου άρεσε περισσότερο από το να έβαζα ταπετσαρία. Είναι λίγο ακριβές όμως οι μπογιές. Δε ξέρω πόσα είσαι διατεθειμένη να δώσεις.

Σάντυ αντί για ταπετσαρία μπορείς να δεις και κάποιες ειδικές μπογιές που χρησιμοποιούνται για διάφορες τεχνοτροπίες. Αν πιάνουν τα χέρια του άντρα σου μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο το αποτέλεσμα. Εμείς πάντως κάτι τέτοιο κάναμε πάνω στο τζάκι και σε δύο κολώνες και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Πραγματικά μου άρεσε περισσότερο από το να έβαζα ταπετσαρία. Είναι λίγο ακριβές όμως οι μπογιές. Δε ξέρω πόσα είσαι διατεθειμένη να δώσεις.

Ναι, θα κοιτάξω και για μπογιές! Τεχνοτροπία είχαμε πριν, αλλά με κανονικές μπογιές, αλλά το είχε κάνει ο άντρας μου με σφουγγάρι. Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια του, έχει φτιάξει σχεδόν όλο το σπίτι!

Είχα δει κάπου έναν τοίχο με μπογιά που γυάλιζε, σαν να είχε γκλίττερ! Γκλίττερ και στον τοίχο, γιούχου! Αυτές που βάλατε εσείς πώς είναι?

Οι ταπετσαρίες που μας άρεσαν κάνανε 300-500 για τον τοίχο μας... Ε σίγουρα οι μπογιές θα είναι πιο οικονομικές, όσο ακριβές κι αν είναι για μπογιές! Ιδανικά θα ήταν να μην ξεπεράσουμε τα 300 ευρώ.

Για τα blogs τι να κάνουμε, θα τα βλέπουμε μόνο μέσω των δικών μας!

Καλημέρα!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σάντυ, η μπογιά που χρησιμοποιήσαμε γυαλίζει!!! Η εφαρμογή της στον τοίχο γίνεται με μια ειδική σπάτουλα και όχι με σφουγγάρι. Είναι σε χρυσαφί χρώμα. Χρειάζεται πρώτα να το περάσεις με ειδικό αστάρι και μετά από πάνω να "πασαλείψεις" τη μπογιά.

Στο blog μου φαίνεται κάπου το τζάκι και η μία κολώνα όταν έκανα ανάρτηση το χριστουγεννιάτικο στολισμό μου. Δε ξέρω αν επιτρέπεται να σου βάλω σε λινκ την ανάρτησή μου, μπορείς να το βρεις εύκολα γιατί έχει την "ετικέτα" : Χριστούγεννα.

Μας κόστισαν τα υλικά γύρω στα 150 ευρώ, για το τζάκι και δύο κολώνες. Δε ξέρω εσύ σε τι επιφάνεια αναφέρεσαι. Η σπάτουλα κόστιζε γύρω στα 30 ευρώ αλλά αυτή τη δανιεστήκαμε από τον αδελφό μου.

Δεν είμαστε καλα με τα μπλογκ!!!

Μας έκοψαν απο δίπλα και μας έφεραν εδω εξαιτίας τους και τώρα τα κόβουν κι απο δω;;;; Δε γίνεται η συζήτηση μας χωρίς μπλογκ!!! Ας διαβάσει το πρώτο μήνυμα του τοπικ αυτός που τα έκοψε! Μη λέτε και ξελετε παιδια!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Δεν είμαστε καλα με τα μπλογκ!!!

Μας έκοψαν απο δίπλα και μας έφεραν εδω εξαιτίας τους και τώρα τα κόβουν κι απο δω;;;; Δε γίνεται η συζήτηση μας χωρίς μπλογκ!!! Ας διαβάσει το πρώτο μήνυμα του τοπικ αυτός που τα έκοψε! Μη λέτε και ξελετε παιδια!!!

Γειά σας φιλενάδες! Εγώ έλειπα εχθές και τωρα ειδα το μύνημα...και συμφωνώ απόλυτα με τη Βάλια!!! Υποτίθεται μας μετέφεραν εδώ για να έχουμε ελεύθερα τα blog μας....Είναι λίγο μπερδεμένοι οι admin μου φαίνεται....που είναι το κακό ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω??????????????????????????????:evil:

Αν κατάλαβα καλά, απαγορεύεται μόνο η αναφορά του blog μας στην υπογραφή μας.

Θεωρώ ότι επιτρέπονται όλα τα υπόλοιπα.

Εξακολουθεί όμως να με απασχολεί το γιατί. Δεν είναι ξεκάθαρο.

Διαφημίσεις

Την είδα την ανάρτηση Λευκή, ωραίο χρώμα και ωραία λάμψη! Αυτό που είχα δει εγώ ήταν διαφορετικό, είχε σαν γκλίττερ σε κόκκους. Θα πάω να δω! Ούτως ή άλλως θα πάμε για μπογιές για το δωμάτιο του μικρού. Στο οποίο αποφάσισα να ζωγραφίσω! Ελπίζω να βγει της προκοπής!:tongue::tongue::tongue:

EkcAp3.png

Είδα κι εγώ κάτι ανάλογο με κόκκους όπως λες που γυάλιζε περισσότερο αλλά το απέφυγα για δύο λόγους :1) γυάλιζε πολύ!!!! 2) η επιφάνεια του τοίχου λόγων των κόκκων είχε αρκετά ζαγρέ υφή και δε μου άρεσε αυτό. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν και δυσκολότερο αργότερα να το καλύψουμε αν επιθυμούσαμε. Μπορεί όμως αυτό που είδες εσύ να είναι κάτι άλλο. Να φροντίσεις να δεις κάπου δείγμα της βαφής. Πως φαίνεται πάνω στον τοίχο. Και να λάβεις υπόψη σου ότι το οποιοδήποτε δείγμα είναι σε μικρή επιφάνεια. Καμία σχέση δηλαδή με τον τοίχο το δικό σου.

Για πες μας πότε θα δούμε το γκλιττεράτο άλμπουμ σου. Περιμένω...

Είδα κι εγώ κάτι ανάλογο με κόκκους όπως λες που γυάλιζε περισσότερο αλλά το απέφυγα για δύο λόγους :1) γυάλιζε πολύ!!!! 2) η επιφάνεια του τοίχου λόγων των κόκκων είχε αρκετά ζαγρέ υφή και δε μου άρεσε αυτό. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν και δυσκολότερο αργότερα να το καλύψουμε αν επιθυμούσαμε. Μπορεί όμως αυτό που είδες εσύ να είναι κάτι άλλο.

Nαι, ήταν ανάγλυφο αυτό που είδα, αλλά μου άρεσε! (Αλλά δεν είμαι και χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου, μου αρέσουν τα στρας ακόμα και στις πετσέτες, χαχααχ!)

Να φροντίσεις να δεις κάπου δείγμα της βαφής.

Πως φαίνεται πάνω στον τοίχο. Και να λάβεις υπόψη σου ότι το οποιοδήποτε δείγμα είναι σε μικρή επιφάνεια. Καμία σχέση δηλαδή με τον τοίχο το δικό σου.

Οπωσδήποτε! Αλλάζουν από τα δείγματα! Βασικά ακόμα και οι απλές μπογιές δείχνουν διαφορετικές. Από ό,τι θυμάμαι δείχνουν πιο σκούρες από τα δείγματα!!

Για πες μας πότε θα δούμε το γκλιττεράτο άλμπουμ σου. Περιμένω...

Να δω πότε θα προλάβω να το φωτογραφίσω!!! Έχει και συννεφιά.. Μάλλον από βδομάδα θα το αναρτήσω..

EkcAp3.png

Kαλημέρα και καλό μήνα!!!! Μπήκε το καλοκαιράκι επίσημα!:D:D:D Μέσα σε όλα πρέπει να πάω να ανανεώσω τα διαβατήρια, σε 2 μήνες έχουμε διακοπές!!! Ζήτωωωωω! Πρέπει να πάω στην τροχαία να ρωτήσω για τα δικαιολογητικά, στο ΚΕΠ δεν ήξεραν!:shock::evil:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...