Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σαντυ είδα οτι ζητανε να επικοινωνήσεις εσυ μαζι τους!!

Nαι, τους έστειλα mail!

Kαλημερα κοριτσια.

απο αυριο ελπιζω να εχω τηλεφωνο και ιντερνετ στο σπιτι.

Κουτες ανοιγω ακομη και θα ανοιγω για πολυ καιρο.

Τα μινι μου, τα φτιαχνω ειτε 15χ15 ειτε 20Χ20.

Μου ζητησαν για ευχολογιο στυλ μινι αλλα σε μεγεθος Α3 αλλα δεν.... Αντε να γεμισει αυτο βρε κοριτσια. Αφηστε που δεν υπαρχουν χαρτια σε τετοιο μεγεθος.

Τελοσπαντων...

Σημερα πηγα και εγω lidl και πηρα το νεο φυλλαδιο. Αναμενω την Δευτερα:wink:.

Παντως βρε κοριτσια δεν ξερω που θα βρισκω χρονο για να φτιαχνω πραγματακια. Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα απο θεμα ωραριου.

Σημερα πηγαν και τα παιδια για πρωτη φορα σχολειο και σε μια ωρα που θα τα παρω θα μου πουν εντυπωσεις. Περιμενω με αγωνια.

Α!!! Συγχαρητηρια στην νικητρια!!!!

Thank you!

Είδατε κάτι ιδιαίτερο στο φυλλάδιο? Δεν μπήκα να δω! Έχει ωραία χαρτιά σαν την άλλη φορά?

ο

Α, επιτελους εφτιαξα και blog! :-) Βεβαια, ακομα δεν εχω γραψει ουτε μια αναρτηση, ουτε καν το about me! χιχιχι! Αλλά μολις οργανωθώ θα σας πω τη διευθυνση.

Περιμένουμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα το βαλω σήμερα ή αυριο και στο enjoy ..!!Eχω κανει και εγω μπλογκ ....θα σας το βαλω με μια αναρτηση μόνο ...http://sophie-sophiex79.blogspot.com/

Με γεια! Έγινα κι εγώ αναγνώστρια! Πολύ όμορφα τα προσκλητήρια!

EkcAp3.png

καλημέρα !! Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε !! Μολις ανεβασα την δημιουργία μου στο blog μου και sto enjoy....Μπαινω να γίνω και δική σας ..υστερώ στην παρουσιαση γιατι δεν εχω καλή φωτογραφική μηχανη αλλά δεν πειράζει !!

Μπήκα και σας εκανα και εγω!!!!!!Πιστεύω να τα έκανα σωστά ! Καλες δημιουργίες !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Pepi, για το διαγωνισμό με ρωτας? Θυμαμαι κατι με πεταλουδες που μου ειχες στείλει... Τη θυμαμαι την προκληση της Λενας γιατι θυμαμαι τη δημιουργία της Βικυς, αλλά δε θυμαμαι αν εχει επαθλο.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Θα το δω το απογευμα απο το σπιτι. Θα παω σήμερα να παρω υλικά για να φτιαξω αυτό http://www.youtube.com/user/FollowThePaperTrail#p/u/76/0ivAJU3gd2c Φαινεται ευκολο και ειναι μια καλή προθέρμανση για τα μινι που φτιαχνει η Ζωή! :-)

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο ...στις θηκοούλες τι μπορούμε να βάλουμε ..??Από που θα πάρεις υλικά ?

Ειχα παρει ενα ωραιο πακετο 15 x 15 απο το νησιώτικο αλλά δεν το εχουν πια για να σας το ποσταρω, το εψαξα πριν... στις θηκες μπαινουν παλι τα χαρτια (με σχεδια ή μονοχρωμα) και μπορεις ειτε να βαλεις φωτο ειτε κειμενο. Προς το παρόν με νοιαζει να το φτιαξω και όχι να το γεμίσω! :tongue: Επειδή ειναι πρώτη φορά που θα κανω τη δοκιμή, δεν θα παρω τιποτε ακριβό, απο το βιβλιοπωλειο της γειτονιάς θα παρω κανσον Α4 και θα χρησιμοποιησω αυτό για βαση κι απο πανω θα κολλησω τα χαρτια του κιτ.

Θα το ξεκινησω σημερα λεω, τωρα ποσες μερες θα μου παρει να το τελειωσω δεν ξερω! :D

κοιτουσα και τις τρυπες στο βιντεο και αυτη ειπε ότι το εκανε με το bind-it-all, αλλά στο αθηναικό το πουλανε 75 ευρά! και τελικά θα κανω τρυπες με το cropadile και θα βαλω κρικάκια!

καλημέρα !! Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε !! Μολις ανεβασα την δημιουργία μου στο blog μου και sto enjoy....Μπαινω να γίνω και δική σας ..υστερώ στην παρουσιαση γιατι δεν εχω καλή φωτογραφική μηχανη αλλά δεν πειράζει !!

Μπήκα και σας εκανα και εγω!!!!!!Πιστεύω να τα έκανα σωστά ! Καλες δημιουργίες !!

Πάρα πολύ όμορφο! Καλή επιτυχία!

EkcAp3.png

Εγώ θα πάω μέσα στη βδομάδα στο Διονυσόπουλο να πάρω χαρτιά για το εξώφυλλο για το mini album της πρόκλησης, αν προλάβω βέβαια να το φτιάξω. Έχω χοντρό, γκρι χαρτόνι στο σπίτι, αλλά είναι μεγάλα κομμάτια (για κανονικά άλμπουμ δηλαδή) και φυσικά δεν μπορώ να τα κόψω, κλαψ. Οπότε πρέπει να πάω Αθήνα άμεσα. Πολύ άμεσα όμως, η πρόκληση τελειώνει σε 10 μέρες και δεν έχω καν ξεκινήσει καν, αχχαχχαχ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...