Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Είναι όντως πανάκριβο. Είναι ο λόγος που έκανα καπνό τόσο καιρό. 

Και εγώ από καπνό το γύρισα πρώτα στο iqos για μια εβδομάδα και μετά παρήγγειλα το glo μέχρι σήμερα αυτό κάνω δεν είναι τσιγάρο αλλά από το τίποτα 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κοριτσια αν και ασχετη προσπαθω να φτιαξω το αλμπουμ με τις φωτο απο το γαμο μου. Ειναι κανονικο αλμπουμ απο χαρτι και θα ηθελα να το διακοσμισω καπως μεσα ... με στοιχεια απο ενα γαμο ... αυτοκολλητακια κτλ. Σας παρακαλω πολυ αν καποια γνωριζει ενα τετοιο σαιτ που να μπορω να τα αγορασω ? ευχαριστω

Καλώς ήρθες στην παρέα! Σου έγραψε η Βάλια τα μαγαζιά, ό,τι άλλο θέλεις, μας ρωτάς!

Κορίτσια η αργία του Αγ. Πνεύματος συνήθως για το δημόσιο δεν είναι? Με αυτή τη λογική, θα είναι ανοιχτός ο Διονυσόπουλος. Πάρτε καλού κακού τηλ. Πάντως και το Σάββατο ανοιχτός είναι! Η Αλμυρίδος είναι λίγο πιο μέσα από την τροχαία του Πειραιά, στο ύψος Πειραιώς 41. Είναι σχετικά κοντά στην ΕΛΑΙΣ αλλά από απέναντι. Εύκολο είναι για σας που οδηγείτε. Εγώ δεν οδηγώ, αλλά ευτυχώς παίρνω μόνο ένα λεωφορείο για να πάω.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια, το happy birthday είναι σφραγιδομενο με ακρυλικο. Η τιλντα είναι βαμενη με copic. Σε μπέρδεψα όπως τα έγραψα...

Αν πας διονυσοπουλο θέλω κι εγω! Σε ευχαριστω πολυ! Όταν το σιγουρεψεις πες μου να σου ΄πω τι χρειαζομαι.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σοφια, το happy birthday είναι σφραγιδομενο με ακρυλικο. Η τιλντα είναι βαμενη με copic. Σε μπέρδεψα όπως τα έγραψα...

Αν πας διονυσοπουλο θέλω κι εγω! Σε ευχαριστω πολυ! Όταν το σιγουρεψεις πες μου να σου ΄πω τι χρειαζομαι.

Nai θα δω ο αντρας μου αν εχει αδεια αγιου πνευματος ή αναλόγα καποιο Σαββατο που παμε προς τα κατω θα πεταχτουμε !Θα σου στειλω μηνυμα !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Σαντυ πολυ κατατοπιστικες οι οδηγίες σου! :)

Πως πάτε με τις εργασίες;

Aργά πάμε, γιατί δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο ο άντρας μου! Βασικά δεν έχει σχεδόν καθόλου! :confused::( Πάμε αργά αλλά σταθερά! Πρέπει να τελειώσουμε πριν τις διακοπές!:lol::lol:

Τα λουλουδια σου με τι τα κολλας πανω στα μινι? γιατι φοβαμαι μην φυγουν ...βαζω συνηθως σαν αυτη αλλα φοβαμαι μην τα ψαχνω μετα..

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6292

Θα τα δοκιμάσω κι εγώ αυτά. Με απλή ταινία διπλής όψεως μου έχουν ξεκολλήσει. Γενικά μου έχουν ξεκολλήσει διάφορα χαρτάκια από τις συνθέσεις, ειδικά αν είχα κολλήσει με στικ, είναι αποτυχία. Τα μόνα που δεν μου ξεκόλλησαν τα είχα κολλήσει με uhu power.

Λευκη που είσαι ???????????????????????Σε χασαμε!

Εξαφανίστηκε!

EkcAp3.png

εγω βαζω παντα αυτα γιατι τιποτα αλλο δεν πιανει..απλα βαζω λίγα λουλουδια και εγω τα προσεχω, τωρα που θελω να δωσω το αλμπουμ που φτιαχνω στην κουμπαρα μου και εχει και μικρό παιδι και δεν ξερω αν θα ειναι προσεχτικό νομίζω θα της μεινουν στα χερια τα λουλουδια..

OiaRp2.png

Μπορείς να μου δώσεις την καινουρια διεύθυνση Διονυσοπουλου;

Tjetje, τα ελληνικά μαγαζιά είναι

Www.scrapbooking.gr

www.enjoyscrapping.gr

www.heart2craft.com

Καλα κινεζικα μου φαινονται .... λιγο βοηθεια ακομη απο τις εμπειρες ... διπλα σε φωτο γαμου σε αλμπουμ,.... τι θα βαζατε για να γινει λιγο πιο πλουσιο λιγο πιο ομορφο απο τα κλασσικα αλμπουμ μονο με φωτογραφιες? Στειλτε κανενα λινκ μπας και τελειωσω επιτελους με το αλμπουμ!!!

edit

κατι τετοιο ....και οποια αλλη ιδεα δεκτη .... κανενα σαιτ στο εξωτερικο μπας και τα βρουμε πιο οικονομικα?

ευχαριστω

αααααα και τελος ψαχνω και αλμπουμ για τις φωτο/ιες απο την βαφτηση του γιου μου, ηταν με θεμα πριγκιπας (οχι ο γνωστος απο το παραμυθι μικρος πριγκιπας). Μια που θα παραγγειλω να τα κανω ολα μαζι να τελιωνω!!!

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Διαφημίσεις

Καλα κινεζικα μου φαινονται .... λιγο βοηθεια ακομη απο τις εμπειρες ... διπλα σε φωτο γαμου σε αλμπουμ,.... τι θα βαζατε για να γινει λιγο πιο πλουσιο λιγο πιο ομορφο απο τα κλασσικα αλμπουμ μονο με φωτογραφιες? Στειλτε κανενα λινκ μπας και τελειωσω επιτελους με το αλμπουμ!!!

edit

κατι τετοιο ....και οποια αλλη ιδεα δεκτη .... κανενα σαιτ στο εξωτερικο μπας και τα βρουμε πιο οικονομικα?

ευχαριστω

αααααα και τελος ψαχνω και αλμπουμ για τις φωτο/ιες απο την βαφτηση του γιου μου, ηταν με θεμα πριγκιπας (οχι ο γνωστος απο το παραμυθι μικρος πριγκιπας). Μια που θα παραγγειλω να τα κανω ολα μαζι να τελιωνω!!!

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6404

OiaRp2.png

Αυτο ειναι σαν κόλα Βαλια ? δεν το εχω ...

Είναι σαν κόλλα! Δίνει ιδιαίτερο εφέ, ωραία λάμψη! Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να κολλήσω, παρά μόνο για ομορφιά. Μπαίνω όμως στον πειρασμό, γιατί όλες λένε ότι κολλάει πολύ καλά!!

EkcAp3.png

edit

ευχαριστω

Απ' έξω δεν ξέρω, αλλά μάλλον δε θα συμφέρουν τα μεταφορικά.

Εννοείς να το πάρεις έτοιμο το άλμπουμ και να το στολίσεις με θέμα τον πρίγκιπα ή να το φτιάξεις εσύ? Αυτοκόλλητα με πρίγκιπα δε θυμάμαι να έχω δει..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...