Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μπράβο κορίτσια που ετοιμάζεται άλμπουμ. Σας χαίρομαι ειλικρινά.

Εγώ αυτές τις μέρες τρέχω με τα παιδιά και τις δραστηριότητές του λόγω τέλους της χρονιάς και δε βρίσκω χρόνο καθόλου όχι να ασχοληθώ αλλά ούτε και να σκεφτώ. Και κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα μέχρι να κλείσουν τα σχολεία. Ευτυχώς που είναι ευχάριστα αυτά τα "τρεξίματα".

Σάντυ, γιατί θα κάνεις αποχή μετά;

Σοφία, γιατί να μην το πετύχεις;

Βάλια, περιμένω να μας δείξεις τα tags.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !

Σάντυ έιναι άκρως εθιστικά τα μίνι!!!

Λευκή μετά τα σχολεια τέρμα οι δικαιολογίες !Σε περιμένουμε ακόμα πιο ενεργα !πλακα κανω εννοειται!Ο καθενας όσο και οποτε μπορει.

Βαλια περιμένουμε και άλλες ωραίες δημιουργίες !

Βικυ δεν εχεις μπει ...να μας πεις νεα!

Αν εχετε καμμια συμβουλή για μινι ελεφαντακι δεκτή , το φτιαχνω για τον αδεφό μιας συναδέλφου , που ουσιαστικα δεν τον ξερω και θελω κατι λιτό αλλα έξυπνο..Αν και μεσα στο Σκ θα προσπαθησω να το εχω τελειωσει..

Εγω εχω περασει πολλες αρνητικες φασεις όλο αυτό το διαστημα....από την μια χαλαρωνων με αυτό , από την άλλη βλεπω ότι χρειαζομαι χρηματα τα οποία δεν εχω ...Γενικα το παλευω !

OiaRp2.png

καλημερα!

βρε κοριτσια ξεμπερδεψτε λιγο την αρχαρια,

θελω να παραγγειλω καποια καλοκαιρινα αυτοκολλητα και εχω βρει καποια που ειναι die cuts και αλλα που ειναι rubons.

στην φωτο δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα.

εχω ξεκινησει και το βιβλιο ευχων για την βαπτιση μας και κατι παει να βγει(ακομα και χωρις εργαλεια),θα δειξει.

ευχαριστω!!

ΥΓ.

τα αλμπουμ σας ειναι ολα τελεια!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλημερα!

βρε κοριτσια ξεμπερδεψτε λιγο την αρχαρια,

θελω να παραγγειλω καποια καλοκαιρινα αυτοκολλητα και εχω βρει καποια που ειναι die cuts και αλλα που ειναι rubons.

στην φωτο δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα.

εχω ξεκινησει και το βιβλιο ευχων για την βαπτιση μας και κατι παει να βγει(ακομα και χωρις εργαλεια),θα δειξει.

ευχαριστω!!

ΥΓ.

τα αλμπουμ σας ειναι ολα τελεια!!!

Καλώς την! Μια χαρά θα γίνει και χωρίς εργαλεία! Και εγώ δεν είχα τίποτα όταν έκανα του γιου μου!

Καλά έκανες και ήρθες από δω, να τα λέμε και πιο αναλυτικά!

Τα die cuts είναι κομμένα από χοντρό χαρτόνι (chipboard), τα rubons είναι από ένα λεπτό, αφρώδες υλικό και τα ξύνεις με ένα ξυλάκι για να αποτυπωθούν στο χαρτί. Προσωπικά τα δεύτερα δεν τα έχω βολευτεί και πολύ, μου είναι λίγο δύσχρηστα. Εκτός αν έτυχε αυτά που πήρα να μην είναι καλά.

edit: Τα die cuts συνήθως δεν έχουν αυτοκόλλητη ταινία, τα κολλάς εσύ, αλλά αυτό δε θεωρείται πρόβλημα!

EkcAp3.png

Σάντυ, γιατί θα κάνεις αποχή μετά;

Βαρέθηκα ή μάλλον κουράστηκα, γιατί γίνεται και χαμός στο σπίτι, φτιάχνουμε το δωμάτιο του μικρού και είμαστε άνω κάτω!!!

Καλημέρα !

Σάντυ έιναι άκρως εθιστικά τα μίνι!!!

Λευκή μετά τα σχολεια τέρμα οι δικαιολογίες !Σε περιμένουμε ακόμα πιο ενεργα !πλακα κανω εννοειται!Ο καθενας όσο και οποτε μπορει.

Βαλια περιμένουμε και άλλες ωραίες δημιουργίες !

Βικυ δεν εχεις μπει ...να μας πεις νεα!

Αν εχετε καμμια συμβουλή για μινι ελεφαντακι δεκτή , το φτιαχνω για τον αδεφό μιας συναδέλφου , που ουσιαστικα δεν τον ξερω και θελω κατι λιτό αλλα έξυπνο..Αν και μεσα στο Σκ θα προσπαθησω να το εχω τελειωσει..

Εγω εχω περασει πολλες αρνητικες φασεις όλο αυτό το διαστημα....από την μια χαλαρωνων με αυτό , από την άλλη βλεπω ότι χρειαζομαι χρηματα τα οποία δεν εχω ...Γενικα το παλευω !

Αχ, εγώ δεν ξέρω, με δυσκολεύουν τα σχήματα... Xρώματα να προτείνω? Γκρι με γαλάζιο και κίτρινο?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε? Εγώ ξενυχτάω.. Μετά τη eurovision έπιασα πάλι το άλμπουμ. Μου έμειναν 2 σελίδες, ένα σαλόνι που λένε και οι φωτογράφοι! Να το τελειώσω, να ξεμπερδεύω... Καλά χρυσά τα μίνι, αλλά μπελαλίδικα!:lol:

Αλλά τραβάτε με κι ας κλαίω!!!:lol::lol::lol:

Θέλω να φτιάξω ένα και για το αγοράκι μου! Αλλά αφού τελειώσουμε με την ανακαίνιση!

EkcAp3.png

Τι κάνετε κορίτσια!

Μπελαλιδικα αλλα εθιστικά τα μίνι Σαντυ! Χιχιχι

Εγω πρέπει να φτιάξω ένα άλμπουμ για τη δασκάλα μας, μέσα θα έχει τις ζωγραφιές των παιδιών. Δεν έχω ξαναφτιαξει τέτοιο και ειμαι λίγο αγχωμένη. Ερώτηση: να το κάνω shabby chic ή να το κάνω πιο παιδικό/ σχολικό; Το σχολικό ταιριάζει πιο πολυ ίσως αλλα το ρομαντικό θα δείξει πιο όμορφο, θα φανεί και η δουλεια μου...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Μπελαλιδικα αλλα εθιστικά τα μίνι Σαντυ! Χιχιχι

Ναι, πανάθεμά τα! 'Εχω στο μυαλό μου ένα σωρό να κάνω μελλοντικά! Ενώ είχα φάει όλον τον καιρό κόλλημα με τις συνθέσεις, τώρα μάλλον κόλλησα με τα αλμπουμάκια! Αλλά θέλω να ξανακάνω και καμιά συνθεσούλα, να μην τις αμελώ! Αλλά πρέπει να τελειώσω με το άλμπουμ για την ανιψούλα και να σταματήσω για ένα διάστημα, πραγματικά γινεται χαμός στο σπίτι. Τώρα που κάνουμε το δωμάτιο του μικρού, θα κάνουμε και μερικές αλλαγές στο σαλόνι, τα έπιπλα είναι όπου να 'ναι, πρέπει να πάω να δω ταπετσαρίες και μπογιές, δεν έχω και χρόνο, δε με ευνοούν οι συνθήκες για να σκραπάρω! Χθες κάναμε ένα σωρό βόλτες τα έπιπλα στο σαλόνι, για να δούμε πού βολεύει καλύτερα να μπουν.. Κι ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει!

EkcAp3.png

Καλημέρα! Εχθές συνειδητοποίησα ότι ειμαι 5 κιτ και 2 pads πίσω!!!! Και σε 20 μέρες γυρναω δουλεια! Δεν προλαβαίνω λέμε!!!! :)

Σαντυ ανοίξατε μεγάλες δουλειές... Με το καλο να μπει ο γιος στο δωμάτιο του!

Το άλμπουμ της δασκάλας θα το κάνω ρομαντικο με σχολικό θέμα, βρήκα κι αλλα χαρτιά. Θα δεσω τις ζωγραφιές με σπιραλ και όλο θα ντυθεί με chipboard. Πρώτη φορα θα δοκιμάσω κάτι τέτοιο, ας ελπίσουμε ότι τα τα καταφέρω και δε θα χαλασω τις ζωγραφιές των παιδιών!!!

Καλημέρα! Εχθές συνειδητοποίησα ότι ειμαι 5 κιτ και 2 pads πίσω!!!! Και σε 20 μέρες γυρναω δουλεια! Δεν προλαβαίνω λέμε!!!! :)

Σαντυ ανοίξατε μεγάλες δουλειές... Με το καλο να μπει ο γιος στο δωμάτιο του!

Το άλμπουμ της δασκάλας θα το κάνω ρομαντικο με σχολικό θέμα, βρήκα κι αλλα χαρτιά. Θα δεσω τις ζωγραφιές με σπιραλ και όλο θα ντυθεί με chipboard. Πρώτη φορα θα δοκιμάσω κάτι τέτοιο, ας ελπίσουμε ότι τα τα καταφέρω και δε θα χαλασω τις ζωγραφιές των παιδιών!!!

Τις ζωγραφιές θα τις μαζέψει η κόρη σου από τα παιδακια ??

Τι εννοεις εισαι 5 κιτ πισω ??

Παντως στην δουλεια δεν χανεις και πολλα !εγω ακόμα θυμαμαι που ειχα γρεψει να μου πουν καμμια ιδεα να μην γυρισω..." εχω την καλύτερη παρεουλα εδω".....

OiaRp2.png

Έχω αγοράσει τέσσερα κιτ κι ένα που εφτιαξα μονη μου και ούτε τα έχω ανοίξει να τα δουλέψω!!! :)

Ούτε εγω θέλω να γυρίσω Σοφια... Απο Οκτώβρη θα μας κάνουν μειώσεις λέει;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...