Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσια?

ειχα "παραπονα" απο μερικες φιλες οτι η διευθυνση του μπλογκ μου ειναι δυσκολη κι ετσι την αλλαξα. με βλεπετε κανονικα εσεις απο τα μπλογκ σας?

με την ευκαιρια, η Λενα θα ανεβασει καινουρια μιστ που σεταρουν με μελανια, αλλά μην το πειτε πουθενα! :) χιχιχι, να τα προλαβουμε εμεις! :)

Βάλια μια χαρά σε βλέπω. Και πριν σε έβλεπα.

Τι εννοείς μιστ που σετάρουν με μελάνια; Δεν έχω πάρει ακόμη μιστ και το σκέφτομαι. Πώς χρησιμοποιούνται μαζί με τα μελάνια; Μπερδεύτηκα λίγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαημέρα!!

Έκανα αμάν να ξαναβρώ το λινκ, αλλά το βρήκα! Είναι πολύ εύκολο! Θα το ξαναφτιάξω σίγουρα! Το δύσκολο είναι πώς θα βολέψω τις φωτό!

Θυμήθηκα ότι κάπου το είχα δει κι εγώ. Αυτό μου θύμισε : http://www.making-mini-scrapbooks.com/circlebook.html. Δεν είναι το ίδιο;

Έχει κι άλλα πολλά σχέδια.

Σίγουρα κι εγώ πιστεύω ότι για φώτο δεν είναι απόλυτα βολικό. Θα τις κόψεις αρκετά και θα χωρέσουν. Νομίζω ότι έτσι μόνο γίνεται.

Θυμήθηκα ότι κάπου το είχα δει κι εγώ. Αυτό μου θύμισε : http://www.making-mini-scrapbooks.com/circlebook.html. Δεν είναι το ίδιο;

Έχει κι άλλα πολλά σχέδια.

Σίγουρα κι εγώ πιστεύω ότι για φώτο δεν είναι απόλυτα βολικό. Θα τις κόψεις αρκετά και θα χωρέσουν. Νομίζω ότι έτσι μόνο γίνεται.

Ναι, παρόμοιο είναι! Είχα βρει κι άλλα. Νομίζω σ' αυτό που έβαλες, μπορείς να βάλεις και πιο πολλά φύλλα. Σ' αυτό που έβαλα εγώ όχι.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά ούτε κι εγώ βλέπω το blog της Βάλιας με το νέο όνομα. Μάλλον πρέπει να το ξαναβάλω.

Περιμένω και μιαν απάντηση για τα mists με τα αντίστοιχα μελάνια που ανέφερε η Βάλια. Όποια γνωρίζει ας απαντήσει. Πως ακριβώς συναργάζονται μεταξύ τους;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Βικυ μπραβο κι απο εδω!!! :D

Λοιπον ειναι μιστ και μελανι στο ιδιο χρωμα οποτρ μπορεις να παιξεις για ενα πολυ αρμονικο και κλασατο αποτελεσμα. Μολις το παρω στα χερια μου, θα φτιαξω μερικα ταγκς να σς δειξω.

Βικυ το stack the deck το φτιαχνεις, εγω το εκανα με cardstock. to tutorial εδω http://www.youtube.com/watch?v=5Z_6pe2ZhDI

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα!

Βικυ μπραβο κι απο εδω!!! :D

Λοιπον ειναι μιστ και μελανι στο ιδιο χρωμα οποτρ μπορεις να παιξεις για ενα πολυ αρμονικο και κλασατο αποτελεσμα. Μολις το παρω στα χερια μου, θα φτιαξω μερικα ταγκς να σς δειξω.

Βικυ το stack the deck το φτιαχνεις, εγω το εκανα με cardstock. to tutorial εδω http://www.youtube.com/watch?v=5Z_6pe2ZhDI

Εγω εχω ηδη βρει χαρτια και μου λειπουν οι φακελοι να κανω με αυτη την μέθοδο αλμπουμ γαι την κουμπαρα μου και να της δωσω φωτο απο γαμο και βαπτιση !!!Ηθελα να παρω ετοιμο αλλα με κερδισε αυτο που έφτιαξε η Βαλια!!!

Ελπιζω να ειναι επιτυχημενη αντιγραφη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OiaRp2.png

Εγώ ξαναέπιασα το άλμπουμ για το κοριτσάκι της συννυφάδας μου! Μόνο τα εξώφυλλα έχω τελειώσει και λίγες σελίδες από μέσα. Έχω μέλλον ακόμη...:( Μόλις το τελειώσω, θα κάνω αποχή από το χόμπι!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...