Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Ξέρω ότι καμιά δε μπαίνει τέτοια μέρα αλλά επειδή μόλις ανέβασα το μίνι μου ήθελα να σας το πω. Θα περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σας.

http://lefkihandicrafts.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Φιλιά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, καλή εδομάδα! Έφτιαξα κι άλλο μίνι άλμπουμ, το έβαλα κι αυτό στην πρόκληση του enjoy, δε μου έφτανε η μία συμμετοχή! Και πρόλαβα το τσακ! Μόλις 1 λεπτό πριν κλείσει! Αν δεν προλάβαινα, θα έσκαγα!:lol::lol:

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/05/my-mini-album.html

EkcAp3.png

Σοφία είχες γενέθλια το Σάββατο? Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου κάπου! Όμως κοίταξα στη σελίδα σου στο facebook και είδα 2 Οκτώβρη, είναι του άντρα σου τα γενέθλια? (Μαζί με το γιο μου γιορτάζουν!)

Χρόνια πολλά λοιπόν,να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε!!:D:D:D

EkcAp3.png

Eίναι υπέροχο, μπράβο!!!:D:D:D

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου όπως και όλες για τα όμορφα σχόλιά σας.

Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Για πρώτη φορά είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και το ομολογώ ότι είχατε δίκιο που μου λέγατε να το δοκιμάσω νωρίτερα.

Διαφημίσεις

Γεια σας, καλή εδομάδα! Έφτιαξα κι άλλο μίνι άλμπουμ, το έβαλα κι αυτό στην πρόκληση του enjoy, δε μου έφτανε η μία συμμετοχή! Και πρόλαβα το τσακ! Μόλις 1 λεπτό πριν κλείσει! Αν δεν προλάβαινα, θα έσκαγα!:lol::lol:

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/05/my-mini-album.html

Το είδα! Το είδα!!!!

Ευτυχώς που πρόλαβες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ πρωτότυπο και φανταστικά χαρτιά.

Θέλω τις οδηγίες. Μου άρεσε και είναι ωραίο για δωράκι.

Σοφία είχες γενέθλια το Σάββατο? Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου κάπου! Όμως κοίταξα στη σελίδα σου στο facebook και είδα 2 Οκτώβρη, είναι του άντρα σου τα γενέθλια? (Μαζί με το γιο μου γιορτάζουν!)

Χρόνια πολλά λοιπόν,να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε!!:D:D:D

Σοφία,

Χρόνια Πολλά!!!!

Να σε χαιρόμαστε κι εμείς όπως και όλοι οι δικοί σου!

Kαλημερα!!!Ειχα όντως γενεθλια το Σαββατο, στο facebook δεν τα εχω βαλει, ειναι του άντρα μου εκει!Σας ευχαριστω πολύ να ειμαστε όλοι καλα !!

Σαντυ μπαίνω να δω το νέο μινι σου !και επανερχομαι!

Λευκη σου άφησα και σχόλιο !!Ειναι πολύ γλυκό το μίνι σου και δεν φαίνεται για πρωτη προσπάθεια !!!!( φανταζομαι τα επόμενα !!)

OiaRp2.png

Χρόνια πολλά Σοφία!! Κορίτσια σας άφησα και σχόλια! Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο σας!!!

Φιλιά!!

Βίκυ, σ'ευχαριστώ.

Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαι μόνη μου με τις κόρες μου όλοι μου λένε ότι μου μοιάζουν. Αν όμως είναι και ο άντρας μου μαζί...τότε το χάνω το παιχνίδι!!! Τον άντρα μου μοιάζουν περισσότερο (το παραδέχομαι) απλά έχουν πάρει και κάποια στοιχεία, περισσότερα εκφραστικά, από εμένα.

Διαφημίσεις

Εγω στις φωτο νομίζω ότι μοιαζουν σε εσενα !Αν δω και τον αντρα σου θα καταλαβω περισσότερο!Λοιπόν είναι καιρός να κανεις και κατι για εκεινον!Ολες καναμε , ακόμα και εγω που παραπονιοταν μηνες !!

Βικυ σε ευχαριστω πολύ !

OiaRp2.png

Kαημέρα!!

Το είδα! Το είδα!!!!

Ευτυχώς που πρόλαβες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ πρωτότυπο και φανταστικά χαρτιά.

Θέλω τις οδηγίες. Μου άρεσε και είναι ωραίο για δωράκι.

Έκανα αμάν να ξαναβρώ το λινκ, αλλά το βρήκα! Είναι πολύ εύκολο! Θα το ξαναφτιάξω σίγουρα! Το δύσκολο είναι πώς θα βολέψω τις φωτό!

EkcAp3.png

τι κανετε κοριτσια?

ειχα "παραπονα" απο μερικες φιλες οτι η διευθυνση του μπλογκ μου ειναι δυσκολη κι ετσι την αλλαξα. με βλεπετε κανονικα εσεις απο τα μπλογκ σας?

με την ευκαιρια, η Λενα θα ανεβασει καινουρια μιστ που σεταρουν με μελανια, αλλά μην το πειτε πουθενα! :) χιχιχι, να τα προλαβουμε εμεις! :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...