Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περάσαμε πολύ ωραία χθες στο πάρτυ, αλλά τη νύχτα ο μικρός σήκωσε πολύ πυρετό! Και τώρα ανεβοκατεβαίνει!

Τους άρεσε πολύ το αλμπουμάκι μου!

Περαστικά στο αγοράκι σου! Σίγουρα κάποια ίσωση της εποχής θα είναι. Εύχομαι τα καλύτερα.

Μόλις είδα το αλμπουμάκι σου! Αυτό είναι το απλό; Δηλαδή το πιο σύνθετο, πώς θα ήταν; Μας δουλεύεις; Είναι υπέροχο!!! Και το έφτιαξες και στο άψε-σβήσε!!!

Αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά να μην εμφανίσω το δικό μου. Απλό είναι και το δικό μου. Η μόνη διαφορά είναι ότι το έχω γεμίσει με φωτογραφίες. Το έχω τελειώσει σχεδόν. Μου μένει να κάνω τις τρύπες και να βάλω τους κρίκους. Σήμερα δε ξέρω αν θα προλάβω γιατί έχουμε να πάμε κάπου μετά τις δραστηριότητες των παιδιών αλλά ευλεπιστώ αύριο.

Kαλημέρα!! Βολικό μέγεθος το 9*13 για τα μικρά αλμπουμάκια! Βρίσκετε όμως εύκολα κατάστημα να τυπώσετε αυτό το μέγεθος? Εγώ σε αυτό που πάω τυπώνουν από 10*15 και πάνω, γιατί έτσι λειτουργεί το μηχάνημά τους. Ρώτησα αν τυπώνουν και 9*13 και μου είπαν ναι, αλλά με επιβάρυνση! Συγκεκεριμένα το 13*18 το έχουν 0,30 και το 10*15 το έχουν 0,20. Όμως το 9*13 το έχουν 1 ευρώ! Και καλά το πιάνουν επεξεργασία στον υπολογιστή!! Μπούρδες!

Δεν πήγα στο φωτογραφείο που πηγαίνω συνήθως αλλά σε ένα κοντά στη δουλειά μου. Μου τις χρέωσε 0,25 τη μία φωτογραφία. Στην ουσία, 10Χ15 τύπωσε αλλά με άσπρο περιθώριο. Του ζήτησα να μου το κόψει κιόλας!!! Ευτυχώς γι' αυτόν δεν τύπωσα πολλές. Πάντως σας μέγεθος ταιριάζουν σούπερ στο 15Χ15 μίνι.

Περαστικα του Σαντυ ..λες να κρυωσε?Γιατι να κολλησε τιποτα απο χτες λιγο δυσκολο και να εκδηλωθηκε αμεσως ,Κυκλοφορουν ομως πολλες ιωσεις αυτη την εποχη...

Ευχαριστώ! Ανέβασε 39,6 τώρα... Μάλλον κρύωσε, όντως είναι απίθανο να κόλλησε κάτι χθες και να εκδηλώθηκε τόσο γρήγορα!

Περαστικά στο αγοράκι σου! Σίγουρα κάποια ίσωση της εποχής θα είναι. Εύχομαι τα καλύτερα.

Μόλις είδα το αλμπουμάκι σου! Αυτό είναι το απλό; Δηλαδή το πιο σύνθετο, πώς θα ήταν; Μας δουλεύεις; Είναι υπέροχο!!! Και το έφτιαξες και στο άψε-σβήσε!!!

Ευχαριστώ πολύ!

Αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά να μην εμφανίσω το δικό μου. Απλό είναι και το δικό μου. Η μόνη διαφορά είναι ότι το έχω γεμίσει με φωτογραφίες. Το έχω τελειώσει σχεδόν. Μου μένει να κάνω τις τρύπες και να βάλω τους κρίκους. Σήμερα δε ξέρω αν θα προλάβω γιατί έχουμε να πάμε κάπου μετά τις δραστηριότητες των παιδιών αλλά ευλεπιστώ αύριο.

Περιμένω με αγωνία!

Δεν πήγα στο φωτογραφείο που πηγαίνω συνήθως αλλά σε ένα κοντά στη δουλειά μου. Μου τις χρέωσε 0,25 τη μία φωτογραφία. Στην ουσία, 10Χ15 τύπωσε αλλά με άσπρο περιθώριο. Του ζήτησα να μου το κόψει κιόλας!!! Ευτυχώς γι' αυτόν δεν τύπωσα πολλές. Πάντως σας μέγεθος ταιριάζουν σούπερ στο 15Χ15 μίνι.

Θα κοιτάξω κι αλλού, είναι βολικό μέγεθος για τα μίνι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά Σάντυ! Κρίμα το κακόμοιρο να ταλαιπωρείται...Πολύ καλή δουλειά στο αλμπουμάκι! Αφησα σχόλιο! Αντε Λευκή, να δούμε και το δικό σου! Φιλιά σε όλες! Χάθηκα λίγο γιατί έχουμε τα οικονομικά αποτελέσματα εδώ στη δουλειά και τρέχουμε...στο σπίτι δε μπαίνω καθόλου! Πλάκωσαν τα ευχολόγια!!..πφφφφ....

Καλώς τη Βίκυ!!!

Σε χάσαμε κορίτσι μου τελείως.

Είδες τελικά; Το πήρα απόφαση και φτιάχνω μίνι! Ούτε κι εγώ δεν το πιστεύω.

Και θέλω πολύ να δείτε την πρώτη μου προσπάθεια σε μίνι άλμπουμ. Θέλω πολύ να δω πως θα σας φανεί και να διαβάσω τα σχόλιά σας.

Περαστικά Σάντυ! Κρίμα το κακόμοιρο να ταλαιπωρείται...

Eυχαριστώ! Δεν αρρωσταίνει συχνά, πιστεύω μέχρι αύριο θα συνέλεθει!

Πολύ καλή δουλειά στο αλμπουμάκι! Αφησα σχόλιο!

Ευχαριστώ!

Αντε Λευκή, να δούμε και το δικό σου! Φιλιά σε όλες! Χάθηκα λίγο γιατί έχουμε τα οικονομικά αποτελέσματα εδώ στη δουλειά και τρέχουμε...στο σπίτι δε μπαίνω καθόλου! Πλάκωσαν τα ευχολόγια!!..πφφφφ....

Περιμένουμε με τη σειρά μας να τα καμαρώσουμε! Καλέ δε χτυπάμε και κάρτα, καθεμία μπαίνει όσο συχνά μπορεί!

Να σε ρωτήσω Βίκυ, εσύ πού τυπώνεις 9*13? Στην περιοχή σου? Σε θυμήθηκα χθες, το πάρτυ που πήγαμε ήταν στα μέρη σου και μάλιστα στην οδό σου αλλά σε μικρό νούμερο!

EkcAp3.png

Τελικα δεν χτυπάμε καρτα εδω όπως και στην δουλεια ??κριμα ετσι ειχα καταλαβει..!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μαλλον η Λευκη το ειπε αυτό γιατι ειναι όλοι sto facebook και ετσι δεν μαθαινει νεα μας ;).anyway !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Λευκη και εμένα το πρώτο μου μίνι ήταν αυτό που ανέβασα!Δεν γίνεται να γίνουμε εξπέρ αμέσως...!Περιμένουμε να δούμε και το δικό σου!!!

Το ξέρω Ελένη μου. Το είδα και μου άρεσε πολύ. Και πολύ συναισθηματικό!

Με αγχώνεται λιγάκι που με περιμένετε αλλά και χαίρομαι ταυτόχρονα. Μην περιμένετε και πολλά. Δεν έχω ακόμη πάρει το big shot και οι επιλογές μου στη διακόσμηση είναι λίγο περιορισμένες. Παρ' όλα αυτά έκανα ότι μπορούσα. Χρησιμοποίησα το κιτ Be Happy που ευτυχώς έχει αρκετά διακοσμητικά αν και τα χαρτιά του από μόνα τους είναι αρκετά στολισμένα.

Τελικα δεν χτυπάμε καρτα εδω όπως και στην δουλεια ??κριμα ετσι ειχα καταλαβει..!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Μαλλον η Λευκη το ειπε αυτό γιατι ειναι όλοι sto facebook και ετσι δεν μαθαινει νεα μας ;).anyway !

Ώστε εκεί μου κρύβεστε; Θα σας μαλώσω!! χαχαχαχαχα!!!!!

καλημέρα κοριτσάκια!!ναι Λευκή εκεί κρυβόμαστε!στο φέις!!χιχι

περαστικά στο αγοράκι σου Σάντυ μου, έχει τρελαθεί ο καιρός στην Ελλάδα βλέπω, γιαυτό αρρωσταίνει κόσμος.

Λευκη και εμένα το πρώτο μου μίνι ήταν αυτό που ανέβασα!Δεν γίνεται να γίνουμε εξπέρ αμέσως...!Περιμένουμε να δούμε και το δικό σου!!!

Πολύ όμορφο!

Ώστε εκεί μου κρύβεστε; Θα σας μαλώσω!! χαχαχαχαχα!!!!!

Ναι, ναι! Να δούμε πότε θα πάρεις τα πόδια σου να μας έρθεις!:tongue:

Εγώ αγοράζω χαρτί απο το πλαίσιο και τις εκτυπώνω μόνη μου!:D

Εγώ είχα δοκιμάσει και δεν εκτυπώνονται καλά!:( Δεν ξέρω αν έφταιγε το χαρτί, το είχα πάρει από το μουλτιράμα, every day photo paper λεγόταν. Μπορεί όμως να μην είναι ο εκτυπωτής μου καλός και να μη φταίει το χαρτί.. Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο βολικό για το χόμπι μας να εκτυπώνουμε στο σπίτι!

καλημέρα κοριτσάκια!!ναι Λευκή εκεί κρυβόμαστε!στο φέις!!χιχι

περαστικά στο αγοράκι σου Σάντυ μου, έχει τρελαθεί ο καιρός στην Ελλάδα βλέπω, γιαυτό αρρωσταίνει κόσμος.

Ευχαριστώ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...