Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα (σ'όση απέμεινε δηλαδή).

Σάντυ είδα τη σύνθεσή σου. Συμφωνώ απόλυτα με τον τίτλο. Ωραία δουλειά.

Σοφία, έφτιαξες κι εσύ για τον ίδιο διαγωνισμό. Ωραία χρώματα και έξυπνο το "δέντρο της αγάπης".

Κορίτσια σας εύχομαι καλή επιτυχία. Από σήμερα ψηφίζουμε, έτσι δεν είναι;

Εγώ δεν ασχολήθηκα με συνθέσεις αλλά...ξεκίνησα το πρώτο μου μίνι!!! Ναι, είναι γεγονός. Το ξεκίνησα μετά από τόσο καιρό που το σκέφτομαι. Και μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ η διαδικασία. Δυσκολεύομαι λιγάκι να συνδυάσωτα χαρτιά με τις φωτογραφίες, να το διακοσμήσω και άλλα. Ελπίζω να καταφέρω να το τελειώσω. Θέλω λίγο τη βοήθειά σας όσον αφορά τις τρύπες. Όχι, πώς λειτουργεί το cropadile, αλλά πώς κάνω τις τρύπες όλες στο ίδιο σημείο, που πρέπει να τρυπήσω και άλλα. Brands βάζω μόνο στα εξώφυλλα; Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είναι το πρώτο μου και τα έχω λίγο χαμένα.

Τις τρυπες ξεκινας με την πρωτη σελίδα τις ευθυγραμμίζεις λίγο με τον χαρακα να βγουν στην ιδια ευθεια και δεν τις κανεις πολύ μεσα γιατι θα εχεις θεμα με τους κρικους μετα.Αφου τρυπησεις την πρωτη αποτυπωνεις πανω στις επομενες τις τρυπες με ενα μολυβι.Εγω βαζω μονο στα απο εξω πλεον brads ...

Σε ευχαριστω Λευκή εβαλα και εγω όντως συμμετοχη ! Καλη επιτυχια σε όλα τα κοριτσια . Δεν το έγραψα εδω γιατι μπαίνουμε εμεις και μεις πλέον!

OiaRp2.png

Ευχαριστώ Σοφία για την απάντηση.

Συνεχίζω τις ερωτήσεις:

Το μίνι μου είναι μικρό σχετικά 15Χ15. Είναι καλύτερα να βάλω τους κρίκους κάπου στη μέση ή πιο άκρη; Ρωτάω και από αισθητικής αλλά και από πρακτική άποψης.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Έφτιαξε το ίντερνετ!

Λευκή ανυπομονώ να δω το αλμπουμάκι σου!

Αυτές τις μέρες θα σας βάλω κι εγώ το μίνι που έφτιαξα! Αν θυμάστε, είχα ξεκινήσει ένα 20*20 για κοριτσάκι. Αλλά το άφησα στη μέση, δεν το βιάζομαι! Σήμερα έχουμε να πάμε σε πάρτυ γενεθλίων, οπότε έφτιαξα ένα μίνι 15*15 για αγοράκι, για να συνοδέψω το παιχνίδι του! Απλό το έκανα, αλλά και πάλι ήθελε το χρόνο του!!! Μπήκαν εύκολα τα χαρτιά, αλλά οι φωτογραφίες θα ζοριστούν!

Κάποια στιγμή θέλω να κάνω για μας ένα 25*25, να έχω την άνεσή μου! Κι έχω και στο πρόγραμμα ένα με φακέλους. Για να βολέψω μπόλικες φωτογραφίες! Και ήρθε ως μάνα εξ ουρανού το τέλειο άλμπουμ της Βάλιας, για να πάρω ιδέες!!

EkcAp3.png

Καλημερα !

Βαλια το αλμπουμ τελειο!!περιμενω οδηγιες για το πως κολλησες τελικα τα χαρτια γιατι στο βιντεο δεν τα ξερω αυτα τα αυτοκολλητα ..

Σαντυ περιμενουμε και το δικο σου αγοριστικο αλμπουμ...ειναι τελειο δωρακι !!!

OiaRp2.png

Καλημέρα σ΄όλη την παρέα!!!

Πολύ χαίρομαι που σας βρίσκω σήμερα εδώ.

Σάντυ μου κι εγώ περιμένω να δω επιτέλους τελειωμένο το άλμπουμ μου! Είμαι σε καλό δρόμο. Τελειώνει σιγά-σιγά. Δε μπορώ να ασχοληθώ κι όπως θα ήθελα αλλά κάτι καταφέρνω. Για πρώτη φορά νομίζω ότι έκανα αρκετά πραγματάκια. Ελπίζω να βγουν καλά. Το σημαντικό είναι ότι το φτιάχνω με πολλή αγάπη και μεράκι και είναι για μένα!!! Το πρώτο μου δεν ήθελα να το χαρίσω πουθενά. Θέλω να έχω να το κοιτάω και να θυμάμαι πως ξεκίνησα. Η αλήθεια είναι το το μικρό μέγεθος σε δυσκολεύει στις φωτογραφίες και γι' αυτό το λόγο τις τύπωσα μικρές για να μη χρειάζεται να τις κόψω πολύ. Ευελπιστώ τις επόμενες ημέρες να το τελειώσω και να το μοιραστώ μαζί σας.

Υ.Γ. Σάντυ θέλεις να με τρελάνεις; Ξεκίνησες ένα άλμπουμ και το άφησες στη μέση. Και στο καπάκι έφτιαξες ήδη ένα άλλο; Εγώ γιατί παιδεύομαι τόσες μέρες; Σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά. Θέλω κι εγώ να δω το δικό σου να παίρνω ιδέες. Τέλεια ιδέα για δώρο!

Διαφημίσεις

Καλημερα !

Βαλια το αλμπουμ τελειο!!περιμενω οδηγιες για το πως κολλησες τελικα τα χαρτια γιατι στο βιντεο δεν τα ξερω αυτα τα αυτοκολλητα ..

Σαντυ περιμενουμε και το δικο σου αγοριστικο αλμπουμ...ειναι τελειο δωρακι !!!

Πρέπει να το φωτογραφίσω σήμερα, γιατί το απόγευμα είναι τα γενέθλια! Αύριο ή μεθαύριο θα κάνω την ανάρτηση! Ελπίζω να τους αρέσει και να εκτιμήσουν τον κόπο μου.. Όπως σας είπα, πήραμε και παιχνίδι για κανονικό δώρο, γιατί δε θέλω να πουν ότι γλιτώσαμε την αγορά δώρου, χαχαχα!

Καλημέρα σ΄όλη την παρέα!!!

Πολύ χαίρομαι που σας βρίσκω σήμερα εδώ.

Σάντυ μου κι εγώ περιμένω να δω επιτέλους τελειωμένο το άλμπουμ μου! Είμαι σε καλό δρόμο. Τελειώνει σιγά-σιγά. Δε μπορώ να ασχοληθώ κι όπως θα ήθελα αλλά κάτι καταφέρνω. Για πρώτη φορά νομίζω ότι έκανα αρκετά πραγματάκια. Ελπίζω να βγουν καλά. Το σημαντικό είναι ότι το φτιάχνω με πολλή αγάπη και μεράκι και είναι για μένα!!! Το πρώτο μου δεν ήθελα να το χαρίσω πουθενά. Θέλω να έχω να το κοιτάω και να θυμάμαι πως ξεκίνησα. Η αλήθεια είναι το το μικρό μέγεθος σε δυσκολεύει στις φωτογραφίες και γι' αυτό το λόγο τις τύπωσα μικρές για να μη χρειάζεται να τις κόψω πολύ. Ευελπιστώ τις επόμενες ημέρες να το τελειώσω και να το μοιραστώ μαζί σας.

Μπράβο κοπέλα μου, ανυπομονώ! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ όμορφο! Τι μέγεθος τύπωσες τις φωτό?

Υ.Γ. Σάντυ θέλεις να με τρελάνεις; Ξεκίνησες ένα άλμπουμ και το άφησες στη μέση. Και στο καπάκι έφτιαξες ήδη ένα άλλο;

χαχαχ! Ναι, τα μπουρδούκλωσα λιγάκι! Αυτό που άφησα ήταν πιο μεγάλο, θέλει πιο πολύ χρόνο και δεν το βιάζομαι να το δώσω. Γι' αυτό έκανα το πιο μικρό για τα γενέθλια.

Εγώ γιατί παιδεύομαι τόσες μέρες; Σίγουρα κάτι δεν κάνω καλά.

Εσύ δουλεύεις παιδί μου. Εδώ εγώ και με το ζόρι προλαβαίνω! ;)

Θέλω κι εγώ να δω το δικό σου να παίρνω ιδέες. Τέλεια ιδέα για δώρο!

Καλέ μη φανταστείς καμιά υπερπαραγωγή, δεν είναι καθόλου μα καθόλου πηγή έμπνευσης, χαχαχαχ! Πολύ απλό, δε με αναγνωρίζω! Είναι και μικρό, πόσο να το γεμίσω, δε θα χωράνε οι φωτό! Η αλήθεια είναι πως θα έβγαινε πιο ωραίο αν είχα τις φωτογραφίες και το στόλιζα βάσει αυτών. Αλλά δεν πειράζει.

Στον άντρα μου πάντως και στην οικογένειά μου που το έδειξα, τους άρεσε! Ευτυχώς! Αλλά δεν έχουν και κριτήριο, μόνο τα δικά μου βλέπουν, χαχαχαχα!:lol::lol::lol:

EkcAp3.png

Τις φωτογραφίες τις τύπωσα σε μέγεθος 9Χ13. Χωράνε άνετα αν και κάποιες τις έκοψα.

Μην νομίζεις. Ακόμη και τα απλά είναι πηγή έμπνευσης. Εμένα πλέον μου αρέσουν και τα απλά. Και αφόσον άρεσε και στους δικούς σου, σίγουρα θα αρέσει και σε εμάς.

Το δικό μου δε μπορώ να το βάλω σε κάποια κατηγορία. Ίσως λίγο απ'όλα. Δοκιμάζω ακόμη και εφόσον δεν έχω και πολλά εργαλεία προσπαθώ με ότι έχω να φτιάξω κάτι που να μου αρέσει. Για πρώτη προσπάθεια είμαι αρκετά ευχαριστημένη. Αρκεί να το τελειώσω επιτέλους! Έχω κολλήσει τώρα σε μια σελίδα και δε ξέρω πως να τη φτιάξω. Θέλω να τελειώσω και τη διακόσμησή του γενικά. Όταν όμως πάω το βράδυ να πιαστώ να φτιάξω κάτι, νιώθω απίστευτα κουρασμένη και χωρίς έμπνευση. Κι έτσι μένω στο ίδιο σημείο.

Kαλημέρα!! Βολικό μέγεθος το 9*13 για τα μικρά αλμπουμάκια! Βρίσκετε όμως εύκολα κατάστημα να τυπώσετε αυτό το μέγεθος? Εγώ σε αυτό που πάω τυπώνουν από 10*15 και πάνω, γιατί έτσι λειτουργεί το μηχάνημά τους. Ρώτησα αν τυπώνουν και 9*13 και μου είπαν ναι, αλλά με επιβάρυνση! Συγκεκεριμένα το 13*18 το έχουν 0,30 και το 10*15 το έχουν 0,20. Όμως το 9*13 το έχουν 1 ευρώ! Και καλά το πιάνουν επεξεργασία στον υπολογιστή!! Μπούρδες!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...