Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

ταλιατέλες ογκρατέν, και μετά είχα και πλυντήριο, κουβάλησα άπλυτα, παιδί, καρότσι παιδικό, στην αυλή. έκανε και κρύο, της έβαλα να φάει κιόλας κάτω, γιατί την πήρε ο ύπνος λίγο πριν το φαγητό. τι "ωραία" μέρα...δουλειές...

κι ο άντρας μου έχει πάει για δουλειά κι ακόμα να γυρίσει...από τις 8 καθαρίζει σπίτια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ταλιατέλες ογκρατέν,

Mιαμ! Ωραίο ακούγεται! Τις φτιάχνεις όπως τις πατάτες ογκρατέν, δηλαδή με στρώσεις τυριών?

και μετά είχα και πλυντήριο, κουβάλησα άπλυτα, παιδί, καρότσι παιδικό, στην αυλή. έκανε και κρύο,

Τι θερμοκρασία έχετε?

της έβαλα να φάει κιόλας κάτω, γιατί την πήρε ο ύπνος λίγο πριν το φαγητό. τι "ωραία" μέρα...δουλειές...

Πολύ κουβάλημα!

κι ο άντρας μου έχει πάει για δουλειά κι ακόμα να γυρίσει...από τις 8 καθαρίζει σπίτια...

Αφού βρήκε δουλίτσα για αρχή, καλά είναι. Άσε κι ο δικός μου σπάνια γυρίζει πριν τις 9! Σήμερα τον περιμένω μετά τις 10...:(

EkcAp3.png

Επιτέλους πήρα λίγο εμπρός! Δεν ξέρω για πόσο βέβαια! Σκεφτόμουν τελευταία να κάνω ένα μίνι άλμπουμ για το κοριτσάκι της συννυφάδας μου, που γεννήθηκε πρόσφατα. Είδα και την πρόκληση του enjoy, οπότε λέω να τα συνδυάσω. Το ξεκίνησα σήμερα, αλλά εκνευρίστηκα, είχα ένα θέμα με τις κόλλες και χάλασα κι ένα χαρτί. Μετά το ξαναέφτιαξα.. Σοφία εσύ με τι κόλλα κολλάς τα χαρτιά στα μίνι? Έχω καιρό να κάνω άλμπουμ και δε θυμάμαι. Κόλλησα με pva αλλά κατσαρώνει λίγο.. Ψάχνω μία κόλλα που να κολλάει μεν καλά, αλλά να μη στεγνώνει αμέσως, για να μπορώ να κουνήσω το χαρτί και να το βάλω ακριβώς στη θέση του.. Μόνο με τη στικ μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά δεν κολλάει καθόλου καλά! Ξέρετε καμιά καλή στικ? Η uhu δε μου κολλάει. Συγύριζα πριν τις συνθέσεις μου και έχουν ξεκολλήσει ένα σωρό χαρτιά!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τέλος πάντων, βλέπουμε, έχω διαλέξει μεν τα χαρτιά, αλλά ακόμα στο εξώφυλλο είμαι. Πολύ χρονοβόρα αυτά τα τα μίνι, θα ήθελα να φτιάχνω πιο συχνά γιατί μου αρέσουν πολύ, αλλά θα με βρίσκει το ξημέρωμα...

Βασικά είμαι περίεργη πόσον καιρό θα μου πάρει να το τελειώσω, με τους ρυθμούς που ξεκίνησα αποκλείεται να μου πάρει λιγότερο από βδομάδα, για να μην πω 10 μέρες κι αυτό για να προλάβω την πρόκληση! Εννοείται πως δεν έβγαλα όλα μου τα πράγματα, γιατί θα γίνει χαμός. Μέχρι να τελειώσουμε με το δωματιο του μικρού, θα πρέπει να βγάζω λίγα πραγματάκια, να κουτσοφτιάχνω τίποτα και μετά να τα μαζεύω, κακός μπελάς!

EkcAp3.png

Βασικά δεν έκανα πολλές στρώσεις, ταλιατέλες μία στρώση, μπέικον, τυρί τριμμένο, ταλιατέλες πάλι,μπέικον, τυρί,κρέμα γάλακτος και στο φούρνο. γίνεται σαν καρμπονάρα φούρνου,πεντανόστιμο.

θερμοκρασία έχουμε 15-17 βαθμούς,το πολύ 20 βαθμούς έφθασε προχθές. αλλά σήμερα είχε και αέρα και κρυώναμε.

βρήκε δουλειά,αλλά δεν είναι μόνιμη, ούτε κάθε μέρα...με την ώρα πληρώνεται. τεσπά.

τον είχα συνηθίσει, και στην Ελλάδα που είμασταν ποτέ δεν γυρνούσε βράδυ, εκτός από 3-4 μέρες τον μήνα που πήγαινε ταξίδι με την δουλειά.

μήπως με κόλλα runner(έτσι νομίζω λέγεται) να σου κολλούσαν? κι εμένα με εκνευρίζει αν δεν μου κολλήσουν καλά.

εγω χρησιμοποιω ή uhu ρευστη ή αν εχω να ξοδέψω άφθονη βαζω runner λεγεται ?εχει ωραιότατη και φθηνη το πλαίσιο !!!

σαντυ τα χαρτια σου είναι 15*15 ή θα τα κόψεις ?Αν είναι τοτε είναι εύκολο...Τις άλλες κολες δεν τις εχω δοκιμασει αλλα υγρη που ειχα βαλει μια ασπρη εκανε νερα !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σ' όλη την παρέα. Σε όση έχει απομείνει δηλαδή...

Σάντυ κι εγώ σκέφτομαι να φτιάξω ένα μίνι, το πρώτο μου για την ακρίβεια αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμη. Και μ' αυτά που διαβάζω δε με βλέπω να προλαβαίνω την πρόκληση. Εγώ χρειάζομαι μια εβδομάδα για να βγάλω μια απλή σύνθεση, για ένα μίνι πόσο θα χρειαστώ; Δε ξέρω τι θα κάνω τελικά αλλά επειδή το σκέφτομαι καιρό τώρα αλλά δεν το αποφασίζω νομίζω ότι αν δεν το κάνω τώρα δε θα το κάνω ποτέ.

Σοφία μου πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου. Θα τις έχω στα υπόψη. Το κόλλημα των χαρτιών είναι πολύ σημαντικό θέμα.

Προς το παρόν εγώ ακόμη δεν έχω διαλέξει φωτογραφίες και χαρτιά. Δήλαδή τίποτα δεν έχω κάνει!!!

Λευκη θα σου δωσω μια συμβουλη και μην με παρεξηγησεις ..Μην βιαστεις να κανεις το μινι μονο για την πρόκληση..αυτο ειχα κανει εγω στο 1ο μου ηταν παλι τοτε πρόκληση της Λενας ..δεν κέρδισα βεβαια....τωρα ηδη υπάρχει μια συμμετοχη σπιτακι που ειναι τελεια οποτε για να το ξεπερασετε λίγο δυσκολο το θεωρω..Για σενα το λέω γιατι εγω τοτε ειχα απογοητευτει..καλυτερα το 1ο μινι να ειναι καθαρα για σενα,,,φιλακια..

OiaRp2.png

Σοφία μου, δεν τίθεται θέμα καμμίας παρεξήγησης. Και εκτιμώ ιδιαίτερα την άποψή σου.

Και να θέλω δε μπορώ εκ των πραγμάτων να βιαστώ. Απλά θεωρώ ότι με αφορμή την πρόκληση ίσως "ταρακουνηθώ" λιγάκι και πάρω μπρος επιτέλους. Εδώ και μήνες σκέφτομαι να κάνω ένα μίνι και συνεχώς το αναβάλλω. Ίσως τώρα το πραγματοποιήσω. Δεν περιμένω να κερδίσω. Το πρώτο μου θα είναι και σίγουρα θα έχει λάθη. Αλλά κάποια στιμγή θα πρέπει να κάνω την αρχή. Εξάλλου δεν είμαι σίγουρη ότι θα προλάβω. Είπαμε, εγώ προχωράω με πολύ αργούς ρυθμούς και είμαι πολύ αναποφάσιστη. Ώσπου να αποφασίσω τα χαρτιά και τις φωτογραφίες, η πρόκληση θα έχει ήδη κλείσει! χαχαχαχα!!!!

Τοτε να δοκιμασεις ειναι μεχρι τις 20/5 εχεις 10 μερες δεν θες παραπάνω ...Αν κοψεις τα χαρτια σου μετα τα κολλας σε μια ωρα !!!και ετα τα διακοσμεις ...δεν ξερω εγω ρε παιδια τα κανω στα γρηγορα ...και δεν τα φορτωνω γιατι ουτε πολλα διακοσμητικα εχω ουτε μου αρσεουν τα πολύ φορτωμενα. Εσεις τι πιστευετε ?

OiaRp2.png

Σοφία μου, εγώ δεν έχω άποψη ακόμη για το θέμα αυτό. Θα δοκιμάσω πρώτα και θα σου πω. Η αλήθεια είναι ότι χαζεύω διάφορα στο διαδίκτυο (ως συνήθως!) και καταλήγω να τα μπερδεύω στο μυαλό μου (ως συνήθως και πάλι!!!). Ίσως να ήθελα κάτι πιο φορτωμένο αλλά όχι υπερβολικά. Μου αρέσει όμως και το λιτό. Δυσκολεύομαι ίσως γιατί δε ξέρω τι φωτογραφίες να βάλω. Δε θέλω να το φτιάξω σκέτο. Θέλω το πρώτο μου να έχει κάτι μέσα.

Διαφημίσεις

Βασικά δεν έκανα πολλές στρώσεις, ταλιατέλες μία στρώση, μπέικον, τυρί τριμμένο, ταλιατέλες πάλι,μπέικον, τυρί,κρέμα γάλακτος και στο φούρνο. γίνεται σαν καρμπονάρα φούρνου,πεντανόστιμο.

Λουκούμι ακούγεται! Δε χρειάζονται παραπάνω στρώσεις, θα ήταν μπουχτικό!

θερμοκρασία έχουμε 15-17 βαθμούς,το πολύ 20 βαθμούς έφθασε προχθές. αλλά σήμερα είχε και αέρα και κρυώναμε.

βρήκε δουλειά,αλλά δεν είναι μόνιμη, ούτε κάθε μέρα...με την ώρα πληρώνεται. τεσπά.

τον είχα συνηθίσει, και στην Ελλάδα που είμασταν ποτέ δεν γυρνούσε βράδυ, εκτός από 3-4 μέρες τον μήνα που πήγαινε ταξίδι με την δουλειά.

μήπως με κόλλα runner(έτσι νομίζω λέγεται) να σου κολλούσαν? κι εμένα με εκνευρίζει αν δεν μου κολλήσουν καλά.

εγω χρησιμοποιω ή uhu ρευστη ή αν εχω να ξοδέψω άφθονη βαζω runner λεγεται ?εχει ωραιότατη και φθηνη το πλαίσιο !!!

σαντυ τα χαρτια σου είναι 15*15 ή θα τα κόψεις ?Αν είναι τοτε είναι εύκολο...Τις άλλες κολες δεν τις εχω δοκιμασει αλλα υγρη που ειχα βαλει μια ασπρη εκανε νερα !!

Ναι, θα δοκιμάσω και με runner, από το πλαίσιο την έχω κι εγώ.

Το άλμπουμ είναι 20*20 και τα χαρτιά 15*15, καλά κρασιά δηλαδή!

Τοτε να δοκιμασεις ειναι μεχρι τις 20/5 εχεις 10 μερες δεν θες παραπάνω ...Αν κοψεις τα χαρτια σου μετα τα κολλας σε μια ωρα !!!και ετα τα διακοσμεις ...δεν ξερω εγω ρε παιδια τα κανω στα γρηγορα ...και δεν τα φορτωνω γιατι ουτε πολλα διακοσμητικα εχω ουτε μου αρσεουν τα πολύ φορτωμενα. Εσεις τι πιστευετε ?

Σε μια ώρα τα κολλάς?:shock: Μπράβο! Γρήγορο πιστόλι!

Εμένα μου αρέσουν τα στολισμένα, όχι όμως παραφορτωμένα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...