Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα δεν εννοούσα ξενο γιατι δεν τα ξερω ...αλλα σε ενα ελληνικο που εχει 5 ευρω η συσκευασια και μπορούσαμε να παρουμε 1-2 η καθε μια απο καθε συσκευασια και να μοιραστούμε όλα τα εξοδα ...δεν ξερω μπορει να ειναι και χαζό....

OiaRp2.png

Γεία σας!Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις!Έχω το ρόζ atg gun και θέλω να ρωτήσω αν ταιριάζουν οι ταινίες απο το κίτρινο atg gun που είναι λίγο πιο φαρδιές?Το έχει δοκιμάσει καμιά απο εσάς? Και ποιά κόλλα είναι καλλίτερη για τα άλμπουμ να κολλήσετε χαρτιά πάνω σε πιο χοντρό χαρτόνι?Ευχαριστώ!:)

βασικα δεν εννοούσα ξενο γιατι δεν τα ξερω ...αλλα σε ενα ελληνικο που εχει 5 ευρω η συσκευασια και μπορούσαμε να παρουμε 1-2 η καθε μια απο καθε συσκευασια και να μοιραστούμε όλα τα εξοδα ...δεν ξερω μπορει να ειναι και χαζό....

Mήπως δε μας συμφέρει τελικά? Νομίζω μόνο αν παραγγέλναμε απ' έξω, θα συνέφερε, για να μοιραστούμε τα μεταφορικά.. Αλλά προσωπικά δε σκαμπάζω από ξένες παραγγελίες.:tongue:

Πολύ ωραίο!!

Γεία σας!Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις!Έχω το ρόζ atg gun και θέλω να ρωτήσω αν ταιριάζουν οι ταινίες απο το κίτρινο atg gun που είναι λίγο πιο φαρδιές?Το έχει δοκιμάσει καμιά απο εσάς? Και ποιά κόλλα είναι καλλίτερη για τα άλμπουμ να κολλήσετε χαρτιά πάνω σε πιο χοντρό χαρτόνι?Ευχαριστώ!:)

Εγώ δεν το έχω κοριτσάκι το ATG και δεν ξέρω να σου πω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ δε φτιάχνω τίποτα φυσικά! Τα υλικά μου θα πιάσουν σκόνες! :tongue: Κρίμα, γιατί είδα ωραίες προκλήσεις! Κι ακόμα το δωμάτιο του μικρού δεν το έχουμε ξεκινήσει. Έχουμε όμως μεταφέρει τα περισσότερα πράγματα, είναι μια αρχή! Σήμερα έφτιαξα τα καλοκαιρινά, να τελειώσω τουλάχιστον με την ντουλάπα!

Άντε, φτιάξτε κάτι και για λογαριασμό μου!!!;)

EkcAp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ δε φτιάχνω τίποτα φυσικά! Τα υλικά μου θα πιάσουν σκόνες! :tongue: Κρίμα, γιατί είδα ωραίες προκλήσεις! Κι ακόμα το δωμάτιο του μικρού δεν το έχουμε ξεκινήσει. Έχουμε όμως μεταφέρει τα περισσότερα πράγματα, είναι μια αρχή! Σήμερα έφτιαξα τα καλοκαιρινά, να τελειώσω τουλάχιστον με την ντουλάπα!

Άντε, φτιάξτε κάτι και για λογαριασμό μου!!!;)

To κλείσαμε το μαγαζι !!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω θελω να φτιαξω , ηδη το εχω ξεκινησει για την μητρότητα που αφορα εμενα .Επίσης θα κανω και αυτό για το creative για την μαμα μου, εχετε καταλαβει οτι της εχω αδυναμια !!!!:P:p:p

Αυτα και πολλα ειναι!!

Σε καταλαβαινω πως εισαι γιατι εγω ξεκινησα απο Κυριακη να μαζευω χαλια και ρουχα και γινεται χαμος , θα μου παρει 1-2 βδομαδες να τα πλυνω ολα αυτα και να τα μαζεψω .

Την Πεμπτη θα παω στον καφε γιατι ειναι στα μερη μου, για μενα ειναι δυσκολο να κατεβω Αγ.Δημητριο , αλλα δεν θα σας δω ....Εγω αυτό που ελεγε η Βαλια το εχω παθει στο μεσο της εθνικης και από τότε δεν υπάρχει περίπτωση να παω μακρυα με το αυτοκινητο και την μικρη μονη μου...

OiaRp2.png

To κλείσαμε το μαγαζι !!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω θελω να φτιαξω , ηδη το εχω ξεκινησει για την μητρότητα που αφορα εμενα .Επίσης θα κανω και αυτό για το creative για την μαμα μου, εχετε καταλαβει οτι της εχω αδυναμια !!!!:P:p:p

Αυτα και πολλα ειναι!!

Σε καταλαβαινω πως εισαι γιατι εγω ξεκινησα απο Κυριακη να μαζευω χαλια και ρουχα και γινεται χαμος , θα μου παρει 1-2 βδομαδες να τα πλυνω ολα αυτα και να τα μαζεψω .

Την Πεμπτη θα παω στον καφε γιατι ειναι στα μερη μου, για μενα ειναι δυσκολο να κατεβω Αγ.Δημητριο , αλλα δεν θα σας δω ....Εγω αυτό που ελεγε η Βαλια το εχω παθει στο μεσο της εθνικης και από τότε δεν υπάρχει περίπτωση να παω μακρυα με το αυτοκινητο και την μικρη μονη μου...

Kρίμα που σου πέφτει μακριά ο Άγ. Δημήτριος, περάσαμε πολύ ωραία τις προάλλες! Για μένα πάλι είναι μακριά το Μαρούσι... Για να πάρω βέβαια μαζί το μικρό ούτε λόγος! Κι επειδή η Λευκή δε θα καταλαβαίνει τι λέμε, λέμε για τις συναντήσεις που κανονίζονται στο group του facebook για τις Αθηναίες!

Για τις δουλειές άστα! Εδώ και 10 μέρες πλένω χειμωνιάτικα και ακόμα δεν έχω τελειώσει!

EkcAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καταλαβαίνω τι λέτε και ζηλεύω πολύ!!!! Αλλά χαίρομαι επίσης για εσάς που περνάτε όμορφα. Ξέρω ότι όλα γίνονται στην Αθήνα αλλά δεν την αλλάζω την πόλη μου. Η σκέψη μου και οι ευχές μου όμως σας συνοδεύουν, να το ξέρετε αυτό.

Κι εγώ έχω μπλέξει με τις δουλειές αυτής της εποχής και προσπαθώ να νικήσω το "τέρας". Δεν μου έφταναν όλα τα καθημερινά που ήταν και αρκετά, ήρθαν και προστέθηκαν τα έκτακτα (χαλιά, ρούχα, παπούτσια κτλ). Είχα κι ένα γάμο το προηγούμενο ΣΚ και έμεινα λίγο πίσω. Ας ελπίζουμε ότι αυτό το ΣΚ θα έρθω στα ίσα μου.

Σοφάκι φτιάξε εσύ κάτι και για εμάς!!!

Kαλημερα Λευκη !!Εμεις ειμαστε οι πρωινες πρωινες!!!

Θα φτιάξω σίγουρα κατι μου αρεσει πολύ το θέμα αυτης της εποχης....Να δω ποτε θα προλάβω αν και εγω τα κανω γρηγορα δεν μπορω να το παιδεψω γιατι στο τέλος μου βγαινει χαλια....Γενικα αυτο τον καιρό έχουμε και όλοι εξοδα και εχουμε μεινει πίσω στις αγορες μας .χιχιχιχι μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλά λες Σοφία. Εμείς είμαστε οι πρωϊνές!!!

Άσε, μην το συζητάς με αυτά τα έξοδα. Χαμός γίνεται πλέον. Ελπίζω από τον επόμενο μήνα να ηρεμήσουμε λιγάκι. Αφού δεν κοιτάω πλέον τι καινούριο έρχεται για να μην μπω στον πειρασμό. Θέλω να πάρω όμως δερμάτινες σαγιονάρες για εμένα και τα κορίτσια και να τις διακοσμήσω με χάντρες. Έπιασαν νωρίς οι ζέστες και θα τις χρειαστούμε άμεσα για να τις φορέσουμε. Θα λύσω και το πρόβλημά μου έλλειψης καλοκαιρινών παπουτσιών. Μόνο που πρέπει να κατέβω στο κέντρο για να ψωνίσω υλικά και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δεν έχω κανένα απόγευμα ελεύθερο. Ίσως την άλλη εβδομάδα.

Kαλημέρα! Κι εγώ πλέον ξυπνάω νωρίς (γιατί ξυπνάει κι ο μικρός νωρίς), αλλά τη νύχτα πάλι δεν κοιμήθηκα καλά. Μάλλον έχω αλλεργία, γιατί έχω φοβερό μπούκωμα, συχνά φτέρνισμα και βήχα. Αλλά δεν το 'χω και πολύ με τους γιατρούς...

Σαγινάρες? Κι εγώ θέλω να κάνω! Αλλλά και τι δε θέλω, που λέει κι η Σοφία..

Πλέον τηρώ την τακτική της Λευκής και δεν πολυκοιτάω τι φέρνουν τα καταστήματα. Μόνο ιδέες θέλω να παίρνω, οι αγορές μου πλέον έχουν περιοριστεί.. Αλλά τώρα που δε φτιάχνω τίποτα, δε χαλάω και τίποτα, χαχαχα!:lol::lol::lol:

EkcAp3.png

Και εγω εχω βαλει στοχο το heαt gun kai big shot αλλα πρωτα θα πρεπει να τακτοποιησω καποιες οικονομικες εκκρεμμότητες .Ομως καταλαβα ότι σε αυτό το χομπυ πρεπει να μοιραζόμαστε πραγματα γιατι το Σαββατο που πήγα στην Κατερινα καταλαβα ότι τελικα οσες μητρες και να εχεις ποτε δεν ειναι αρκετες και ειναι και πανακριβες .Ευτυχως ως τωρα με βοηθησαν η Κατερίνα τωρα και η Βαλια στην αρχή και καπως μπορω να δουλεψω..Απλά θα προσπαθησω να ανταποδωσω και εγω οταν παρω το μηχανημα ..

OiaRp2.png

Εξακολουθείτε να με κάνετε να ζηλέυω!!!!!!!!!!

Πρέπει να βρω μία κοπέλα στη Θεσσαλονίκη να μοιραζόμαστε πράγματα.

Σοφία, το heat gun το θέλω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Το big shot προς το παρόν θα το βλέπω στα όνειρά μου. Έρχεται και καλοκαίρι κι όλο και κάπου θα θέλουμε να πάμε για μπανάκι, οπότε πρέπει να προσέχω τα έξοδά μου.

Σάντυ μου προσπαθώ να έχω μέτρο στις αγορές μου γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Έχω πλέον διαπιστώσει ότι νέα υλικά θα βγαίνουν συνέχεια, οπότε ακόμη κι αν χάσω κάτι θα έρθει κάτι άλλο αργότερα. Τώρα βέβαια, αν μπω και σε μεγάλο πειρασμό θα προσπαθήσω να είμαι μετρημένη. Δεν έχω και πολύ χώρο κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Το καλό είναι τώρα που φτιάχνω τις ντουλάπες, εξοικονόμησα κάπου χώρο για να βάζω τα κουτιά από τα κιτ. Μέχρι τώρα σέρνονταν στο πάτωμα!!! Τουλάχιστον τώρα είναι συμμαζεμένα. Βέβαια πάλι πρέπει να τα βγάζω όλα για να βρω αυτό που θέλω αλλά αυτό προς το παρόν δεν αλλάζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...