Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, δυστηχώς κραταει λίγο υγρασια και διπλώνει λίγο το χαρτί αλλα όσο πιο χοντρό ειναι τοσο λιγοτερο διπλωνει. Τι να κανουμε...δινει φοβερο εφε το glimmer mist...δε φαινεται ουτε κατα διάνοια στη φώτο!

Γυαλίζει? Αν βγαζει υγρασία, τοτε πρεπει να χρησμοποιουμε cardstock καλύτερα για βαση της σύνθεσης?
Μπειτε λιντλ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξετρελαθηκα με αυτά που ειδα να πω την αληθεια... Μηπως δεν ειδα καλά? :confused:
Kαλημερα κοριτσια.

απο αυριο ελπιζω να εχω τηλεφωνο και ιντερνετ στο σπιτι.

Κουτες ανοιγω ακομη και θα ανοιγω για πολυ καιρο.

Τα μινι μου, τα φτιαχνω ειτε 15χ15 ειτε 20Χ20.

Μου ζητησαν για ευχολογιο στυλ μινι αλλα σε μεγεθος Α3 αλλα δεν.... Αντε να γεμισει αυτο βρε κοριτσια. Αφηστε που δεν υπαρχουν χαρτια σε τετοιο μεγεθος.

Τελοσπαντων...

Σημερα πηγα και εγω lidl και πηρα το νεο φυλλαδιο. Αναμενω την Δευτερα:wink:.

Παντως βρε κοριτσια δεν ξερω που θα βρισκω χρονο για να φτιαχνω πραγματακια. Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα απο θεμα ωραριου.

Σημερα πηγαν και τα παιδια για πρωτη φορα σχολειο και σε μια ωρα που θα τα παρω θα μου πουν εντυπωσεις. Περιμενω με αγωνια.

Α!!! Συγχαρητηρια στην νικητρια!!!!

Ζωη κουτες θα εχεις για καιρό ακομα δυστυχώς! Ευχομαι τα παιδια σου να εγκλιματιστούν γρηγορα στο νεο σχολειο, η δικια μου το παλευει ακομα, δεν ειναι κι ευκολα να κανει φιλους...

Χρονο θα βρεις, που θα παει, σιγα σιγα θα βρεις το ρυθμό σου.

Για το ευχολογιο σε Α3 παντως, θεωρώ ότι δεν ειναι καλή ιδεα... Δεν θα γεμίσει με τιποτε και θα χασει και την ομορφια του... Αν κι εσύ το 'χεις, οποτε ομορφο θα ειναι αυτό που θα φτιαξεις! :D

Εγώ ψαχνω να βρω ποιον θα αγγαρεψω να κατεβει κεντρο, θελω να ξεκινησω το αλμπουμ της γεννησης!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Εγώ εφτιαξα μινι αλπμουμ για βαπτιση !! Από το κέντρο τι χρειάζεσαι ?

Το λιντλ είδα ότι εχει αρκετα μονοχρωμα σε καλή τιμη και είχε και κάτι με διαφορα σχεδια , μου φανηκε καλό .

OiaRp2.png

Εγώ εφτιαξα μινι αλπμουμ για βαπτιση !! Από το κέντρο τι χρειάζεσαι ?

Το λιντλ είδα ότι εχει αρκετα μονοχρωμα σε καλή τιμη και είχε και κάτι με διαφορα σχεδια , μου φανηκε καλό .

θελω να κατεβω στο Διονυσόπουλο, να παρω τα χαρτονια που χρησιμοποιει η Ζωή. Εσύ με τι υλικά το εφτιαξες το μινι αλμπουμ, τι χρησιμοποιησες για βαση?

Ειδα κι αλλη μια τεχνοτροπια που μου φανηκε ευκολη, αλλά θα τα παραγγείλω απο σφραγιδομανια τα χαρτια, αυτοι ειναι και απογευμα ανοιχτα, θα αγγαρεψω τον αντρούλη μου!

Τα μονοχρωμα του λιντλ μου φανηκαν μικρα σε μεγεθος... την καλοκαιρινη προσφορά που πρεπει να ηταν καλή την εχασα... :(

θελω να κατεβω στο Διονυσόπουλο, να παρω τα χαρτονια που χρησιμοποιει η Ζωή. Εσύ με τι υλικά το εφτιαξες το μινι αλμπουμ, τι χρησιμοποιησες για βαση?

Ειδα κι αλλη μια τεχνοτροπια που μου φανηκε ευκολη, αλλά θα τα παραγγείλω απο σφραγιδομανια τα χαρτια, αυτοι ειναι και απογευμα ανοιχτα, θα αγγαρεψω τον αντρούλη μου!

Τα μονοχρωμα του λιντλ μου φανηκαν μικρα σε μεγεθος... την καλοκαιρινη προσφορά που πρεπει να ηταν καλή την εχασα... :(

από την σφραγιδομάνια πήρα σχεδιο και το εφτιαξα , για το λιντλ δεν το σκεφτηκα ότι είναι μικρά ..κάπου θα χρειαστούν ..

Ο Διονυσόπουλος δεν εχει απλα ορθογώνια ? Η αλήθεια είναι ότι η αθήνα είναι πολύ δυσκολη για να μετακινηθείς και να παρεις πραγματα . Πρεπει να πας παντού !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

ο διονυσοπουλος σου κοβει σε ότι σχημα θες - εγώ τετραγωνο θελω ετσι κι αλλιώς. αλλά εχει χοντρο χαρτονι, που νομιζω ότι δεν εχει η σφραγιδομανια. θα δω εαν με καλύπτει απο σφραγιδομανια κι ισως παρω απο εκει μια που θα ψωνισω ετσι κι αλλιως.

Θα μας βαλεις φωτο απο το αλμπουμ που εφτιαξες?

Α, επιτελους εφτιαξα και blog! :-) Βεβαια, ακομα δεν εχω γραψει ουτε μια αναρτηση, ουτε καν το about me! χιχιχι! Αλλά μολις οργανωθώ θα σας πω τη διευθυνση.

ο διονυσοπουλος σου κοβει σε ότι σχημα θες - εγώ τετραγωνο θελω ετσι κι αλλιώς. αλλά εχει χοντρο χαρτονι, που νομιζω ότι δεν εχει η σφραγιδομανια. θα δω εαν με καλύπτει απο σφραγιδομανια κι ισως παρω απο εκει μια που θα ψωνισω ετσι κι αλλιως.

Θα μας βαλεις φωτο απο το αλμπουμ που εφτιαξες?

Α, επιτελους εφτιαξα και blog! :-) Βεβαια, ακομα δεν εχω γραψει ουτε μια αναρτηση, ουτε καν το about me! χιχιχι! Αλλά μολις οργανωθώ θα σας πω τη διευθυνση.

θα το βαλω σήμερα ή αυριο και στο enjoy ..!!Eχω κανει και εγω μπλογκ ....θα σας το βαλω με μια αναρτηση μόνο ...http://sophie-sophiex79.blogspot.com/

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

θα το βαλω σήμερα ή αυριο και στο enjoy ..!!Eχω κανει και εγω μπλογκ ....θα σας το βαλω με μια αναρτηση μόνο ...http://sophie-sophiex79.blogspot.com/

Καλορίζικο!Μολις έγινα ανγνωστρια σου!!!

Σου κανα ποδαρικό ή μου φαίνεται?!Ευχομαι να μαι γουρλού και να γεμίσει από αναγνωστες το blogακι σου !!

Τα προσκλητήρια super!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλορίζικο!Μολις έγινα ανγνωστρια σου!!!

Σου κανα ποδαρικό ή μου φαίνεται?!Ευχομαι να μαι γουρλού και να γεμίσει από αναγνωστες το blogακι σου !!

Τα προσκλητήρια super!!!

ΑΑΧ ΔΕΝ μπορω να το δω... να γίνω και εγω δική σου ...πως γίνεται ?Δεν τα ξέρω ακόμη αυτα ..

OiaRp2.png

Πολύ ωραία τα προσκλητήρια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...