Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Λευκή καλημέρα !!Καλήμέρα σε όλους βέβαια και καλή βδομάδα .Θα ειναι πιο μικρη ευτυχως για εμάς που δουλέυουμε ..

Λοιπόν η σύνθεση σου ήταν πολύ γλυκεια και πολύ έξυπνη !Αξιζε τον κόπο που την παίδεψες !!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε?

υποφέρω από τη μέση, και δεν μπορώ να κάθομαι πολύ ώρα στον υπολογιστή.

γεννητούρια βλέπω, να σας ζήσει Σάντυ!! Λευκή απίστευτη η σύνθεση σου!!

Ευχαριστώ κορίτσια.

Πολύ με συγκινείτε!!!

Χριστίνα πώς είναι τα πράγματα; Έστρωσε καθόλου η κατάσταση; Τι καιρό έχετε;

Σοφία μου έχεις απόλυτο δίκιο. αύριο δε δουλεύουμε! Είναι Δευτέρα και μοιάζει με Παρασκευή!!!

Δεν ξέρω αν διάβασες τις απαντήσεις των κοριτσίων για το "συννεφάκι" που ρωτούσες αλλά νομίζω ότι είναι αυτό που λέει η Βάλια.

Βάλια τέλειες οι λίμες που πήρες. Θα τις έχω στα υπόψη!

Ο μπέμπης τι κάνει; Έγινε τριών μηνών, έτσι δεν είναι. Σε ταλαιπωρεί πολύ ή είναι ήσυχος;

Ειχες καιρό να μπεις !!!Περαστικά !! Σηκωσες βάρος ?

Tης Βαλιας τον μικρό τον ειδα sto fb τελειος !!!!!!!

τις λιμες δεν τις ειδα ..παω ..

μαλλον ετσι θα το εκανε μου φανηκε πολύ καλό !!..

OiaRp2.png

κοριτσια καλημερα!

ελπιζω να υπαρχει χωρος στην παρεα σας για μια αρχαρια.

εγω ετοιμαζω την βαπτιση των γιων μου και εχω παθει πλακα με το χομπυ αυτο.

εχω ομως παρα πολλες αποριες.

εχω φτιαξει τις προσκλησεις και θα συνεχισω με το βιβλιο ευχων,περα ομως απο την βαπτιση ,θα ξεκινησω να φτιαχνω διαφορα σιγα σιγα.

αρχικα θελω να ρωτησω το εξης:τι εργαλεια ειναι απαραιτητα για αρχη?και περιπου ποια χρειαζονται για να φτιαξει καποιος μια αξιοπρεπη συνθεση?

εχω δει καποια χαρτια πολυ ομορφα και 2 διακορευτες,θα μπορει να βγει κατι με αυτα ή χρειαζονται κι αλλα?

επισης οταν φτιαχνετε μια συνθεση,το βασικο φυλλο δηλ αυτο πανω στο οποιο βαζετε ολα τα στολιδια,το κολλατε σε καποια πιο σταθερη επιφανεια,πχ καποιο χοντρο χαρτονι?(δηλ μπορει να στολιστει με καποιο τροπο,μια που κανετε και τοσο κοπο?)

και κατι ακομα,οι μητρες τι ακριβως κανουν???με εχουν μπερδεψει παρα πολυ!!κοβουν καποιο σχεδιο μονες τους ή προαπαιτουν και καποιο ακομα μηχανημα?και τα σχεδια που βγαζουν μετα πρεπει να τα "ντυσεις"?αυτη ειναι και η διαφορα τους απο τους διακορευτες?

ελπιζω να μην σας επρηξα με το καλημερα σας!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

μπα, στα ίδια περίπου είμαστε...

έχουν πάρει τον άντρα μου δοκιμαστικά σε 2 εταιρίες καθαρισμού, θα δείξει...

εγώ πήγα σε συνέντευξη και δοκιμαστικό και δεν με πήραν.

για 1η ιουνίου πρέπει να έχουμε βρει σπίτι...

αυτά τα λίγα...

ο καιρός είναι ανοιξιάτικος 15-17 βαθμούς με ήλιο, αλλά δεν μπορώ να τον απολαύσω 10 μέρες τώρα κλεισμένη σπίτι!! δεν μπορώ να κάνω ούτε 2 βήματα με την μέση!

Σοφάκι μου, έχω δισκοκίλη, και απαιτεί γυμναστική όταν δεν πονάω, να χάσω βάρος... και φυσιοθεραπείες...

δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά...ασφάλεια δεν έχω...

με είχε πιάσει πάλι πριν φύγω από ελλάδα και με 3 φυσιοθεραπείες κάτι έγινε... και τις πλήρωσα και στο κόκκαλο.

περιμένω να ασφαλιστούμε οικογενειακώς και να πάρω σβάρνα τους γιατρούς.

Χριστίνα το σίγουρο είναι ότι εχουν καλόυς γιατρους εκεί !Οσο για την γυμναστική σε καταλαβαινω αλλα και μεις που δουλευουμε δυσκολα ειναι να κανεις και γυμναστική λογω χρόνου και υποχρεωσεων........

naki82 όπως σου ειπε η Χριστίνα θες μηχανημα για να κόβεις με τις μήτρες , το κλασικό ειναι το big shot που κανει γυρω στα 90ευρω.

Συνθεσεις μπορεις να κανεις για αρχη με απλα φυλλα και διακοσμητικα , μετα μπορεις να εμπλουτισεις την συλλογη σου με κόπτες μπορντούρας ή αλλους διακοσμητικους ...υπάρχουν ενα σωρό πραγματα ειναι ολοκληρη βιομηχανία και θα σου πω αυτό που ειχαν πει σε εμενα τα υπέροχα κορίτσια στην σρφαγιδομανια ....να προσεξεις να βαλεις όρια στις αγορες σου γιατι υπάρχουν πιο σημαντικά πραγματα...και εννοω ειδικα τωρα λόγω κρισης !!!

Α..στις συνθεσεις δεν ειναι απαραίτητο να βαλεις κατι από πισω ...καποιες ίσως το βαζουν ακόμα και σε καμβά αν δεν κανω λάθος να γινει σαν πινακας ..εγω δεν τις βαζω πουθενα..ΠΑΝΩ στο τζακι μονο !!!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Καλό μήνα! Χάθηκα λιγάκι, γιατί έχω ένα σωρό δουλειές! Έχουμε να κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση, πρέπει να φτιάξουμε το δωμάτιο του Γιώργου. Πρέπει να αδειάσω ντουλάπια, να μεταφέρω πράγματα, να βρω πού θα χωρέσουν όλα κλπ. Πεθύμησα να κάνω μια συνθεσούλα, αλλά δεν προλαβαίνω, δε με βλέπω να κάνω τίποτα σύντομα..:(

EkcAp3.png

Σαντυ κουράγιο !!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι μετακόμιση /ανακαινιση δεν εχουμε αλλα ενα θεμα με τις ντουλαπες και ειμαστε λίγο σαν τους γύφτους...:P:p

αλλά αν εχεις μικρο σπίτι αυτα συμβαίνουν .....

Οι προκλήσεις μου αρεσαν , αυτό του creative το έχω κανει πολλες φορες συγκριτικά με τον χρόνο που ασχολούμαι αλλα ειναι το αγαπημενο μου θεμα οπότε θα το κανω ξανα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

OiaRp2.png

Καλό κουράγιο Σάντυ και καλά ξεμπερδέματα.

Είναι κουραστική διαδικασία αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σε αναταμείψει το αποτέλεσμα. Είναι ωραίο που και που να κάνεις αλλαγές στο σπίτι. Πάντως αυτήν την εποχή, όλα τα σπίτια λίγο-πολύ έχουν πολλές δουλειές. Χαλιά, ρούχα, ντουλάπες, κτλ.

Κι εγώ ξεκίνησα να πλένω παπλώματα και μπουφάν για να τα μαζέψω επιτέλους. Πρέπει να κατεβάσω και τα καλοκαιρινά γιατί προς το παρόν ανοίγω την ντουλάπα και τραβάω κάτι στην τύχη. Ελπίζω μέχρι τέλος της εβδομάδας να προλάβω γιατί έπιασαν οι ζέστες για τα καλά.

Aχ, ευχαριστώ! Πώς θα ήθελα να βγάλω τα χαρτάκια μου! Ούτε τον Απρίλη πρόλαβα να κάνω πολλά πράγματα, ούτε τώρα βλέπω φως! Δεν πειράζει. Προς το παρόν πάω να ανασκουμπωθώ, να φτιάξω την ντουλάπα, γιατί ούτε εγώ έχω βγάλει ακόμα τα καλοκαιρινά και φοράω ό,τι να 'ναι!

Λευκή σήμερα είδα τη σύνθεσή σου, πολύ ωραία!

EkcAp3.png

Kαλημερα , σκεφτηκα να αγορασουμε ολες μαζι καποια στιγμή κατι και να το μοιραστούμε ..πχ λουλουδια ?Τι λέτε , βασικά θα μοιραστουμε τα εξοδα αποστολής απλα καποιος θα αναλαβει να στειλει τα υπολοιπα με το ταχυδρομειο ...??

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...