Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα σ' όλη την παρέα!!!

Πολύ χαίρομαι που επανήλθατε δυναμικά.

Βάλια και Σάντυ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Καταλαβαίνω ότι μόνο μια δοκιμή θα με πείσει οπότε πρέπει σε επόμενη παραγγελία μου να πάρω κάποιο μιστ για να αρχίσω τις δοκιμές. Ήθελα όμως να ακούσω κάποια πράγματα από την εμεπειρία σας γιατί η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι γενικά τους πειραματισμούς.

Η απορία της Σοφίας είναι και δική μου. Προς το παρόν δεν έχω άλλη γιατί θα πρέπει πρώτα να το δοκιμάσω και μόνη μου. Χρειάζεται πάντως αρκετή ώρα για να στεγνώσει το χρώμα;

Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε? Σοφία δεν πρόσεχες στο μάθημα που σας έδειξα λίγο τα μιστ??? Θα σε μαλώσω..χαχαχαχα

Το gesso όπως είπαν και τα κορίτσια, το βάζουμε σαν βάση γιατί επάνω του λειτουργούν τα ακρυλικά χρώματα και αναδεικνύονται καλύτερα! Είναι πιο παχύρευστο απο τη λευκή μπογιά και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για να δώσουμε υφή και διασταση ή ακόμα και για να κολλήσουμε κάτι επάνω!

Για τα mist δειτε την Ελίνα!

Δείτε και τα νέα μου!

http://vartig12.blogspot.com/2012/04/my-1st-purple-pumpkin-post-more.html

οι παιδικες σφραγίδες ήρθαν και είναι τέλειες !!Ειχα αμφιβολίες αλλά ειναι πραγματικά για παιδια υπεροχες !!σφραγισα και αμεσως επλυνα με νερό και δεν μενει τιποτα πανω...και όλο και καπου θα τις χρησιμοποιησω και εγω!Τις συνιστω ανεπιφυλακτα .

OiaRp2.png

Καλημέρα! Τι κάνετε? Σοφία δεν πρόσεχες στο μάθημα που σας έδειξα λίγο τα μιστ??? Θα σε μαλώσω..χαχαχαχα

Το gesso όπως είπαν και τα κορίτσια, το βάζουμε σαν βάση γιατί επάνω του λειτουργούν τα ακρυλικά χρώματα και αναδεικνύονται καλύτερα! Είναι πιο παχύρευστο απο τη λευκή μπογιά και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για να δώσουμε υφή και διασταση ή ακόμα και για να κολλήσουμε κάτι επάνω!

εγω κόλλησα με το heat gun και ξεχασα τα υπολοιπα !!!:P:p:pκαι νομιζω εσυ εχεις παρει κατι απο το πρακτικερ ???

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Δείτε και τα νέα μου!

http://vartig12.blogspot.com/2012/04/my-1st-purple-pumpkin-post-more.html

Συγχαρητήρια Βίκυ!!! Πάντα τέτοια για να σε καμαρώνουμε.

Το βίντεο με τα mists δε μπορώ να το δω από το γραφείο. Θα το δω από το σπίτι. Δείχνει και πώς κάνουμε πιτσιλιές; Ελπίζω να καταλάβω κάτι.

εδω φτιαχνουμε και μονοι μας ! οταν λεμε αλκοόλ εννοούμε και οινόπνευμα ???που βρισκουμε αλκοολ??

Κι αυτό από το σπίτι θα το δω. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι το αλκοόλ. Και μένα το μυαλό μου στο οινόπνευμα πήγε.

Γειά σας κορίτσια!Αν και είμαι πολύ νέα για να σας δίνω οδηγίες θα σας πώ πως έκανα τα δικά μου glimmer mists!Με ακρυλικά περλέ χρώματα και νεράκι.Το αποτέλεσμα πολύ ωραίο και πολύ glitterato!!!Έβαψα λουλούδια και είναι πολύ εντυπωσιακό το αποτελεσμά τους!Είχα πάρει και αλκοόλ όπως αυτό περίπου αλλά με νεράκι ήταν καλύτερο τουλάχιστον για τα δικά μου χρώματα.Μπουκαλάκια αγοράζω απο μαγαζιά με είδη κομμωτηρίου με 1€ το ένα.Ελπίζω να σε βοήθησα!

Μπράβο Βικυ!

Οινόπνευμα είναι κορίτσια. Η Γωγώ απο το φβ έγραψε ότι αν κομματιασεις το εσωτερικό του μαρκαδορου που έχει το μελάνι και το βάλεις σε μπουκαλακι με οινόπνευμα και το αφήσεις λίγες μέρες γίνεται μιστ. Δεν το έχω δοκιμάσει (ακόμα).

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σ' όλη την παρέα.

Εγώ είμαι πρωϊνός τύπος. Το απόγευμα δεν προλαβαίνω να μπω.

Ελένη ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες. Ακούγεται εύκολο.

Τέλειο και το βιντεάκι και πολύ κατατοπιστικό.

καλημερα !

Οντως το περλέ θα δειχνει καλύτερο σε μιστ!!εγω ειχα παρει τα απλά ακρυλικα από το λιντλ ..θα παρω μπουκαλακια μιας χρησης και θα δω ...σημερα θα παω στο τζαμπο να παρω ενα δωρο και θα δω τι παιζει και εκει ..εχω καιρο να παω!!

OiaRp2.png

Γεια σας! Χάθηκα, είχα διάφορες δουλίτσες! Είχαμε και γεννητούρια, ήρθε στον κόσμο μια μικρή μπεμπούλα από τη συννυφάδα μου και τον κουνιάδο μου!

Τίποτα δεν έχω φτιάξει αυτές τις μέρες και δεν προβλέπεται και να φτιάχνω..:tongue: Ή θα έχω δουλειές ή θα πάμε βόλτες με το Γιωργάκη μου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...