Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eυχαριστώ Σοφία μου!

Εγώ μαγειρεύω και τσιμπολογάω! Τι ωραίο είναι το σπίτι συγυρισμένο! Επειδή λείπει ο μικρός! Εντάξει η κουζινούλα μου είναι ''λίγο'' ανακατεμένη!

EkcAp3.png

Γεια σας! Τι κάνετε? Εγώ μαζεύω το χαμό από το χθεσινό τραπέζι, πολύ ωραία περάσαμε! Έχω όμως μια κούραση!! Θέλω να κάνω καμιά σύνθεση για το get creative, αλλά βαριέμαι λιγάκι να βγάλω τα υλικά...:tongue:

Λευκή πού είσαι με τις απορίες σου? Όχι ότι θα ξέρω να σου απαντήσω, αλλά λέμε τώρα!

EkcAp3.png

ειδατε αυτο ???εγω πηρα κατι αν και διαβασα ότι εχει 5 σφραγιδες μονο....:|

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopList&id=120

Σαντυ υπεροχα να εχεις γιορτούλα σπίτι...!!

Και εγω εχω σκεφτει ενα σωρό συνθεσεις αλλα που χρονος !!!

OiaRp2.png

Γεια σας! Τι κάνετε? Εγώ μαζεύω το χαμό από το χθεσινό τραπέζι, πολύ ωραία περάσαμε! Έχω όμως μια κούραση!! Θέλω να κάνω καμιά σύνθεση για το get creative, αλλά βαριέμαι λιγάκι να βγάλω τα υλικά...:tongue:

Λευκή πού είσαι με τις απορίες σου? Όχι ότι θα ξέρω να σου απαντήσω, αλλά λέμε τώρα!

Κορίτσια τώρα σας είδα ότι μπήκατε!!! Έχετε χαθεί όλες και στεναχωριέμαι λιγάκι.

Οι απορίες μου αφορούν τα χρώματα.

Διαβάζω για γκέσσο και δεν ξέρω τι είναι αυτό. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω mists αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Χρησιμοποιούνται μόνο με μάσκες ή και μόνα τους; Κι αυτές οι "πιτσιλιές" που βλέπω σε διάφορες συνθέσεις πώς γίνονται; Με αυτά πάλι; Μάλλον σκέφτομαι να ασχοληθώ με το "μουτζούρωμα" γι' αυτό και ρωτάω.

Εγώ πάντως προσπαθώ να βρω το χρόνο να φτιάξω τη σύνθεσή μου για το Get Creative. Δυστηχώς ο χρόνος και οι καθημερινές μου υποχρεώσεις δεν είναι σύμμαχοι σ' αυτή μου την προσπάθεια. Θα το παλέψω όμως...Έχουμε διορία μέχρι τη Δευτέρα. Ήθελα να κάνω και για την κάρτα με το sketch αλλά χλωμό το βλέπω...

Διαφημίσεις

ειδατε αυτο ???εγω πηρα κατι αν και διαβασα ότι εχει 5 σφραγιδες μονο....:|

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopList&id=120

Σαντυ υπεροχα να εχεις γιορτούλα σπίτι...!!

Και εγω εχω σκεφτει ενα σωρό συνθεσεις αλλα που χρονος !!!

Ωραία φαίνονται αυτά Σοφία αλλά κάπως "μπεμπέ" για τα δικά μου κορίτσια.

Εγώ μάλλον θα πρέπει να προσανατολιστώ σε κάτι τέτοιο : http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=9464

Είπαμε, στη σκέψη κάνουμε πολλά. Με την πράξη κολλάμε...

Εγω σημερα πηρα το πρωτο μου mist ...καθε βοηθεια δεκτη !!!

Σοφία πώς θα το χρησιμοποιήσεις; Υπάρχει κανένα σχετικό βιντεάκι μήπως και ξεστραβωθώ;

Και υπάρχουν και τόσα χρώματα! Πως να διαλέξεις;

Για τα mist:

1. Ξεβιδωνεις το βαποριζατερ και βάφεισ με πινελο.

2. Ψεκαζεις απλά και βαφεις μεγάλη επιφάνεια

3. Ψεκαζεις μια μάσκα σα να τη βαφεις και μετα βάζεις τη μάσκα ανάποδα με τη μεριά που έχει το χρωμα - σα σφραγίδα

4. Ψεκαζεις μια μάσκα για να μείνει το κενό στο χαρτί σου

5. Κανεις μεγάλες πιτσιλιές (αυτο δεν ξέρω πως γίνεται)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Λευκή το γκεσσο είναι σαν άσπρο χρωμα και χρησιμοποιείται σα βάση για να αναδειξεις το χρωμα. Για παράδειγμα το chipboard είναι γκρι κι αν πας να το βάψεισ απευθειαν θα αλλοιωθεί το χρωμα που έχεις. Το βαφεις λοιπόν λευκό με γκεσσο και μετα του αλλάζεις τα φώτα! :)

Επίσης: βαψτε με διαφορα χρώματα μιστσ μια επιφάνεια. Όσο είναι υγρα τα χρώματα βάλτε επάνω μεμβράνη κουζίνας τσαλακωμενη και πατηκωστε να κολλήσει καλα. Όταν στεγνωσουν τα χρώματα βγάλτε τη μεμβράνη και θαυμαστε ;)

Επίσης: βαψτε με διαφορα χρώματα μιστσ μια επιφάνεια. Όσο είναι υγρα τα χρώματα βάλτε επάνω μεμβράνη κουζίνας τσαλακωμενη και πατηκωστε να κολλήσει καλα. Όταν στεγνωσουν τα χρώματα βγάλτε τη μεμβράνη και θαυμαστε ;)

Ωραία ιδέα! Θα την εφαρμόσω! Έχω πάρει αρκετά mists τελευταία, αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα πολύ!

EkcAp3.png

Λευκή το gesso χρησιμοποιείται κατά βάσει στη ζωγραφική (ζωγραφίζω κιόλας), για να προετοιμάσει και να λειάνει την επιφάνεια του καμβά πριν μπουν τα χρώματα.

Αλλά και στο scrapbooking έχει βρει μια χαρά τη θέση του! Βέβαια νομίζω πως είναι πιο ακριβό στα on line scrapbooking μαγαζιά, εγώ το παίρνω από είδη ζωγραφικής. Αλλά είναι πιο μεγάλες οι συσκευασίες.

EkcAp3.png

Λευκή το γκεσσο είναι σαν άσπρο χρωμα και χρησιμοποιείται σα βάση για να αναδειξεις το χρωμα. Για παράδειγμα το chipboard είναι γκρι κι αν πας να το βάψεισ απευθειαν θα αλλοιωθεί το χρωμα που έχεις. Το βαφεις λοιπόν λευκό με γκεσσο και μετα του αλλάζεις τα φώτα! :)

ποια η διαφορα του γκεσο με το άσπρο ακρυλικο ?ειναι πιο παχυ ??ειναι καλύτερο ?

Για τα mist:

1. Ξεβιδωνεις το βαποριζατερ και βάφεισ με πινελο.

2. Ψεκαζεις απλά και βαφεις μεγάλη επιφάνεια

3. Ψεκαζεις μια μάσκα σα να τη βαφεις και μετα βάζεις τη μάσκα ανάποδα με τη μεριά που έχει το χρωμα - σα σφραγίδα

4. Ψεκαζεις μια μάσκα για να μείνει το κενό στο χαρτί σου

5. Κανεις μεγάλες πιτσιλιές (αυτο δεν ξέρω πως γίνεται)

θα δοκιμασω να κανω το 6 και αργότερα το 3...που μου φαινεται πιο δύσκολο , εχω γεματα χαρτια ακόμα και μαλλον δεν ειναι τα καταλληλα..

Λευκή το gesso χρησιμοποιείται κατά βάσει στη ζωγραφική (ζωγραφίζω κιόλας), για να προετοιμάσει και να λειάνει την επιφάνεια του καμβά πριν μπουν τα χρώματα.

Αλλά και στο scrapbooking έχει βρει μια χαρά τη θέση του! Βέβαια νομίζω πως είναι πιο ακριβό στα on line scrapbooking μαγαζιά, εγώ το παίρνω από είδη ζωγραφικής. Αλλά είναι πιο μεγάλες οι συσκευασίες.

η ιδια απορία με το γκεσο και το ακρυλικο ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...