Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά κοριτσάκια μου!!! Εμείς είμασταν στο εξωτικό Μουζάκι Καρδίτσας!! Χάλια αυτη τη φορά λόγω καιρού...τα παιδάκια ήταν κλεισμένα μέσα..δεν ευχαριστήθηκαν καθόλου εξοχή..έβρεχε συνεχεια, φύσαγε...χαλια...το χειροτερο Πασχα τα τελευταια χρόνια...Αλλά δε βαριέσαι...την υγεία μας να εχουμε! Και του χρόνου εύχομαι τα καλύτερα!

Είδατε τα νέα μου??? Καταχάρηκα!:tongue:

http://vartig12.blogspot.com/2012/04/great-news-to-share.html

Πάω να δω και τα δικά σας!:D

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό το scrapbooking :oops: και τώρα κατάλαβα.Φαίνεται ωραίο και αγχολυτικό σαν χόμπυ :-P

'Εχω 2 ερωτήσεις

1)Αυτά που φτιάχνετε σε τι χρησιμεύουν?Προφανώς για ενθύμια έτσι?

2)Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το χόμπυ ώστε να αρχίσω κ εγώ δειλά δειλά να δω αν μ'αρέσει κ όλας??

Καλωσηρθες!

Πιξε μια ματια εδω:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewDoc&docId=25

και εδω:

Οδηγιες

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!

Βίκυ μπράβο!

Τι κάνετε? Περάσατε καλά?

Εμείς πολύ ωραία, αν και ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας! Ωστόσο πέρασαν ωραία και γρήγορα οι μέρες! Ευτυχώς που είχαμε μαζί χοντρά μπουφάν! Ο Γιώργος ευχαριστήθηκε τα πυροτεχνήματα στην Ανάσταση και ευχαριστήθηκε επίσης να παίζει μπάλα στις λάσπες και να τσουγκρίζει αυγά! Την Κυριακή του Πάσχα είχε σχετικά καλό καιρό και σουβλίσαμε ωραία το αρνάκι μας! Γυρίσαμε χθες!

Φιλιά σε όλες!

EkcAp3.png

Καλημέρα!

Τι έγινε κορίτσια; Που έχετε χαθεί όλες;

Μου έλειψε πολύ το παρεάκι μας. Συμβαίνει κάτι που δεν το ξέρω ή λείπετε ακόμη όλες;

Κι εγώ επέστρεψα στο γραφείο και έχει πλακώσει ξαφνικά πολλή δουλειά. Δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω. Ελπίζω να τα βάλω σε κάποια σειρά.

Στα δικά μας τώρα. Τι νέα; Τι καλό ετοιμάζεται; Για πείτε καμιά ιδέα. Εγώ ακόμη δεν έχω συντονισθεί αλλά ελπίζω σύντομα κάτι να φτιάξω γιατί μου έχει λείψει.

Βέβαια παρακολουθώντας εδώ και καιρό τόσες δημιουργίες μου έχουν γεννηθεί απορίες γι' αυτό και περιμένω να επανέλθετε στην παρεούλα μας μήπως τις λύσουμε παρέα.

Φιλάκια!!!

Ναι..οντως χαθήκαμε λίγο...Εγώ εχω φτιάξει 4 νεα LO 3 gia to purple pumpkin kai 1 gia to Berry 71 Bleu! Και μιας και το αναφέρω, εχει πολυ ωραία δωρακια και τα χρωματα της προκλησης ειναι ροζ και λαχανι! Θα χαρω πολυ αν συμμετέχετε!!

Επίσης εφτιαξα ενα ευχολογιο βατραχο πριν το Πασχα και τωρα φτιαχνω ενα λιονταρακι!! Ειναι τελειο! Μεχρι 14/5 πρεπει να φτιαξω και ενα βιβλίο συνταγών...γενικα πνιγομαι λιγο...παντα το παθαίνω σε περιοδο βαφτίσεων...

Γεια σας κι από μένα! Εγώ χάθηκα γιατί μαζεύω το σπίτι... Τίποτα δεν έχω φτιάξει, έχω και τη γιορτή του Γιώργου τη Δευτέρα και δύσκολο να ανοίγω δουλειές με χαρτομάνι.. Αν και ήθελα να κάνω μια σύνθεση για το OUAS και να τη συνδυάσω με το BITW, λήγει όμως αύριο το 2ο και χλωμό να προλάβω...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Την έκανα τελικά τη σύνθεση και την έβαλα εκτός των άλλων και στην πρόκληση της Berry Bleu

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2012/04/our-first-party-at-home.html

Bάλια αν δεις, έχω ενώσει 2 μισά doilies από το die που σου είχα πει ότι έχω.

EkcAp3.png

Καλησπέρα!

Σας ξάφνιασα; Βρήκα λίγο χρόνο και είπα να περάσω κι από εδώ.

Σάντυ την είδα τη σύνθεσή σου και μου άρεσε πολύ. Τα χρώματα είναι φανταστικά!!!

Σοφία μου κι εσύ απ' ότι είδα έφτιαξες διάφορα καλούδια. Μπράβο σου που τα προλαβαίνεις! Σου τα σχολίασα όλα αν θυμάμαι καλά. Το άλμπουμ της μικρής είναι πολύ όμορφο και γλυκό. Είναι υπέροχο αναμνηστικό για το κορίτσι σου. Ξεκίνα να φτιάχνεις και για το δεύτερο χρόνο.

Κι εγώ κατάφερα και έφτιαξα μια καρτούλα για το Get Creative με αυτοκόλλητα http://lefkihandicrafts.blogspot.com/2012/04/blog-post_22.html

Θέλω να φτιάξω και μια σύνθεση αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω. Κάτι έχω πάθει. Ενώ έχω διάθεση κάπου κολλάω...

Τέλος πάντων, τα λέμε αύριο. Φιλιά!!!

Καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Σήμερα έχω πολλές δουλειές, γιορτάζει ο Γιωργάκης μας και θα κάνουμε γιορτή το βράδυ. Ξεκίνησα από χτες τα μαγειρέματα και σήμερα συνεχίζω φουριόζα! (Ευτυχώς που δεν είναι πάρτυ γενεθλίων και δεν είχα και κατασκευές, χαχα!:lol::lol::lol:)

Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες!

Λευκή η κάρτα σου είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Καλή επιτυχία! Πιστεύω πως θα πας πολύ καλά!

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!!

Σάντυ μου να χαίρεσαι το αγόρι σου!!! Καλή επιτυχία με τις ετοιμασίες σου.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Δεν ξέρω πως θα τα πάω αλλά ξέρω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ και είμαι αρκετά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...