Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα! Και καλή Μ. Εβδομάδα!

Σαν να συννέφιασε..

Σαντυ, την παρηγγειλα τη μητρα γιατι μου αρεσει πολύ το αποτελεσμα. Τυλιγεται ευκολα, το πετυχαίνεις ή ειναι φόλα?

Τυλίγεται εύκολα, το πετυχαίνεις, αλλά θέλει λίγη προσπάθεια να στρώσεις τα πέταλα και να το κολλήσεις καλά στο τέλος, για να μην ξεκολλήσει!

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα.

Όντως κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη για την τύχη μου (για να μην το πω αλλιώς και με λογοκρίνουν!!!) και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Βιβή και Σοφία περιμένουν να δούμε τις νέες σας δημιουργίες. Μπράβο σας χρυσοχέρες.

Εγώ κλασσικά το έχω ρίξει στις βόλτες και καθόλου δημιουργίες. Με το ζότι στόλισα λίγο το σπίτι για το Πάσχα γιατί επέμενας τα κορίτσια.

Μπράβο Λευκή μου για την καλή σου τύχη! Με το καλό να πάρεις τα δωράκια σου!

Εγώ από scrapping τίποτα τις τελευταίες μέρες, μόνο με λαμπάδες ασχολήθηκα, θέλω μία για μένα και 2 για τις νονές. Έχω φτιάξει τη μιάμιση! Μετά το Πάσχα πάλι θα ασχοληθώ, θα φύγουμε για Καρδίτσα Μ. Πέμπτη μάλλον, οπότε για άλλη σύνθεση δεν προλαβαίνω. Πρέπει να ταχτοποιήσω την βομβαρδισμένη τραπεζαρία και το σπίτι, για να φύγουμε. Σκέφτομαι μήπως πάρω τίποτα στο χωριό, αλλά τι να πρωτοπάρω δεν ξέρω! Από την άλλη θέλω να κάνω και λίγη αποτοξίνωση!

Από εσάς θα φύγει καμία?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ Σάντυ μία από τα ίδια. Τίποτα!!!

Αλήθεια έφτιαξες λαμπάδες; Πώς τις έκανες; Για πες λεπτομέρειες. Κάθε χρόνο λέω να φτιάξω κι εγώ και κάθε χρόνο φτάνει το Πάσχα κι εγώ το σκέφτομαι. Να ανεβάσεις και φωτογραφίες να δούμε.

Κάποια στιγμή αναφέρατε για κάποια παραγγελία από το εξωτερικό. Σε μήτρες για big shot αναφερόσασταν; Γιατί εγώ δεν το έχω, οπότε δεν ενδιαφέρομαι. Αν είναι για κάτι άλλο ενημερώστε και θα το δω. Μετά το Πάσχα όμως γιατί τώρα δεν "παίζει" μία.

Σάντυ κι εμείς θα πάμε στο χωριού του πεθερού μου, στην Καβάλα. Τα κορίτσια μου θα φύγουν με τον παππού και τη γιαγιά τη Μ. Παρασκευή κι εγώ με τον άντρα μου το Μ. Σάββατο γιατί δουλεύει.

Εμείς εδω ..κλασικα !!!

Εμένα μου εδωσε και φέτος λαμπαδες η κυρία που ανελαβε τον στολισμό σε βαπτιση /γαμο και ετσι δεν ασχοληθηκα να παρω , αφου μου εδωσε τοσες που εδωσα και σε φιλους !

Αυτες οι μερες ειναι οικογενειακες και για χρονο με τα παιδακια μας οπότε οι χειροτεχνίες μπορουν να περιμενουν....

Λευκη το καταστημα αυτο εχει και αλλα πραγματα ότι βρισκεις και εδω από κατηγοριες εννοω..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι πάλι! Ευτυχώς τέλειωσα τις λαμπάδες! Πολύ τις χάρηκα, γιατί έφτιαξα πρώτη φορά! Ιδανικά θα ήθελα να φτιάξω και στο μικρό, αλλά θα του πάρουν οι νονές! Θα τις ανεβάσω στο blog μετά το Πάσχα, για να μην τις δούνε τα κορίτσια, πριν τους τις δώσω!

Τώρα συγυρίζω τα υλικά μου, γίνεται χαμός και πρέπει να τα βάλω όλα στη θέση τους! Χαρτιά με χαρτιά, σφραγίδες με σφραγίδες κλπ, όπως τα είχα αποθηκευμένα και πριν. Βασικά μου έρχεται να τα ρίξω μέσα στα κουτιά και τα ντουλάπια όπως να 'ναι, να ξεμπερδεύω! Αλλά όταν τα ξαναβγάλω, θα μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή! :mrgreen: Μάλλον θα ξημερωθώ μέχρι να τα μαζέψω όλα, τελικά έχω περισσότερα από όσα νόμιζα!

Πάω να συνεχίσω!

EkcAp3.png

Αχ η ώρα του μαζεματος είναι η χειροτερη όλων!!! :)

Εκανα Νέα ανάρτηση, δείτε το να μου πείτε τηγνωμη σας.

Λευκή αυτο που είπε η Σοφια είναι το μαγαζί, ρίξε μια ματια αν σε ενδιαφέρει κάτι.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα!

Προσπάθησα και χθες το βράδυ να γράψω αλλά είχε κολλήσει το σύμπαν. Έκανα ανάρτηση μια ανοιξιάτικη - πασχαλιάτικη κάρτα, περάστε να μου πείτε τη γνώμη σας! Την έβαλα στην πρόκληση του get creative με τα stickers. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω όσα περισσότερα μπορούσα...ελπίζω να μην κατεληξε καρνάβαλος αντί για κάρτα!!!χαχαχα!

Πάντως πολύ τη χάρηκα τη διαδικασία!Ελπίζω οι παραλήπτες της να έχουν την ίδια γνώμη με εμένα.

Λοιπόν, εμείς θα πάμε στα πεθερικά μου για λίγες ημέρες, στην εξωτική Λιβαδειά! Καλά είναι για να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις!

Φιλιά σε όλες!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σοφία μόλις είδα τη σύνθεσή σου, πολύ ιδιαίτερη, μπράβο!

Βιβή πολύ ωραία και χαρούμενη η κάρτα σου, καλή συνέχεια! Κι εσείς εξωτικό προρισμό ε?

Ετοιμάζουμε βαλίτσες, εμείς φεύγουμε για την εξωτική Καρδίτσα αύριο το πρωί! Αλλά θα κάνουμε ένα διάλειμμα για παιδική χαρά, μιας και έχει ήλιο!

Μάζεψα επιτέλους το χαμό των χαρτιών (αλλά ανυπομονώ να τον ξαναδημιουργήσω!) Αποτοξίνωση για μερικές μέρες στο χωριό! Όχι ότι δεν μπήκα σε πειρασμό να πάρω πράγματα μαζί, αλλά δεν το ρισκάρω, γιατί φυσικά δεν μπορώ να τα κουβαλήσω όλα, τι να πρωτοπάρω, χαρτιά, μελάνια, κόπτες, όλο κάτι θα μου λείπει και θα εκνευριστώ! Άσε που ο άντρας μου θα πάθει εγκεφαλικό, αν κουβαλήσω και το big shot μαζί! :tongue:

Καλή Ανάσταση σε σας και τις οικογένειές σας, καλά να περάσετε και καλό ταξίδι σε όσες φύγουν.

Φιλάκιαααααα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα είδα κορίτσια ότι μπήκατε. Εχθές δεν μπήκε καμία και νόμιζα ότι το "κλείσαμε" το μαγαζί.

Βιβή και Σοφία είδα τις νέες σας δημιουργίες και σας τις σχολίασα ήδη.

Σάντυ, περιμένω οδηγίες για τις λαμπάδες που έφτιαξες.

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου Καλή Ανάσταση σ' όλην την παρέα. Να περάσετε όμορφα και να γυρίσετε πίσω με αρκετή έμπνευση.

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...