Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σαντυ στο my craft place έχεις ένα λουλουδακι πάνω σε έναν κύκλο με scallops. Είναι απο μήτρα της sizzix το λουλούδι; Είδα καλα;

Ναι, είναι αυτή

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6634

Τα ίδια λουλουδάκια έχω και στους ανεμόμυλους. Δύο μεγέθη έχει η μήτρα, αλλά ανάλογα το πόσο θα το ανοίξεις, βγαίνει λίγο πιο μεγάλο ή πιο μικρό. Όμως γενικά μικρά είναι, μη φανταστείς, μεγάλα! Έπίσης το die σου κόβει τη σπείρα και εσύ το τυλίγεις μετά, δεν είναι έτοιμο!

Άσχετο, πολύ μου άρεσαν οι ανεμόμυλοι! Τον είδα και στη Βίκυ τον ανεμόμυλο και μου άρεσε, τον ζητούσε και η πρόκληση του CSI και έτσι είπα να κοτσάρω 2! Και είναι και τόσο εύκολο να φτιαχτούν!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαντυ ήσουν εξαιρετική στην περιγραφή, ευχαριστω πόλυ! Κρίμα που δε μένουμε κοντά να ανταλλαζαμε κοφτες!

Θέλετε να παραγγειλουμε μαζι απο Αγγλία;

Ναι, μάλλον θα ήθελα, μετά το Πάσχα όμως και αν δε βγαίνουν πολλά τα μεταφορικά βέβαια! Δεν έχω παραγγείλει όμως ποτέ απ' έξω, δεν το 'χω και πολύ! Η Σοφία θέλει να παραγγείλει κάτι? Η Λευκή? Όσες περισσότερες, τόσο καλύτερα. Αλλά δε θέλω ή μάλλον δεν πρέπει να πάρω και πολλά, γιατί ψώνισα και τις προάλλες, πήγα προχθές σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με είδη χόμπι, που έχει και μερικά υλικά scrapbooking. Έχει και οn line . Oυσιαστικά είναι καλλιτεχνικό εργαστήρι, αλλά και μαγαζί με υλικά. Ίσως το είδες δίπλα στο facebook.

http://www.ergastirimorfes.gr/index.php?route=product/category&path=0

Έχει και ωραία σεμινάρια!!

EkcAp3.png

Σαντυ, την παρηγγειλα τη μητρα γιατι μου αρεσει πολύ το αποτελεσμα. Τυλιγεται ευκολα, το πετυχαίνεις ή ειναι φόλα?

Τα μεταφορικά εξαρτωνται απο το υψος της παραγγγελίας, μεχρι 50 λιρες = μεταφορικά 9 λιρες, μεχρι 75 λιρες = 15 λιρες και απο 75 λιρες και πανω ειναι 20 λιρες μεταφορικά. Ειδα πολυ ωραια πραγματακια εκει... Αχ όλα τα θελω! :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ, την παρηγγειλα τη μητρα γιατι μου αρεσει πολύ το αποτελεσμα. Τυλιγεται ευκολα, το πετυχαίνεις ή ειναι φόλα?

Τα μεταφορικά εξαρτωνται απο το υψος της παραγγγελίας, μεχρι 50 λιρες = μεταφορικά 9 λιρες, μεχρι 75 λιρες = 15 λιρες και απο 75 λιρες και πανω ειναι 20 λιρες μεταφορικά. Ειδα πολυ ωραια πραγματακια εκει... Αχ όλα τα θελω! :)

Καλορίζικα!!!! Απο ποιο τα πήρες Β'αλια?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό το scrapbooking :oops: και τώρα κατάλαβα.Φαίνεται ωραίο και αγχολυτικό σαν χόμπυ :-P

'Εχω 2 ερωτήσεις

1)Αυτά που φτιάχνετε σε τι χρησιμεύουν?Προφανώς για ενθύμια έτσι?

2)Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το χόμπυ ώστε να αρχίσω κ εγώ δειλά δειλά να δω αν μ'αρέσει κ όλας??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά!

myfavouritelullaby ψάξε στο google και στο youtube για βιντεάκια με τεχνικές και τρόπους για να φτιάξεις layouts, κάρτες, tags κλπ. Επίσης υπάρχουν sites που πουλάνε υλικά και έχουν και tutorials για να δεις πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς...και ό,τι δε μπορείς να φανταστεις!

Αυτά από εμένα, αλλά και εγώ πολύ καινούρια είμαι, για περισσότερες λεπτομέρειες θα σου απαντήσουν και οι πιο έμπειρες του cafe.

Κορίτσια, έφτιαξα μια κάρτα πασχαλινή, με αφορμή την πρόκληση του get creative για τα stickers. Δεν την έχω ανεβάσει ακόμη, ελπίζω να προλάβω μέσα στη μέρα. Εκτός από τα stickers, έχω χρησιμοποιήσει stamping και heat embossing (...αρχίζω να μαθαίνω και τεχνικές!!!) Ουάου!

Θα επανέλθω όταν την ανεβάσω για να μου πείτε τη γνώμη σας...

Φιλιά!

Καλημερα !!

Μπραβο Λευκή συγχαρητηρια !!Ελπίζω τα νεα υλικα να σε βοηθησουν να επανέλθεις δριμύτερη !!

Βαλια εγω ημουν σίγουρη στο είχα πει και μαλιστα πιστευω θα παρεις καλή θεση και στο bird..

Oσο για την παραγγελία τελικα εσυ πήρες ήδη από ότι καταλαβα ?Εγω παιδια εχω βγει εκτός προυπολογισμού και δυστυχως δεν θ αγορασω τιποτα αλλο !Θελω αν φτιαξουν τα οικονομικα μου να παρω το σοτ .

φιλακια , αυριο θα ανεβασω το HOME ...

OiaRp2.png

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα.

Όντως κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη για την τύχη μου (για να μην το πω αλλιώς και με λογοκρίνουν!!!) και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Βιβή και Σοφία περιμένουν να δούμε τις νέες σας δημιουργίες. Μπράβο σας χρυσοχέρες.

Εγώ κλασσικά το έχω ρίξει στις βόλτες και καθόλου δημιουργίες. Με το ζότι στόλισα λίγο το σπίτι για το Πάσχα γιατί επέμενας τα κορίτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...