Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Συγχαρητήρια Βικυ , παντα τετοια !!Αλλαξες λίγο στιλ στις τελευταιες σου δημιουργιες !

Μια ερωτηση...ειδα την πρόκληση του get creative για καρτούλα, εχει το τζαμπο αυτοκολλητα frames ???μαλλον εχω καιρό να παω ..:):):)

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σοφία, πρέπει να έχει το jumbo τέτοιες αυτοκόλλητες κορνίζες. Το διάβασα και σ' ένα άλλο blog αλλά κι εγώ έχω πολύ καιρό να το επισκεφτώ. Μάλλον πρέπει να το κανονίσω άμεσα αλλά ίσως μετά το Πάσχα γιατί τώρα θα γίνεται χαμός!!!

Βίκυ, συγχαρητήρια για άλλη μια φορά. Και οι συνθέσεις σου είναι ωραίες αλλά και ο καθρέπτης!!! Μάλλον πρέπει να πάω και ΙΚΕΑ σύντομα. Έφτιαξα καθρέπτες για τα κορίτσια μου και ίσως ήρθε η ώρα να φτιάξω και για εμένα. Και φυσικά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο δωράκι για μικρές και μεγάλες κυρίες.

Σας ευχαριστώ!

Λευκή, ναι είναι τελεια ιδεα για δωράκι και πολύ ευκολο να το φτιαξεις! Αρκει να ξερεις τα χρωματα του σπιτιού που θα το δωσεις! Εγω εχω φτιαξει αλλο ενα σε καφε/πορτοκαλι χρωματα και το εχω στην εισοδο του σπιτιού μας!!!

Σοφία μου...δεν εχω συγκεκριμένο στυλ για να το αλλάξω! Πάντα προσαρμόζομαι στο ύφος των χαρτιών και της φωτο που εχω στα χερια μου! Αυτή η συλογή της Prima ειναι τελεια για vintage στυλ και παλιές ασπρομαυρες φωτο!!!

Σας ευχαριστώ!

Λευκή, ναι είναι τελεια ιδεα για δωράκι και πολύ ευκολο να το φτιαξεις! Αρκει να ξερεις τα χρωματα του σπιτιού που θα το δωσεις! Εγω εχω φτιαξει αλλο ενα σε καφε/πορτοκαλι χρωματα και το εχω στην εισοδο του σπιτιού μας!!!

Σοφία μου...δεν εχω συγκεκριμένο στυλ για να το αλλάξω! Πάντα προσαρμόζομαι στο ύφος των χαρτιών και της φωτο που εχω στα χερια μου! Αυτή η συλογή της Prima ειναι τελεια για vintage στυλ και παλιές ασπρομαυρες φωτο!!!

Σε εχω στο μυαλό μου με παιδικες δημιουργιες για αυτό το εγραψα .....

OiaRp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Βικυ ειναι πολύ ωραίες οι δημιουργιες, εχω ενθουσιαστει! Το ενα πακετο χαρτιων της Prima το εχω αγορασει κι εγώ κι εφτιαξα ενα μινι εγκυνοσυνης για μια φιλη, μεσα στο ΣΚ θα το ανεβασω.

Σας εχω μια ερωτηση: θελω να αγορασω ενα κοφτη για doily. Ποιον απο τους δυο να παρω?

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2107

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2212

κοβουν χαρτονι και οι δυο? αυτος που ειναι μισος μπορει να κοψει στρογγυλο doily με δυο περασιες και ο ολοκληρος μπορεί να κοψει μισο με καποιο τρόπο?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Βικυ ειναι πολύ ωραίες οι δημιουργιες, εχω ενθουσιαστει! Το ενα πακετο χαρτιων της Prima το εχω αγορασει κι εγώ κι εφτιαξα ενα μινι εγκυνοσυνης για μια φιλη, μεσα στο ΣΚ θα το ανεβασω.

Σας εχω μια ερωτηση: θελω να αγορασω ενα κοφτη για doily. Ποιον απο τους δυο να παρω?

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2107

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2212

κοβουν χαρτονι και οι δυο? αυτος που ειναι μισος μπορει να κοψει στρογγυλο doily με δυο περασιες και ο ολοκληρος μπορεί να κοψει μισο με καποιο τρόπο?

εγω απο θεμα γουστου μου αρεσει ο 2ος!!!!

OiaRp2.png

Βάλια, καλημέρα.

Νομίζω ότι την πρώτη μήτρα την έχει η Σάντυ. Μάλλον αυτή θα μπορεί να απαντήσει από την πείρα της. Εγώ ως γνωστόν big shot δεν έχω αλλά φαντάζομαι ότι με κάποιον τρόπο να μπορείς να τα κάνεις και τα δυο και με τις δύο μήτρες. Φαντάζομαι όμως ότι με τον ολόκληρο κύκλο θα είναι πιο εύκολο να κόψεις μισό κύκλο παρά το αντίθετο. Απλά υποθέτω όμως. Δε ξέρω με σιγουριά.

Σε εχω στο μυαλό μου με παιδικες δημιουργιες για αυτό το εγραψα .....

Σε αυτό εχεις απόλυτο δίκιο!!!!!!! αλλα απο αποψη στυλ...εχω χασει λιγο το μπουσουλα...σιγουρα παντως με τραβάει το μοντερνο με πολλες μπογιες, μιστ και τεχνικές..εχει πλάκα η διαδικασία!!!

Σε ευχαριστώ Βάλια!!

Και οι δυο κοβουν σε βάθος! Τωρα...για αυτο που ρωτας, λογικά όποιο και να πάρεις, μπορει να κοψει και μισό και ολόκληρο!

Πάλι τις μεγάλες ώρες ήρθα! Ανέβασα μια σύνθεση για το csi

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/04/my-calm-kid.html

Έκανα για πρώτη φορά misting! Βέβαια ελαφρύ το έκανα, μάλλον στη φωτό δεν πολυφαίνεται, χαχα! Την επόμενη φορά θα κάνω πιο έντονο, να πάρω πρώτα λίγο θάρρος! Αχ είναι πολύ ωραία τα πρώτα μου mists, προχθές πήγα και τα ψώνισα!

Έχω ξεκινήσει κι άλλη μία από χτες.

Bάλια εγώ τον πρώτο κόπτη έχω με το μισό doily, καλά θυμάται η Λευκή. Τον έχω χρησιμοποιήσει και στη σύνθεση που ανέβασα, είναι το ανοιχτό πράσινο δεξιά, είναι όμως λίγο κρυμμένος..

Κάτσε να βρώ κάπου να φαίνεται καλύτερα..

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2011/12/my-craft-place.html

Αλλά και ένα ολόκληρο doily το λιμπίζομαι καιρό η αχόρταγη!

Πάντως αν δεις, είναι διαφορετικά σχεδιάκια. Όμως αυτός που έβαλε η Ελένη στο facebook μου άρεσε πάρα πολύ! Αλλά δεν τον έχει πάρει το μάτι μου στα ελληνικά μαγαζιά.

Ο δικός μου θεωρητικά κόβει και chipboard, bigz είναι, αλλά δεν έχω δοκιμάσει, μέχρι κανσόν δοκίμασα.

Επίσης, σε μια σύνθεση που ξεκίνησα χθες, έχω βάλει 2 κομμάτια μαζί για να κάνω κύκλο, αλλά οβάλ είναι περισσότερο. Και στο πάνω και κάτω μέρος δεν έχει δαντέλα (γιατί είναι το τελείωμα), είναι ευθεία γραμμή. Δηλαδή φαντάσου 2 παρενθέσεις ενωμένες με μια γραμμή πάνω και κάτω. Εκτός αν τα κόψεις πιο μεγάλα σε πλάτος τα δύο κομμάτια, ώστε να απομακρυνθούν κι έτσι το αποτέλεσμα θα είναι μεν πιο κυκλικό, αλλά η ευθεία γραμμή πάνω και κάτω θα είναι πιο μεγάλη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο περιγράψω!

Ο ολόκληρος σίγουρα θα κόψει και μισό, πολύ απλά βάζοντας το χαρτί από τη μέση και μετά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Λευκή συγχαρητήρια! Καλές συνθέσεις!

Σαντυ ήσουν εξαιρετική στην περιγραφή, ευχαριστω πόλυ! Κρίμα που δε μένουμε κοντά να ανταλλαζαμε κοφτες!

Θέλετε να παραγγειλουμε μαζι απο Αγγλία;

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι έγινε; Τι κέρδισα; Πάω αμέσως να δω.

Μάλλον θα'ναι κάτι καλό για να είστε τόσο ενθουσιαμένες.

Επανέρχομαι μόλις το δω και τα λέμε.

Φιλιά και σας ευχαριστώ για την φοβερή ενημέρωση.

Γιούπιιιιιιιιι!!!!! Κέρδισα!!!!!!!

Όντως κορίτσια κέρδισα το March giveaway της Nadia. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Άντε να δούμε πως θα καταφέρω να τα χρησιμοποιήσω σωστά.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη θετική ενέργεια. Οφείλω τώρα να ανέβω ψυχολογικά και να το ρίξω στη δημιουργία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...