Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Zωή ευχαριστούμε !!!Μαλλον είναι μικρα τα σχέδια αλλά εγω σιγουρα θα πάω να παρω !!

Εχει και κορδελες ....

Λοιπόν τι εχετε δει να σας αρεσει από τις νεες προκλήσεις ?Εμένα μου άρεσε αυτη του OUAS , HOME..Στο creative δεν το εχω με τα υφασματα ...

OiaRp2.png

Kαλημέρα!!

Κοριτσια, αυτην εδω http://mahlin.blogg.se/ πως την κανετε follow????

α, λεει να μην την κανουμε... ειμαι ουφο

Εγώ την έκανα προσθλετοντας το blog της σε αυτά που παρακολουθώ, δεν είχα δει ότι δεν είναι ανάγκη να την κάνουμε!

Βέβαια πλέον σε όλα τα blogs που θέλω να γίνω αναγνώστρια αυτό κάνω, τα προσθέτω στη λίστα μου, γιατί παλιά που απλώς έβαζα το όνομά μου, δε μου εμφανίζονταν πάντα οι νεώτερες δημοσιεύσεις..

Λοιπόν τι εχετε δει να σας αρεσει από τις νεες προκλήσεις ?Εμένα μου άρεσε αυτη του OUAS , HOME..Στο creative δεν το εχω με τα υφασματα ...

Ωραίες οι προκλήσεις! Θα προσπαθήσω να τις συνδυάσω!

EkcAp3.png

Καλημέρα! Βάλια και Σάντυ σας άφησα σχόλια..μπραβο σας!! Πολύ καλή δουλειά!!!

Βάλια, πρέπει να βγαλεις τη λεκτικη επαλήθευση!

Ζωίτσα που χάθηκες? Τι κάνεις? πως είναι εκεί η ζωή??

Κορίτσια, ειμαι πλέον σχεδιάστρια σε αυτό το challenge blog:

http://berry71bleu.blogspot.com/

Η πρόκληση για αυτό το μήνα είναι να χρησιμοποιήσετε τα (υπεροχα) χρωματα που δείχνει η εικόνα! Και τα δωρακια που μπορει να κερδίσετε είναι τελεια!!! Θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

τι υπεροχα πραγματα φτιαξατε παλι

εγω τελικα παρηγγειλα απο σφραγιδομανια αλμπουμ αυτοκινητακι μιας που και αυτο θα ειναι το θεμα και περιμενω την παραγγελια μου να ξεκινησω.αγορασα και μικρα πραγματακια και ειμαι ετοιμη.θα ηθελα να σας ρωτησω για να κοψω το χαρτι στο σχημα του αυτοκινητου ποιος τροπος ειναι καλυτερος για να φαινεται καλοφιαγμενο? σαν πρωταρα παντα ετσι.

βασικα ανχωθηκα λιγο αν θα τα καταφερω αλλα ξερω πως εχω πολυ καλους βοηθους και σας ευχαριστω

Καλημέρα! Βάλια και Σάντυ σας άφησα σχόλια..μπραβο σας!! Πολύ καλή δουλειά!!!

Βάλια, πρέπει να βγαλεις τη λεκτικη επαλήθευση!

Ζωίτσα που χάθηκες? Τι κάνεις? πως είναι εκεί η ζωή??

ΕΥχαριστώ πολύ!

Έχω λεκτική επαληθευση? Αφου την ειχα βγαλει... Ουφ, παω να δω...

Κορίτσια, ειμαι πλέον σχεδιάστρια σε αυτό το challenge blog:

http://berry71bleu.blogspot.com/

Η πρόκληση για αυτό το μήνα είναι να χρησιμοποιήσετε τα (υπεροχα) χρωματα που δείχνει η εικόνα! Και τα δωρακια που μπορει να κερδίσετε είναι τελεια!!! Θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί!!!

Συγχαρητηρια! Η πρόκληση με τα γλυκακια δεν ειναι? Τα χρώματα ειναι όντως κορυφαια! Αυτη την τουρτα πολύ τη λιμπιζομαι! :tongue:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

καλημερα κοριτσια

τι υπεροχα πραγματα φτιαξατε παλι

εγω τελικα παρηγγειλα απο σφραγιδομανια αλμπουμ αυτοκινητακι μιας που και αυτο θα ειναι το θεμα και περιμενω την παραγγελια μου να ξεκινησω.αγορασα και μικρα πραγματακια και ειμαι ετοιμη.θα ηθελα να σας ρωτησω για να κοψω το χαρτι στο σχημα του αυτοκινητου ποιος τροπος ειναι καλυτερος για να φαινεται καλοφιαγμενο? σαν πρωταρα παντα ετσι.

βασικα ανχωθηκα λιγο αν θα τα καταφερω αλλα ξερω πως εχω πολυ καλους βοηθους και σας ευχαριστω

Υπαρχουν 3 τροποι!

1) Θα κολλήσεις το εξώφυλλο στο χαρτί και μετα θα το κόψεις περιμετρικά με κοπίδι

2) θα κανεις το περιγραμμα πανω στο χαρτί με ενα μολύβι και θα κοψεις με ψαλιδι

3) Δίνεις το χαρτι στη σφραγιδομανια και στο κοβει και απλως το κολλας! χεχεχε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Δύσκολη εβδομάδα κι αυτή με πολλές υποχρεώσεις λόγω του Πάσχα. Να δω τι θα πρωτοκάνω.

Κορίτσια (Σάντυ & Βάλια) συγχαρητήρια για τις νέες σας συνθέσεις. Ελπίζω να μην ξέχασα να σας τις σχολιάσω γιατί κάπως "χάνομαι" τελευταία από τα πολλά που έχω στο κεφάλι μου.

Ζωή, ευχαριστούμε για την πληροφορία για το λιντλ. Θα το έχω στα υπόψη. Μπορεί να είναι μικρά αλλά σίγουρα κάπου θα φανούν χρήσιμα.

Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα γιατί έτρεχα σε αγώνες με την κόρη μου. Ούτε τις νέες προκλήσεις βγήκαν. Ενημερώστε με εσείς για να μη χάνα επαφή.

Διαφημίσεις

βικυ χαλβαδιαζω το mellow yellow κιτ. αξιζει τα 40 ευρα?

http://www.etsy.com/listing/96643995/mellow-yellow-project-embellishment

η Λενα ποτε θα βγαλει καινουρια προϊοντα?

Αυτη η κοπέλα εχει φοβερο γούστο στα shabby chic και ξεθάβει μικρούς θησαυρούς...και τα tag της ειναι απιθανα!

Η Λένα θα ανεβάσει καινούρια πραγματα σε 1-2 μερες...

Υπαρχουν 3 τροποι!

1) Θα κολλήσεις το εξώφυλλο στο χαρτί και μετα θα το κόψεις περιμετρικά με κοπίδι

2) θα κανεις το περιγραμμα πανω στο χαρτί με ενα μολύβι και θα κοψεις με ψαλιδι

3) Δίνεις το χαρτι στη σφραγιδομανια και στο κοβει και απλως το κολλας! χεχεχε

το 3ο ειναι και το καλυτερο απλα επειδη ζω επαρχεια θα πρεπει να τα στειλω και να μου τα ξαναστειλουν

μαλλον θα δοκιμασω σε ενα απλο χαρτι και αν δω τα ζορια μαλλον αυτο θα κανω

ευχαριστω για την απαντηση

καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!

http://tsouftsouf.blogspot.se/2012/04/blog-post.html#comment-form

συμμετέχω σε διαγωνισμό με φωτογραφία της κόρης μου, αν θέλετε ψηφίστε την φώτο 7. δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό. ευχαριστώ πάρα πολύ.

καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!

http://tsouftsouf.blogspot.se/2012/04/blog-post.html#comment-form

συμμετέχω σε διαγωνισμό με φωτογραφία της κόρης μου, αν θέλετε ψηφίστε την φώτο 7. δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό. ευχαριστώ πάρα πολύ.

μεχρι ποτε μπορω?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...