Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι είναι κι ο γιος αλλα με βαθύ γαλάζιο στα ματιά! Σας ευχαριστω για τα σχόλια!

Λευκή έχεις δίκιο για τα χρήματα αλλα τελικά συνειδητοποίησα ότι αν δεν ξοδεψεις στο shabby chic δε βγάζεις ωραίο αποτέλεσμα. Γιατί θέλουν όλοι να είναι designers, για να παίρνουν δωρεάν υλικά. εν τελει αποφάσισα να μη φοβάμαι να δουλεύω τα υλικά και να τα βάζω στις συνθέσεις αντι να τα κοιτάζω και να τα καμαρωνω. Τι περιμένω; Να αυγατισουν;;; :)

Ετσι σε θέλω! Εισαι η καλύτερη μαθήτρια! (sorry girls) γιατι τα πληρώνουμε? για να τα κοιτάμε?? Τώρα διάβασα για το doily...χαχαχαχα λάμπει σαν τον ήλιο ε? χαχα

Και ναι, εχεις δικιο...για αυτο κυνηγαω της θεσεις DT για τσαμπα υλικά αλλα και αναγνωριση/ηθική ικανοποίηση/αγαπη για δημιουργία ;)

Σωστά τα λες Βικυ! Η ηθική ικανοποίηση είναι μεγάλη! Δε σας κρύβω ότι πολυ θα ήθελα μια φορά να τα καταφέρω να διακριθω σε κάποιο challenge... :oops:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σωστά τα λες Βικυ! Η ηθική ικανοποίηση είναι μεγάλη! Δε σας κρύβω ότι πολυ θα ήθελα μια φορά να τα καταφέρω να διακριθω σε κάποιο challenge... :oops:

Δε πιστεύω να αργήσεις ;) τα πας ολο και καλύτερα!!:D

Γιατί να το κρύβουμε? Όλες θέλουμε! Υπάρχει καμία που να μη θέλει?;););)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ...εγω είμαι πρωινός τυπος γιατι βραδυνός δεν μπορω να γίνω...εχω ξυπνήσει από τις630..

Βαλια εχεις όλες τις προυποθεσεις !!!Εχεις πολύ ωραίο στιλ και νομίζω ότι ειδικα με το charm εχεις τα πάντα με το μέρος σου !!!Ειμαι σίγουρη.

Στην 2η που έφτιαξες εγω απλά δεν έχω λόγια ....πραγματικά από τότε που απέκτησα την μικρη κλαιω με το παραμικρό και όλο αυτό που περιγραφεις μου φαινεται βουνο......

τελος θελω να πω και εγω για τα υλικα ότι ακόμα δεν εχω μαθει να τα αξιοποιω...τωρα το παλέυω να το πστεψω .....σαν συλλέκτης αισθάνομαι πραγματικα ....:oops::oops::oops:

Στο επόμενο θέλω να δουλέψω σε αυτό να βαλω ότι μου αρεσει πάνω αλλά να μην γινει και κιτς ..:-P:-P

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης θέλω να σας πω τι μου ετυχε να μου πειτε την γνωμη σας ..Οι κόφτες εχουν λίγο χρόνο ζωης ?Γιατι εδωσα τον κόπτη πεταλούδας μου σε μια φιλη μου και της εσπασε..Η κοπέλα μου εδωσε τα λεφτα ένω δεν ηθελα βασικά ..και τελικα τον αντικατεστησα.Το θεμα ειναι ότι χαλανε τοσο ευκολα ?

OiaRp2.png

Eυχαριστώ! Και η δική σου πολύ ιδιαίτερη, μόλις την είδα.. Το ήξερα πως θα την έκανες..
Ναι ε? :o Καιρο με ετρωγε να σκραπαρω για αυτο... Τελικά βρηκα το κουραγιο...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...