Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια,

δεν θα μας κλείσουν,απλά μας στέλνουν μηνύματα να βγάλουμε την υπογραφή...θα την βγάλω αναγκαστικά...

Σάντυ μου σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου,όπως και όλα τα κορίτσια,δεν θέλω να ξεχάσω κάποια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβώς όπως τα λες Σάντυ μου. Δεν προλαβαίνουμε!!!

Βράδυ δε μπορώ κι εγώ γιατί νυστάζω και κοιμάμαι νωρίς! Μεσημέρια ΣΚ συνήθως ξεκουράζομαι. Οπότε, χρόνος μηδέν!!! Όσο είχε κρύο και μέναμε συνήθως μέσα τα ΣΚ κάτι κατάφερνα. Τώρα που άνοιξε ο καιρός, δεν κάθομαι με τίποτα μέσα. Αλλά είπαμε, ότι προλαβαίνω και όποτε μπορώ. Το κέφι μου να κάνω.

Χριστίνα, το θεωρείς απαραίτητο να βγάλουμε το blog μας από την υπογραφή μας; Εμένα πάντως δε μου ήρθε κάποιο μήνυμα ακόμα.

Ουτε εμενα μου εστειλαν κατι !

δεν ξερω τελικά !αν μου στειλουν θα το βγαλω ουτως η αλλως σας εχω στο μπλογκ και θα σας βλεπω εκει ..θα λεμε μονο όταν ανεβαζουμε και απλά θα μιλαμε για το χομπι μας .

φιλακια !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Ουφ! Σηκώθηκα νωρίς νωρίς να φωτογραφίσω τη συνθεσούλα μου και άφαντη η φωτογραφική μηχανή, την πήρε ο καλός μου ο αντρούλης μαζί του, άγνωστο τι την ήθελε!

Και ούτε λόγος να τη βγάλω με το κινητό, θα είναι άθλιες οι φωτό.. Ελπίζω να μην αργήσει πολύ να γυρίσει, βασικά να γυρίσει μέρα!

Τέλος πάντων. Το μεσημέρι που θα κοιμηθεί ο μικρός θα ξεκινήσω το lo για την πρόκληση του get creative, που λήγει αύριο!

EkcAp3.png

Μπράβο βρε Σάντυ προκομένη! Θα περιμένουμε λίγο παραπάνω για να τη δούμε.

Κι εγώ ήθελα να ετοιμάσω για το Get Creative αλλά μου προέκυψαν κάτι εξτρα υποχρεώσεις και μάλλον δεν προλαβαίνω μέχρι αύριο. Κρίμα γιατί είναι ωραίο το sketch.

Καλημέρα κοριτσια, τι κανετε? Καταφερα κι εφτιαξα το LO, εδώ ειναι http://valiascrappyworld.blogspot.com/2012/03/charming-lady.html Πως σας φαίνεται? Πειτε μου τη γνωμη σας, ειναι η πρώτη φορα που φορτωνω τοσο τη σελιδα κι εχω αγωνια!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Βάλια μου μόλις το είδα και σου σχολίασα ήδη. Έγινε υπέροχο. Ίσως το πιο ωραίο που έχεις φτιάξει. Αλήθεια, πόσα ξόδεψες για τα διακοσμητικά; Είναι φορτωμένο αλλά του πάει πολύ. Μου άρεσε τρελά! Μπράβο σου κορίτσι μου. Αν και δουλεύεις κάτω από "δύσκολες" συνθήκες, φτιάχνεις αριστουργήματα! Όπως σου είπα και στο σχόλιο, σου "πάει" η μητρότητα. Μεγαλουργείς!!!

Βάλια μου σου άφησα σχόλιο! Είναι πανέμορφη, κλασατη και ρομαντική η σύνθεσή σου! Είναι φορτωμένο μόνο ενα σημείο της οπότε δεν χαλάει η ισορροπία για να φαίνεται αχταρμάς...ειναι δηλαδη συμμαζεμένο! Μοιάζει σα να φοράει ενα λουλουδένιο καπέλο! και το ID το χρωμάτισες τελεια! Μπράβο σας κυρία μου! Η μητρότητα λοιπόν σας εμπνέει!!!

φιλια!

Έτσι είναι κι ο γιος αλλα με βαθύ γαλάζιο στα ματιά! Σας ευχαριστω για τα σχόλια!

Λευκή έχεις δίκιο για τα χρήματα αλλα τελικά συνειδητοποίησα ότι αν δεν ξοδεψεις στο shabby chic δε βγάζεις ωραίο αποτέλεσμα. Γιατί θέλουν όλοι να είναι designers, για να παίρνουν δωρεάν υλικά. εν τελει αποφάσισα να μη φοβάμαι να δουλεύω τα υλικά και να τα βάζω στις συνθέσεις αντι να τα κοιτάζω και να τα καμαρωνω. Τι περιμένω; Να αυγατισουν;;; :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...