Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Πενυ, εδω επιτρέπεται το blog σου...μονο στο parents.gr απαγορευεται! Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχουν συμφέροντα και πολλά λεφτά πίσω απ'όλα αυτά...ευτυχώς εχω αρκετή δουλειά και δεν έχω ανάγκη διαφήμισης...είναι και ακριβές!!!

Οχι εμενα εδώ μου το έστειλαν το μηνυμα στο Parents cafe. Και στην αρχη του μηνυματος το λεει "λαβατε μια ειδοποιηση από το parentscafe"

Απο την άλλη έχουν καταλαβει πως λειτουργεί το συγκεκριμένο hobby και κατ επεκταση το τόπικ που εχει ανοιχτει στο φορουμ? Δηλ αν θελουμε να δειξουμε ένα LO ή μια καρτα για εναν διαγωνισμο που συμμετεχουμε θα πρέπει να γίνεται με προσωπικά μηνυματα σε καθε μελος χωριστά???ΕΛΕΟΣ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια μόλις έλαβα το ίδιο μήνυμα,σαν της πένυς!!

εδώ...την έχω πόσα χρόνια την υπογραφή,τώρα τους πείραξε...

ίσως επειδή πρόσφατα έβαλα το adsense!!σε 20 μέρες έβγαλα 1.5Ε κι έγινα πλούσια!!

κορίτσια μόλις έλαβα το ίδιο μήνυμα,σαν της πένυς!!

εδώ...την έχω πόσα χρόνια την υπογραφή,τώρα τους πείραξε...

ίσως επειδή πρόσφατα έβαλα το adsense!!σε 20 μέρες έβγαλα 1.5Ε κι έγινα πλούσια!!

ελεος !!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

τελικα παντου απαγορευεται η υπογραφη μας ?

OiaRp2.png

Ωχ, σοβαρά? Μου φαίνεται περίεργο γιατί όταν μας έφεραν εδώ, είπαν οτι επιτρέπεται!!! Μα ακριβώς για αυτό το λόγο μας άνοιξαν αυτο το τοπικ, επειδη λογω της θεματολογίας, ειναι απαραίτητα τα blog και τα site! Και επιπλέον υπάρχει εδω ειδικό τοπικ που βάζουν όλοι τα blog τους...αρα δε στεκει να απαγορευονται στην υπογραφή! Εμένα δε μου εστειλαν τιποτα ακόμη...

Διαφημίσεις

Oυτε εμένα προς το παρόν.....στο τέλος θα τα λέμε στο our crea...μονο??εγω δεν μπορω να μπω facebook ομως ....

Ναι ρε γμτ...ουτε εγω...μας το εχουν κλειδωσει....και στο σπιτι δεν υπαρχει χρονος για internet...μπουχου.....Μου φαίνεται θα ψησω τη Λενα να φτιάξει φορουμ!!!;)...απλά θελει πολυ δουλεια και χρόνο....γκρρρρ

Καλημέρα κορίτσια.

Τι γίνεται; Θα μας κλείσουν; Πολύ κρίμα!!!

Ούτε εμένα μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα. Μπορούμε κάπου να ρωτήσουμε; Είναι ωραία η παρεούλα μας και δε νομίζω ότι προσπαθούμε να βγάλουμε κέρδος από αυτό.

Facebook δεν έχω και έτσι θα σας χάσω και δεν το θέλω αυτό.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Έστειλα το μικρό με τη μαμά μου στην παιδική χαρά. Έχω δουλίτσες και αν προλάβω θέλω σήμερα να τελειώσω και τη σύνθεση που άρχισα χθες το βράδυ για το ΟUAS με το Ι miss... Όμως ξύπνησε ο μικρός και την άφησα. Αν την τελειώσω, θα κάνω και τη σύνθεση για το get creative, αν προλάβω φυσικά, αλλά τουλάχιστον την έχω σκεφτεί στο περίπου. Αλλά ο μικρός δεν κάθεται φρόνιμα και δεν προλαβαίνω. Απορώ εσείς που δουλεύετε κιόλας, πότε προλαβαίνετε! Εγώ δε δουλεύω κι όμως ψάχνω να βρω ελεύθερο χρόνο και συνήθως ασχολούμαι τη νύχτα!;)

Βίκυ πολύ ωραίες οι συνθέσεις!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...