Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα το ανοιξα το λινκ ..εκει ειχα γραψει και εγω τότε , όταν υποτιθεται δεν διαφημιζες κάτι δικό σου ( οπως εγω το scrap) δεν στο έκοβαν...blog προσωπικά δεν βλεπω παντως.

OiaRp2.png

τωρα το ανοιξα το λινκ ..εκει ειχα γραψει και εγω τότε , όταν υποτιθεται δεν διαφημιζες κάτι δικό σου ( οπως εγω το scrap) δεν στο έκοβαν...blog προσωπικά δεν βλεπω παντως.

Εχει και blog!!! Τα είδα! Και που ξέρεις οτι η κοπέλα που τα έβαλε δεν έχει όφελος? Αν κατι ισχύει, πρεπει να ισχύει για όλους!!!

Διαφημίσεις

Ναι η αλήθεια είναι δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει τελικά !!!.Εγω θυμαμαι απλά κοπέλες που εμπαιναν τότε και ελεγαν φτιαχνω μπονμπον πχ τις εκοβαν....Τωρα δεν εχω μπει ξανα και δεν ξερω τι κανουν ...

OiaRp2.png

Ναι η αλήθεια είναι δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει τελικά !!!.Εγω θυμαμαι απλά κοπέλες που εμπαιναν τότε και ελεγαν φτιαχνω μπονμπον πχ τις εκοβαν....Τωρα δεν εχω μπει ξανα και δεν ξερω τι κανουν ...

Σου κάνω copy paste την απαντηση:

Δεν επιτρέπεται η χρήση του φορουμ απο εκπροσώπους εταιρειών, κατόχους blog, ιστοσελίδων ή άλλων επαγγελματιών κ η ανάρτηση στοιχείων επικοινωνίας, σε post ή υπογραφές.

Επίσης όταν φυσικά πρόσωπα έχουν επαγγελματική σχέση με εταιρεία που σχετίζεται με υπηρεσίες για παιδιά/γονείς ή άλλο παρεμφερές αντικείμενο εργασιών, απο τις οποίες αποκομίζουν χρηματικό ώφελος,

δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε συζητήσεις όπου το θέμα αφορά το αντικείμενο της επιχείρησής αυτής, προς αποφυγή κατάχρησης του φόρουμ απο επαγγελματίες/εταιρείες με σκοπό την προβολή.

Στο θέμα στο οποίο αναφέρεστε εκτός του ότι υπάρχουν προτάσεις απο πολλά και διαφορετικά blog και σελίδας φαίνεται τα μέλη απλώς να προτείνουν με εικόνες κάποιες ιδέες για θεματικές βαφτίσεις

ευχαριστούμε

απο τη διαχειριση

Δεν συμφωνω αλλα ας μη το συζητήσω.....:rolleyes:

Δεν ξέρω είναι πολύ δύσκολη με το φαγητο , τωρα φτασαμε τα 10 κιλα και αλλα παιδακια ειναι 13-14 σε αυτη την ηλικια ...Δεν ξερω αν οφειλεται σε δοντια ..

Θα μπω να δω σε λίγο !!!

Χριστινα δες αυτο ...

http://tailoredpages.blogspot.com/2012/03/make-wish-smash-book.html

πολύ όμορφα τα βαζακια σου!!Και οι τουλίπες υπέροχες!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι για σενα που μας δίνεις δύναμη και πιστεύουμε μεσα από εσένα ότι πολλές φορες η θέληση είναι πιο μεγάλη και σημαντική απο τα υλικα..όχι ότι τα υλικα δεν χρειαζονται !Μου εδωσες μια νότα αισιοδοξίας σε ευχαριστω!!

προφανώς είναι ένα παιδί που τρώει λίγο,μην σε ανησυχεί,θα στο πει κι ο γιατρός,αρκεί αυτά τα λίγα που τρώει να του προσφέρουν κάτι, εμείς πάλι είμαστε στην αντίθετη περίπτωση, από μωρό μέχρι τώρα ζυγίζω το φαγητό για να το ελέγχω,να μην ξεφύγει,20 μηνών ήταν 14.400, εκτός καμπύλης πολλές φορές...ακόμα και τώρα την περιορίζω...

θα μπω να δω το σίτε που έβαλες, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...προσπαθώ κι εγώ να μην με παίρνει από κάτω...γιατί τα τελευταία 4-5 χρόνια μας πάνε όλα τόσο στραβά...που λέω δεν μπορεί,κάτι θα γίνει και για μας. θα αλλάξουν τα πράγματα!

Καλημέρα!!!!

Ανέβασα κι εγώ εχθές την καρτούλα που έφτιαξα. Ήταν το μόνο που πρόλαβα το ΣΚ που μας πέρασε.

Βιβή, πολύ ωραίο και αυτό το tag. Έχεις πάρει τον αέρα πλέον.

Χριστίνα, επιτέλους ανακάλυψα που μπορώ να σχολιάσω στο blog σου!!! Τέλεια έγιναν τα βαζάκια σου και μου αρέσουν ως ιδέα και για δωράκι.

το είδα Λευκή μου το σχόλιο σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! κρίμα μόνο που δεν είχα και φωτογραφική μηχανή,κάτι κουτσοβγήκε με το κινητό...

καλημέρα ξέχασα να πω...

Βίκυ νόμιζα ότι επειδή είναι όλα τα cafe εδώ, γιαυτό έφεραν κι αυτό...

αυτό το μην που έβαλαν δεν το καταλαβαίνω...μήπως θέλουν να πληρώνουν όλοι για διαφήμιση?

Kαι εγω παλια εγραφα , τωρα δεν προλαβαινω ..προφανως απαγορευεται να γραφουμε σε όλα τα θεματα ή στην βαπτιση ?

Χριστίνα τελικά το κάθε παιδί είναι ιδαιτερο, χτες γυρισα σπιτι ετοιμη να βαλω τα κλαματα, ευτυχως εφαγε το απογευμα ....Γενικά η κατασταση παντού είναι χαλια , αναρωτιεμαι τι θα καταφερουμε εμεις για τα παιδια μας όπως είναι τα πραγματα πλεον..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαι εγω παλια εγραφα , τωρα δεν προλαβαινω ..προφανως απαγορευεται να γραφουμε σε όλα τα θεματα ή στην βαπτιση ?

Χριστίνα τελικά το κάθε παιδί είναι ιδαιτερο, χτες γυρισα σπιτι ετοιμη να βαλω τα κλαματα, ευτυχως εφαγε το απογευμα ....Γενικά η κατασταση παντού είναι χαλια , αναρωτιεμαι τι θα καταφερουμε εμεις για τα παιδια μας όπως είναι τα πραγματα πλεον..

Πάντως Σοφάκι, η γιατρός μου πάντα λέει, "αδύνατο παιδί σημαίνει υγιές παιδί"

και απο τότε δε πιέζω τις μικρές μου ιδιαίτερα να φάνε!;)

Ο γιατρός σου εχει πει οτι ειναι ανησυχητικό?

Ο γιατρός μου δεν ανησυχεί ....εγώ μονο .Οταν δεν έπαιρνε βάρος μου ειπε να κανουμε εξετασεις μηπως ειχε καμμια ουρολόιμωξη και δεν φαινόταν από πυρετό ή κατι αλλο ..αλλά ηταν καλές οι εξετασεις της ..Απλά χτες εφαγε μια πατατα μονο και επειδη το κανει πολλές φορες αγχωθηκα .

OiaRp2.png

Γεια σας κορίτσια!! το μηνυμα που γράφει η Βικυ το έστειλαν και σε εμενα και μπηκα εδώ να δω αν το έχουν στειλει σε όλες μας. Εμενα τους ενοχλει που στην υπογραφή μου εχει το blog μου στο Parentscafe. Παντως και εγώ νομίζω πως στελνονται επιλεκτικά μηνυματα αφου στα τόπικ με τις βαφτίσεις γίνεται αναφορά σε μεγάλα μαγαζια happy hippie ,elxis ,adorex και εκει δεν μιλαει κανεις.Μαλιστα όταν διοργανωνα τη βαφτιση του γιου μου και ειχα γραψει παραπονα για τον adorex και την εξυπηρετηση τους παλι μου είχαν στειλει μηνυμα και μου έλεγαν ότι διαγράφεται το σχολιο γιατί θίγει την εν λόγω εταιρεια. Τελικά θελουν τις εμπειρίες μας ή όχι?

Ή μηπως θέλουνε να χαϊδευουμε τα αυτια συγκεκριμένων μαγαζιών που έχουν κατά καιρούς διαφημιστεί στο πλαϊ????

Να και το ακριβες μηνυμα που μου εστειλαν

Λάβατε μια ειδοποίηση απο ParentsCafe.gr.

Λόγος:

-------

Υπογραφή Σύνδεσμος ή blog

Γεια σας

Δείτε την νέα δυνατότητα που δίνεται σε κατόχους ενημερωτικών blogs ή ενημερωτικών ιστοσελίδων τύπου blog,

για δημοσίευση νέων αναρτήσεων, στην ενότητα Blogger's Paradise,

στο www.parentscafe.gr, εδώ : (http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1636 )

Δυστυχώς η προσθήκη συνδέσμου blog δεν επιτρέπεται στις υπογραφές των μελών εφόσον τους δίνεται η παραπάνω δυνατότητα και με αυτήν την ειδοποίηση σας ενημερώνουμε οτι πρέπει να την αφαιρέσετε .

ευχαριστούμε για την κατανόηση

απο την διαχείριση

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πενυ, εδω επιτρέπεται το blog σου...μονο στο parents.gr απαγορευεται! Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχουν συμφέροντα και πολλά λεφτά πίσω απ'όλα αυτά...ευτυχώς εχω αρκετή δουλειά και δεν έχω ανάγκη διαφήμισης...είναι και ακριβές!!!

Καλύτερα να τα παραγγείλεις απο sfragidomania.gr κατευθειαν, δε σε συμφέρει να αγοράσεις μηχανήματα και μητρες κοπής!

Καλή επιτυχία και με το καλό η βάφτιση!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα δω το site που μου αναφέρεις, σίγουρα θα είναι πιο συμφέρον!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...