Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σάντυ κι εγώ μια από τα ίδια το ΣΚ. Όλη μέρα έξω και από scrapping τίποτα. Λήγουν τέλος του μήνα οι προκλήσεις αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Φτιάξε κάτι εσύ για εμάς.

Σ' ευχαριστώ για το e-mail αλλά ξέχασες να μου επισυνάψεις το αρχείο. Ευτυχώς που μου το έστειλε η Σοφία. Έχει πολύ ωραίες ιδέες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες και από μενα !!!

Λίγο ψύχρα σήμερα ...τι κανετε ?Εγω θα περιμενω να ξεκινησω μαλλον ξανα με τις νεες συνθεσεις του Απριλίου, μου άρεσε αυτό που σας είπα και χτες το sparkle αλλά θα δω ...ακόμα δεν εχω σκεφτεί ..

OiaRp2.png

Καλημέρα! Φεύγουμε για την παιδική χαρά, αργήσαμε κιόλας!

Καλημέρα!

Σάντυ κι εγώ μια από τα ίδια το ΣΚ. Όλη μέρα έξω και από scrapping τίποτα. Λήγουν τέλος του μήνα οι προκλήσεις αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Φτιάξε κάτι εσύ για εμάς.

Σ' ευχαριστώ για το e-mail αλλά ξέχασες να μου επισυνάψεις το αρχείο. Ευτυχώς που μου το έστειλε η Σοφία. Έχει πολύ ωραίες ιδέες.

χααααχ! Αλήθεια το ξέχασα?:tongue::tongue::tongue: Έκανα προώθηση το μήνυμα που μου είχαν στείλει κι εμένα, αυτό έστειλα και στα κορίτσια, περίεργο! Τέλος πάντων, αφού στο έστειλε η Σοφία, οk!

Το sparkle θα το κάνω κι εγώ, έχω βρει και φωτό και το βασικό χαρτί. Θα το κάνω αργότερα όμως, έχει πολλές μέρες, ενώ οι άλλες προκλήσεις λήγουν και στο τσακ θα τις προλάβω!

Φιλάκιαααααα!

EkcAp3.png

ωραιο σχεδιο μας εβαλες να φτιαξει λίγο η διαθεση μας ........

δεν τρωει το μικρό μου και ειμαι στεναχωρημενη ...:(

Το μόνο καλό αλλά δεν μου φτιαχνει η διαθεση τωρα με αυτό είναι ενα κιτ που πηρα .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω είναι πολύ δύσκολη με το φαγητο , τωρα φτασαμε τα 10 κιλα και αλλα παιδακια ειναι 13-14 σε αυτη την ηλικια ...Δεν ξερω αν οφειλεται σε δοντια ..

Θα μπω να δω σε λίγο !!!

Χριστινα δες αυτο ...

http://tailoredpages.blogspot.com/2012/03/make-wish-smash-book.html

πολύ όμορφα τα βαζακια σου!!Και οι τουλίπες υπέροχες!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι για σενα που μας δίνεις δύναμη και πιστεύουμε μεσα από εσένα ότι πολλές φορες η θέληση είναι πιο μεγάλη και σημαντική απο τα υλικα..όχι ότι τα υλικα δεν χρειαζονται !Μου εδωσες μια νότα αισιοδοξίας σε ευχαριστω!!

OiaRp2.png

Καλησπέρα!

Αν θέλετε περάστε μια βόλτα από το blog μου ανέβασα ένα tag που έφτιαξα για να συνοδέψει το δώρο σε μια φίλη μου που γέννησε!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Καλό βράδυ

Καλημέρα!!!!

Ανέβασα κι εγώ εχθές την καρτούλα που έφτιαξα. Ήταν το μόνο που πρόλαβα το ΣΚ που μας πέρασε.

Βιβή, πολύ ωραίο και αυτό το tag. Έχεις πάρει τον αέρα πλέον.

Χριστίνα, επιτέλους ανακάλυψα που μπορώ να σχολιάσω στο blog σου!!! Τέλεια έγιναν τα βαζάκια σου και μου αρέσουν ως ιδέα και για δωράκι.

καλημέρα ,

Λευκή μια χαρα είναι η κάρτα σου , γενικά εμένα με δυσκολεύουν οι κάρτες προς το παρόν....Τωρα το Πασχα όμως είναι μια καλή ευκαιρία για εξάσκηση μαζί με ένα δωράκι φυσικά γιατι σκέτη δύσκολα θα εκτιμηθεί ...;)

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραία πράγματα φτιάξατε πάλι!!! Εγώ εχω πέσει με τα μούτρα στη δημιουργία...γμτ τυχαίνει και όλα τα projects μου πρέπει να φανερωθούν 1η του μηνα...Τα βάζω τελικά λίγα-λίγα και απο τις 15 του μηνα μεχρι τελος, το blog μου μπαινει σε sleeping mode!!! Εχουν αρχίσει και τα ευχολόγια...Φτιαχνω ενα πριγκιπα βατραχο και ενα λιονταράκι!! Μου έστειλαν ενα κιτ και απο purple pumpkin γιατι θα ειμαι guest για τον Απρίλη! Πολύ γλυκα πραγματακια!!! Εχει SALE σήμερα!!!!!!

http://purplepumpkincrafts.blogspot.com/

καλημέρα Βίκυ !!

Οντως ειναι γεγονός ότι πλέον τα πιο πολλα , τωρα και το ouas θα βαζουν 1 φορα τον μηνα chalenge!!εσυ όμως εχεις και ασχολεισαι με τα ευχολογια που και αυτό είναι πολύ όμορφο !!

Εγω έχω αγορασει ηδη το κιτ της Λενας οπότε είμαι αφργακη για άλλες αγορες ..

OiaRp2.png

Καλημέρα, γράφω στο θέμα σας γιατί είστε ειδικές στις χειροποίητες δημιουργίες και φτιάχνετε καταπληκτικά πράγματα, επειδή πιάνει το χέρι μου αποφάσισα για την βάπτιση της κόρης μου να προσπαθήσω να φτιάξω τα βασικά (προσκλητήρια, μαρτυρικά, μπομπονιέρες).

Το θέμα αποφάσισα να είναι η πεταλούδα, στο forum του parents, βρήκα το θέμα πεταλούδα οπού ορισμένες απο εσάς είχατε δώσει ιδέες, μου άρεσε αυτό το προσκλητήριο (ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η κοπέλα που το ανάρτησε) και θα ήθελα να με βοήθησετε όσον αφορά τον σχεδιασμό και το πώς θα το κόψω (πατρόν και κοπτικό), ελπίζω να μην καταχραστώ το θέμα σας και σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...