Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου τι κάνετε; Μου έχετε λείψει αλλα σας διαβάζω όσο μπορω! μεταμεσονυκτιως η οπότε κοιμάται ο μπεμπης σκραπαρω.

Έφτιαξα 6 σελίδες για την ανταλλαγή κι ένα μίνι απο φακέλους που μου αρέσει πολυ! Μόνο τα tags του δεν έχω ετοιμάσει αλλα περιμένω μέρα χωρίς κολικους για να τα φτιάξω. (Χαχαχαχαχα, αστείο) Ξεκίνησα και δυο ίδια μίνι για δυο φίλες, κι έχω και έμπνευση για ένα LO αλλα που χρόνος; Έχω πολλά μέτωπα ανοιχτά και μια επιφάνεια εργασίας μπάχαλο! :)

Οι δημιουργίες σας μου αρέσουν όλες παρα πολυ!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Kαλημέρα!!! Καλώς τη Βάλια! Τι κάνετε? Τελικά χθες αντί να scrapάρω το μεσημεράκι που κοιμήθηκε ο μικρός, αποφάσισα να κάνω δουλειές στο σπίτι..:rolleyes: Σε λίγο θα πάμε βολτίτσα, οπότε ελπίζω το μεσημέρι να ασχοληθώ λιγάκι με τα πραγματάκια μου! Έχω μια τραπεζαρία άνω κάτω! Ο άντρας μου με κοιτάει με μισό μάτι!:lol::lol::lol: Πρέπει να την ταχτοποιήσω λιγάκι!

Καλό Σαβ/κο!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία σε σένα και στη Βάλια το έστειλα, τα βρήκα τα mails σας! To πήρατε? Λευκή στείλε μου το mail σου, δεν το βρίσκω στο blog σου, για να σου στείλω το αρχείο, είναι με ιδέες της Εcho park.

EkcAp3.png

'Εκπληξη!!!!

Δεν σας έχω συνηθίσει κυριακάτικα. Μόλις μπήκα σπίτι και πέρασα να δω τα νέα σας. Μου λείψατε πολύ.

Σάντυ σου έστειλα σε προσωπικό μήνυμα το e-mail μου. Για τι πράγμα πρόκειται;

Τη σύνθεσή σου την ανοιξιάτικη την είδα και είναι πολύ ΟΥΑΟΥ!!!

Σοφία, είδα ότι έβαλες μερικές σελίδες για την ανταλλαγή. Πολύ όμορφες και κομψές τις βρίσκω.

Εγώ όπως καταλαβαίνεται δεν ασχολούμαι με πολλά. Τα κορίτσια μου πλέον προπονούνται στο τένις σε γήπεδα απέναντι από το σπίτ μου οπότε κάθε απόγευμα παρακολουθώ μία από τις δύο!!! Με το ζόρι προλαβαίνω τα βασικά. Καμιά φορά μένουμε και νηστικοί. Εχθές είχαμε ένα πάρτυ γενεθλίων, σήμερα όλη μέρα έξω... Μια καρτούλα πρόλαβα και έφτιαξα αλλά θα δω πότε θα σας τη δείξω.

Σας φιλώ και τα λέμε πιο ενεργά από Δευτέρα.

Καλημερα!!Καλή βδομαδα !!

Ωραία να είμαστε σπίτι τωρα τι γινεται ..ευτυχως αλλαξε η ωρα και θα προλαβαινουμε καμμια παιδική χαρα ....

Οπως σας ειπα τελειωσα τα μινι για την ανταλλαγη ..τωρα μενει να τα στειλω ....

ξεκινησα και το μινι για τους πρωτους 12 μηνες της μικρης και διαλεξα καποιες φωτο που πρεπει να τυπωσω...Γενικά δηλαδη πρεπει να ξεδιαλεξω φωτο γιατί δεν εχω τυπωσει τίποτα !!Εσείς τι κάνετε ??Εχει και νέα λέξη το bird is the word...Sparkle ....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Σοφία χρυσοχέρα!

Σούπερ θα γίνει και το μίνι για την κορούλα σου.

Κι εγώ πρέπει να τυπώσω φωτογραφίες γιατί έχουν μαζευτεί πολλές. Να δούμε πότε θα το κάνω.

Όντως δύσκολη μέρα σήμερα στη δουλειά. Καλόμαθα το ΣΚ.

Εγώ κλασικά, λίγο απ' όλα και τίποτα!!! Ξεκινάω να πιάσω κάτι και τα παρατάω. Το μυαλό μου είναι στις βόλτες. Ενώ σκέφτομαι να φτιάξω πράγματα στο τέλος καταλήγω με ένα "μηδενικό". Μάλλον κλείστηκα πολύ μέσα το χειμώνα και τώρα έχω ανάγκη για βολτούλες.

Τι είναι αυτό που έστειλε η Σάντυ; Δεν κατάλαβα ακριβώς.

αυτό είναι ενα αρχείο του echo park που δινει ιδεες γιια μινι με τις νεες συλλογες του!

Και εγω θελω βόλτες αλλά το μεσημερι που ειμαι σπιτι τα Σκ θελω να χαλαρωσω με λίγο scrapbooking ..βρηκα και 1-2 δικες μου φωτό για συνθεση ...χχιχιχ

OiaRp2.png

Γεια σααααας! Λευκή στο έστειλα!

Τι κάνετε? Εγώ δεν έφτιαξα τίποτα απολύτως το Σαβ/κο! Όλη μέρα βόλτες και από scrapping τίποτα. Θέλω όμως να προλάβω καμιά πρόκληση, λήγουν τέλη του μήνα.. Θα προσπαθήσω και βλέπουμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...