Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο με τα χαρτιά το κάνω απειρες φορες και είναι σαν να πήρα και εγω το κιτ ...χχιχι

Θα το κάνω κι εγώ πλέον συνεχώς!!! Πήρα αυτά που μου άρεσαν περισσότερο!!

Ναι και εγω ακόμα δεν έχω παρει mists ....

Ούτε εγώ έχω πάρει ακόμα! Βασικά δε βρίσκω και τα χρώματα που θέλω...:(

Έχω γεμίσει όμως χαρτομάνι!!!

Καλημέρααααα!

EkcAp3.png

Η αλήθεια είναι ότι όλο κατι λειπει !!!!Μιsts, κόπτες , big shot...αυτό το τελευταιο με παιδεύει πολύ !!:confused:

Βασικά έχω ψιλοετοιμασει τα μινι για τις ανταλλαγες , τους εβαλα πανω λουλουδακια και πουλακια που μου εκοψε η μητερα μου από κάτι χαρτια που ειχε ( χαρας το κουραγιο της ) και απλα εχω κολλησει σε καποιο tag που θα βαλω ....τι να γραψω ..σιγουρα θα το σφραγίσω με την αγαπημενη μου πεταλούδα :tongue:

OiaRp2.png

Κι εγώ όσα έχω βρει, δεν τα ανοίγουν, μικρά είναι όλα!

Καλημέρα!!!

Ναι, και εγώ δεν το άνοιξα και βγήκε πράγματι μικρό, οπότε προσπάθησα να μην το φορτώσω πολύ με διακοσμητικά.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για ευχούλες...Το δικό μου επειδή πλησιάζουν τα γενέθλια της μπουμπούκας μου θα το έχω για ευχούλες στα πρώτα της γενέθλια!!!

Προσπαθώ να της δημιουργώ αναμνήσεις!!!!!

Εγώ Xριστίνα έχω πάρει ένα σωρό εργαλειάκια, αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πάρω trimmer! Πρέπει όμως!

Πότε θα σου στείλουν τα πράγματά σου? Έχετε ταχτοποιηθεί λιγάκι?

έχουμε ακόμα καιρό...δουλειά δεν έχει βρεθεί,το σπίτι είναι μέχρι τέλος Μάη αυτό που μένουμε,οπότε μετά θα έχουμε πάλι μετακόμιση, κι έτσι τα υπόλοιπα πράγματα παραμένουν ελλάδα...

για να τακτοποιηθούμε θα περάσει καιρός...

καλησπέρα δεν είπα κοριτσάκια...

Διαφημίσεις

Καλημέρα !Χτες το διαλύσαμε το μαγαζί !Σημερα σκεφτηκα να σας γραψω τα νεα της ημέρας ...αφού χτες δεν είπαμε τίποτα .Ειδα η Λενα ότι ανεβασε το μπλε -πρασινο με guest την Κατερινα Λαιοπουλου!

http://handmadebykaterina.blogspot.com/2012/03/guest-designer-for-enjoy-scrapping.html

Η σύνθεση της με την μάσκα είναι φοβερή ....η μάσκα όμως εξαντλήθηκε ...Σνφ...

Επίσης μου αρεσαν τα λουλουδακια της Gabrielle ...

http://gabriellepollacco.blogspot.com/2012/03/welcome-spring-with-pretty-bloom.html

OiaRp2.png

Καλημέρα !Χτες το διαλύσαμε το μαγαζί !Σημερα σκεφτηκα να σας γραψω τα νεα της ημέρας ...αφού χτες δεν είπαμε τίποτα .Ειδα η Λενα ότι ανεβασε το μπλε -πρασινο με guest την Κατερινα Λαιοπουλου!

http://handmadebykaterina.blogspot.com/2012/03/guest-designer-for-enjoy-scrapping.html

Η σύνθεση της με την μάσκα είναι φοβερή ....η μάσκα όμως εξαντλήθηκε ...Σνφ...

Επίσης μου αρεσαν τα λουλουδακια της Gabrielle ...

http://gabriellepollacco.blogspot.com/2012/03/welcome-spring-with-pretty-bloom.html

Ναι, είναι πολύ όμορφα!!

Εγώ είχα φτιάξει μια σύνθεση από την Κυριακή, αλλά ευτυχώς δεν είχα κολλήσει τίποτα. Την ξανακοίταξα σήμερα και κάτι δε μου πήγαινε και τώρα την αλλάζω εντελώς!:lol:

EkcAp3.png

Aντε Σαντυ μπήκε κάποιος εδω...!

Στο ouas η στο creative ? Συνήθως εκει βαζουμε τις πιο πολλες !

Εμείς πήραμε μια καλύτερη φωτο/νη χτες και ελπίζω πλέον να βγαζω με αυτη και όχι με το κινητο ...

OiaRp2.png

Mε γεια τη μηχανή Σοφάκι!

Η σύνθεση που έκανα είναι για το scrapbookers in Greece και το BITW. Θα την ανεβάσω αύριο.

Θέλω να φτιάξω και για το get creative και για το OUAS, αλλά ακόμα δεν τις έχω πιάσει.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σάντυ και από εμένα.

Χαθήκαμε αυτές τις μέρες αλλά λίγο η δουλειά λίγο η καθόλου διάθεση για δημιουργία, δεν μπήκα για να μην σας επηρρεάσω κι εσάς.

Τι καλό ετοιμάζεις; Άντε μήπως και ξυπνήσω κι εγώ λίγο. Τρέχω καθημερινά και δεν προλαβάινω να πιάσω τίποτα στα χέρια μου. Έφτασε και η Άνοιξη και το μυαλό μου το έχω συνέχεια έξω. Το βλέπω δύσκολο να στρωθώ να φτιάξω τίποτα.

ποιος είπε για μηχανή??αχχχχ και η δική μου έχει χαλάσει και είμαι να σκάσω...

μεγιές Σοφάκι!!

καλημέρα κιόλας!!

και ναι χθες δημιούργησα κι εγώ...

τρέχει ένας διαγωνισμός μια κοπέλας με βαζάκια,δεν ξέρω αν το έχετε δει...

και κατά τύχη είχα 3 βαζάκια από μαρμελάδες κλπ...πριν πάνε ανακύκλωση...

είχα και 2-3 πραγματάκια που είχα πάρει από το παντούρο και κάτι έκανα!!!

τώρα θέλω να βρω μερικά λουλουδάκια στο πάρκο και να τα βγάλω φώτο με το κινητό αναγκαστικά και να κάνω ανάρτηση μέχρι τις 30 του μήνα...για την ώρα τα στόλισα στο περβάζι μου στο σαλόνι!!

Καλημέρα!

Μεγειά Σοφάκι! Καλές λήψεις!

Χριστίνα, καλή επιτυχία! Περιμένουμε φωτο!

Λευκή, θα έπρεπε να σου φτιάξει ο καλός καιρός τη διάθεση!

Σαντυ θα το ανεβάσεις σήμερα?

Βάλια? Που εισαι οεο? χαχα

Αυτο το ειδατε???????????? μου τρεχουν τα σαλια!

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2512

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...