Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Glam αυτά που σου είπε η marvas είναι σωστά!

Τις σελίδες γύρω γύρω τις περνάς με μελάνι, όπως σου είπε! Υπάρχει και εργαλειάκι, αλλά δεν είναι απαραίτητο, το κάνεις και με ένα σφουγγαράκι μέικ απ (αυτό είναι συμβουλή από τη Βίκυ) και βολεύει μια χαρά.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια...

Βιβή πολύ ωραίο το άλμπουμ σου...δεν σου έχω σχολιάσει ακόμα στο μπλογκ...

βάλε και το βιντεάκι που λες για το ρολό χαρτί υγείας,να δω πως γίνεται. εύκολο ακούγεται και ρολά έχουμε...μαζεύω ήδη.

γεια σας κοριτσάκια...

βάλε και το βιντεάκι που λες για το ρολό χαρτί υγείας,να δω πως γίνεται. εύκολο ακούγεται και ρολά έχουμε...μαζεύω ήδη.

Γεια σου Χριστίνα! Μπράβο και για το διαγωνισμό τις προάλλες! Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι!

EkcAp3.png

γεια σας κοριτσάκια...

Αν γράψεις toillet paper mini album tutorial, σου βγάζει πολλά, όπως αυτό:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ!! σιγά σιγά μαζεύω...να είχα το trimmer(έτσι δεν το λένε?) μου και τα υπόλοιπα πραγματάκια μου καλά θα ήταν....

έβαλα και βρήκα ένα βιντεάκι,αλλά δεν το άνοιξε το ρολό και βγήκε μικρό,τι να βάλεις σε αυτό...

θα ψάξω λίγο καλύτερα...thank you!

ευχαριστώ!! σιγά σιγά μαζεύω...να είχα το trimmer(έτσι δεν το λένε?) μου και τα υπόλοιπα πραγματάκια μου καλά θα ήταν....

έβαλα και βρήκα ένα βιντεάκι,αλλά δεν το άνοιξε το ρολό και βγήκε μικρό,τι να βάλεις σε αυτό...

Κι εγώ όσα έχω βρει, δεν τα ανοίγουν, μικρά είναι όλα!

EkcAp3.png

miamama να είχα το trimmer μου(έτσι δεν το λένε?)

Εγώ Xριστίνα έχω πάρει ένα σωρό εργαλειάκια, αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί να πάρω trimmer! Πρέπει όμως!

Πότε θα σου στείλουν τα πράγματά σου? Έχετε ταχτοποιηθεί λιγάκι?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Tι κάνετε? Πώς περάσατε το Σαβ/κο? Εμείς πολύ ωραία, όλο βόλτες, τι τέλειος καιρός! Έφτιαξα και μια καρτούλα για το get creative:

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2012/03/happy-spring.html

Καλή εβδομάδα!

EkcAp3.png

Κορίτσια βγαίνει πάρα πολύ μικρό...για αυτο και δεν το δοκιμασα ποτε!

καλημερα , εκανα και εγω ενα lo about me this time ..

Σαντυ η κάρτα σου ήταν πολύ χαρούμενη !Αυτο με τα χαρτιά το κάνω απειρες φορες και είναι σαν να πήρα και εγω το κιτ ...χχιχι

OiaRp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φιλενάδες.

Όντως τέλειος καιρός το σαββατοκύριακο οπότε δεν καθήσαμε καθόλου μέσα! Δεν πρόλαβα να ασχοληθώ με τίποτα αλλά δε με πείραξε γιατί το είχαμε ανάγκη οικογενειακώς να ξεσκάσουμε λιγάκι. Θαύμασα όμως τις δικές σας υπέροχες δημιουργίες. Κορίτσια με εντυπωσιάσατε πολύ.

Σοφία, καλή επιστροφή στις συνθέσεις. Πολύ ωραία χαρτιά και ωραία συνδυασμένα μεταξύ τους. Μπράβο σου!

Σάντυ,πολύ εντυπωσιακή η κάρτα σου με υπέροχες τεχνικές. Μπράβο σου και εσένα!

Βίκυ, τι να πω; Τι χρώματα είναι αυτά; ΦΟΒΕΡΑ!!! Και τέλειες οδηγίες! Είναι όντως τόσο εύκολο όσο ακούγεται (μάλλον διαβάζεται); Ωραίο αποτέλεσμα δίνουν τα mists αλλά εγώ τα φοβάμαι λιγάκι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...