Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

καιρο εχω να σας γραψω

εγω μιλησα με σφραγιδομανια

πολυ εξυπηρετικη η κοπελα με βοηθησε πολυ

λεω να παρω να δοκιμασω να φτιαξω ενα βιβλιο ευχων αυτοκινητακι αλλα θα περιμενω λιγο να βγαλουν τα δειγματα κανσον και τα βιβλια ευχων μηπως μου αρεσει κατι αλλο

και εχω ερωτησεις για εσας τις εμπειρες

το ονομα απο χαρτονι με τι θα το βαψω?

και αν θελω και glitter στο ονομα τι κανουμε?

επισης ειδα λευκα κανσον και στις ακρες ειναι βαμμενο υποθετω με μελανι η με ακρυλικο?

ειναι δυσκολο να το κανω?αν οχι τι πρεπει να παρω για να το προσπαθισω να το κανω

να μαζευω κανενα υλικο σιγα σιγα

φιλακια κοριτσακια

καλες δημιουργιες!

(περιττο να σας πω οτι εχω φαει κολλημα και οποτε μπω χαζευω χαρτια και διακοσμητικα)

κοριτσάκια καλημέρα...

μπήκα να σας πω τα νέα μου...

κέρδισα στον διαγωνισμό της Λένας για την γιορτή της γυναίκας!!

γιούπι!!!αφού δεν μπορώ να αγοράσω υλικά...κερδίζω.

2η φορά σε διαγωνισμό της που κερδίζω...

την επόμενη φορά ελπίζω να είναι το τζόκερ που θα κερδίσω..

χαχα

Μπράβο βρε Χριστίνα. Συγχαρητήρια!

Σου εύχομαι και το τζόκερ!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα σχολία σου. Δυστηχώς από το γραφείο δε μπορώ να σου σχολιάσω και μετά από το σπίτι δεν προλαβάινω. Σε παρακολουθώ όμως.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Τα κατάφερα και έκανα την ανάρτηση, δυστυχώς οι φωτο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, αλλά μια ιδέα θα την πάρετε!

Περιμένω τις γνώμες σας!!!

Φιλιά!

Καλημερα!!

Βρε κοριτσια μπορει να σας ακουστει χαζη η ερωτηση αλλα τις "τσεπες"(αυτα που βαζετε μεσα τα καρτελακια) πως τις κανετε?Εψαξα και στο youtube αλλα δεν ξερω πως να το γραψω για να βρω κατι...:confused:

Καλημερα!!

Βρε κοριτσια μπορει να σας ακουστει χαζη η ερωτηση αλλα τις "τσεπες"(αυτα που βαζετε μεσα τα καρτελακια) πως τις κανετε?Εψαξα και στο youtube αλλα δεν ξερω πως να το γραψω για να βρω κατι...:confused:

κοβεις αναλογα τι τσεπη θες να κάνεις και την κολλάς πάνω στο βασικό χαρτί σου γυρω γυρω με κόλλα .......

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Τα κατάφερα και έκανα την ανάρτηση, δυστυχώς οι φωτο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, αλλά μια ιδέα θα την πάρετε!

Περιμένω τις γνώμες σας!!!

Φιλιά!

Μπράβο Βιβή! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πρώτη σου απόπειρα την οποία εγώ κρίνω ως πετυχημένη. Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου.

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

καιρο εχω να σας γραψω

εγω μιλησα με σφραγιδομανια

πολυ εξυπηρετικη η κοπελα με βοηθησε πολυ

λεω να παρω να δοκιμασω να φτιαξω ενα βιβλιο ευχων αυτοκινητακι αλλα θα περιμενω λιγο να βγαλουν τα δειγματα κανσον και τα βιβλια ευχων μηπως μου αρεσει κατι αλλο

και εχω ερωτησεις για εσας τις εμπειρες

το ονομα απο χαρτονι με τι θα το βαψω?

και αν θελω και glitter στο ονομα τι κανουμε?

επισης ειδα λευκα κανσον και στις ακρες ειναι βαμμενο υποθετω με μελανι η με ακρυλικο?

ειναι δυσκολο να το κανω?αν οχι τι πρεπει να παρω για να το προσπαθισω να το κανω

να μαζευω κανενα υλικο σιγα σιγα

φιλακια κοριτσακια

καλες δημιουργιες!

(περιττο να σας πω οτι εχω φαει κολλημα και οποτε μπω χαζευω χαρτια και διακοσμητικα)

Glam περιμένουμε να το δούμε όταν το φτιάξεις με καλό.

Δεν γνωρίζω και πολλά αλλά υποθέτω ότι το όνομα από χαρτόνι το βάφεις με ακρυλικές μπογιές. Για γκλίττερ, ή ρίχνεις από πάνω πριν στεγνώσει ή το περνάς με μια κόλλα γκλίττερ.

Υποθέτω με μελάνι βάφεις τις σελίδες στην άκρη, δεν το έχω κάνει.

Είναι όντως εθιστικό αυτό το χόμπυ!!!

Ενημέρωνέ μας για τα καινούρια πράγματα στη σφραγιδομάνιας. Χρήσιμες πληροφορίες για όλες μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...