Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σαντυ σου άφησα σχόλιο, Λευκή επίσης !!

Σαντυ το γαλαζιο πουλακι ειναι από φελτ?Κατω δεξια ?Το εφτιαξες ή ηταν ετοιμο ?Υπέροχο.Να σας πω και τα δικά μου το τελευταίο μονι που εφτιαξα όταν το εδωσα νομιζαν ότι είναι αγοραστό !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σάντυ, πολύ έντονα χρώματα!!! Τελευταία μας είχες συνηθίσει σε πιο παλ χρώματα. Εγώ για να πω την αλήθεια θα τον φοβόμουνα αυτό το συνδυασμό αλλά τα κατάφερες τέλεια. Και ταιριάζουν ακριβώς με τα χρώματα της φωτογραφίας! Τα δεσίματα που κάνεις με την κορδέλα είναι φανταστικά. Μπράβο σου.

Σοφία τι ωραία εξέλιξη. Αλήθεια το νόμιζαν για αγοραστό; Έκανες σίγουρα πολύ επαγγελμωτική δουλειά. Μπράβο σου κι εσένα.

Καλημέρα! Σάντυ την έβγαλες επιτέλους? Ζήτωωωω!!! Να σε ρωτήσω κάτι? Δέχεσαι κριτική ή θα με παρεξηγήσεις? Δε θέλω να το παίξω ξύπνια, απλά θα πώ την ταπεινή μου γνώμη....

Σαντυ σου άφησα σχόλιο, Λευκή επίσης !!

Σαντυ το γαλαζιο πουλακι ειναι από φελτ?Κατω δεξια ?Το εφτιαξες ή ηταν ετοιμο ?Υπέροχο.

Δεν είναι γλύκα το πουλάκι? Έτοιμο ήταν, ήταν μέσα σε ένα σετάκι από διακοσμητικά από felt της Αmerican crafts που είχα από τα δωράκια που είχα κερδίσει από το scrapbooking.gr.

Να σας πω και τα δικά μου το τελευταίο μονι που εφτιαξα όταν το εδωσα νομιζαν ότι είναι αγοραστό !!

Mπράβο! Μα ήταν όντως πολύ ωραίο!

Σάντυ, πολύ έντονα χρώματα!!! Τελευταία μας είχες συνηθίσει σε πιο παλ χρώματα. Εγώ για να πω την αλήθεια θα τον φοβόμουνα αυτό το συνδυασμό αλλά τα κατάφερες τέλεια. Και ταιριάζουν ακριβώς με τα χρώματα της φωτογραφίας! Τα δεσίματα που κάνεις με την κορδέλα είναι φανταστικά. Μπράβο σου.

Ευχαριστώωωω! Πρώτη φορά κάνω σύνθεση σε μια ώρα! Και μάλλον και τελευταία! :lol::lol:

EkcAp3.png

Καλημέρα! Σάντυ την έβγαλες επιτέλους? Ζήτωωωω!!! Να σε ρωτήσω κάτι? Δέχεσαι κριτική ή θα με παρεξηγήσεις? Δε θέλω να το παίξω ξύπνια, απλά θα πώ την ταπεινή μου γνώμη....

Δέχομαι...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χθες το βράδυ τελείωσα το mini που σας είχα γράψει ότι δούλευα εδώ και καιρό (αυτό με τα ρολά από χαρτί υγείας). Δεν έχω προλάβει να το φωτογραφήσω ακόμη όμως. Θα προσπαθήσω σήμερα...

Στο μεταξύ αγοράζω συνέχεια πράγματα και έχω μόνιμα την αίσθηση ότι δεν έχω υλικά!!!!

Το παθαίνετε και εσείς αυτό? Αυτή η Λένα με έχει καταστρέψει!!!!!!

Θα επανέλθω όταν κάνω την ανάρτηση για να μου πείτε τη γνώμη σας!

Καλημέρα!!!

Χθες το βράδυ τελείωσα το mini που σας είχα γράψει ότι δούλευα εδώ και καιρό (αυτό με τα ρολά από χαρτί υγείας). Δεν έχω προλάβει να το φωτογραφήσω ακόμη όμως. Θα προσπαθήσω σήμερα...

Στο μεταξύ αγοράζω συνέχεια πράγματα και έχω μόνιμα την αίσθηση ότι δεν έχω υλικά!!!!

Το παθαίνετε και εσείς αυτό?

Ναι, το παθαίνουμε!!!:lol::lol::lol:

Αυτή η Λένα με έχει καταστρέψει!!!!!!

Θα επανέλθω όταν κάνω την ανάρτηση για να μου πείτε τη γνώμη σας!

Ωραία, περιμένουμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Βιβή, υπέροχα τα νέα σου! Το περιμένουμε με αγωνία.

Το θέμα με τα υλικά, νομίζω ότι το'χουμε ξανασυζητήσει. Νιώθεις απόλυτα φυσιολογικά. Όλες λίγο-πολύ το ίδιο νιώθουμε, όσα υλικά και να πάρουμε συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε λίγα.

Βιβή όλοι μας αυτό παθαίνουμε ...εγω μετά από καθε παραγγελία νιωθω τύψεις για το αν στερω κάτι πιο σημαντικό ή από μενα ή από την οικογενεια μου οπότε μην το συζητάς !Όλοι έχουμε το ίδιο πρόβλημα εγώ απλά προσπαθώ να βάλω ένα μετρο .

Σαντυ sorry δεν το ειχα δει !τελειο είναι !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...