Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Μία clean and simple. Την τελείωσα και μάλλον θα την ανεβάσω σήμερα. Αν και τη φωτοφράφισα με συννεφιά αλλά ώσπου να γυρίζω στο σπίτι και να δω τα γύρω μου θα έχει σκοτεινιάσει για να την ξαναφωτογραφίσω.

Είπαμε, πειραματίζομαι!

Τώρα που τελείωσα με το Get Creative μπορεί να ψαχτώ και για κάτι άλλο. Δε ξέρω ακόμα. Έχουμε και βαρύ πρόγραμμα με τα διαβάσματα της κόρης μου. Τα φορτώνουν πολύ τα παιδιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μία clean and simple. Την τελείωσα και μάλλον θα την ανεβάσω σήμερα. Αν και τη φωτοφράφισα με συννεφιά αλλά ώσπου να γυρίζω στο σπίτι και να δω τα γύρω μου θα έχει σκοτεινιάσει για να την ξαναφωτογραφίσω.

Είπαμε, πειραματίζομαι!

Τώρα που τελείωσα με το Get Creative μπορεί να ψαχτώ και για κάτι άλλο. Δε ξέρω ακόμα. Έχουμε και βαρύ πρόγραμμα με τα διαβάσματα της κόρης μου. Τα φορτώνουν πολύ τα παιδιά!

Ωραία, περιμένουμε να τη δούμε!

EkcAp3.png

εγω προς το παρόν περιμένω τον paper distresser μου να δω τι θα καταφερω ( 1η προσπάθεια θα είναι ελπίζω να το κάνω καλό γιατι ως τωρα ήμουν αρνητική με το υφος του σκισμένου και παλιού όπως και με τα μελανια τα distress..πηρα και αυτο από Λενα λετε να είναι πολύ αχνο ?

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2449

OiaRp2.png

Σάντυ, κι εγώ θα περιμένω τη γνώμη σας. Δε θα το αργήσω.

Σοφία, κι εγώ θέλω κάποια στιγμή να πάρω τέτοια μελάνια. Όταν θα έχω λεφτά!

Τι σε πειράζει αν είναι αχνό; Θέλεις έντονο αποτέλεσμα; Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά τα μελάνια για να σε βοηθήσω. Μάλλον μια δοκιμή θα σε βοηθήσει καλύτερα. Περιμένω τις εντυπώσεις σου για να ξέρω στη μελλοντική μου αγορά.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

τι δημιουργήματα είναι αυτά που φτιάχνετε...πολύ καλά το πάτε,συνεχίστε την "θεραπεία" σας!!

Kαλώς τη Χριστίνα!!

εγω προς το παρόν περιμένω τον paper distresser μου να δω τι θα καταφερω ( 1η προσπάθεια θα είναι ελπίζω να το κάνω καλό γιατι ως τωρα ήμουν αρνητική με το υφος του σκισμένου και παλιού όπως και με τα μελανια τα distress..πηρα και αυτο από Λενα λετε να είναι πολύ αχνο ?

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2449

Μια χαρά μου φαίνεται!

Μου αρέσουν πολύ τα distress μελάνια!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τo παρελαβα το εργαλείο για distress ...ενταξει μου φαινεται λίγο περίεργο, στο λεπτό χαρτι το σκιζει δεν ξερω με το πιο χοντρό τι θα γίνεται..

Mε γεια! Καλά ''σκισίματα''!

Βίκυυυυυυυυ! Την έβγαλα τη λεκτική επαλήθευση!;)

EkcAp3.png

Kαλημέραααα!

Ανέβασα κι εγώ μια σύνθεση που έφτιαξα πολύ γρήγορα για την πρόκληση των scrapbookers in Greece:

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2012/03/happy-face.html

Λευκή πάω να δω την κάρτα σου!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...