Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Σάντυ, τι υπέροχη σύνθεση! Σκέτη γλύκα! Τα χαρτιά που χρησιμοποίησες είναι υπέροχα και τα συνδύασες τέλεια. Στα γράφω και στα σχόλια. Το tag σου είναι φανταστικό. Να τον χαίρεσαι το γιο σου κορίτσι μου.

Ανέβασα κι εγώ την καρτούλα μου για το Get Creative.

Έχω ετοιμάσει ακόμη μία κάρτα, ελπίζω σήμερα να προλάβω να την ανεβάσω κι αυτή.

Καλημέρα!

Σάντυ, τι υπέροχη σύνθεση! Σκέτη γλύκα! Τα χαρτιά που χρησιμοποίησες είναι υπέροχα και τα συνδύασες τέλεια. Στα γράφω και στα σχόλια. Το tag σου είναι φανταστικό. Να τον χαίρεσαι το γιο σου κορίτσι μου.

Ευχαριστώ!

Ανέβασα κι εγώ την καρτούλα μου για το Get Creative.

Έχω ετοιμάσει ακόμη μία κάρτα, ελπίζω σήμερα να προλάβω να την ανεβάσω κι αυτή.

Πολύ ωραία η κάρτα!

Καλημέρα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια.

Χρησιμοποίησα χαρτί από το paper pad (Σάντυ το'χεις κι εσύ νομίζω) που είχα πάρει.

Την έχω καταβρεί με αυτά τα μικρά και γλυκά χαρτιά. Κρίμα που πήρα μόνο ένα! Την επόμενη φορά.

Ευχαριστώ κορίτσια.

Χρησιμοποίησα χαρτί από το paper pad (Σάντυ το'χεις κι εσύ νομίζω) που είχα πάρει.

Την έχω καταβρεί με αυτά τα μικρά και γλυκά χαρτιά. Κρίμα που πήρα μόνο ένα! Την επόμενη φορά.

Nαι, το γνώρισα!

EkcAp3.png

http://mymindseye.typepad.com/blog/2012/03/easter-outtakes.html

κατι με τα διακοσμητικα be happy που πήραμε !

Καλημέρα κορίτσια! Σοφία, προσωπικά δε μου αρέσει αυτό..λίγο ξεπλημενο μου φαινεται...anyway...

Σάντυ, μου αρέσει η σύνθεσή σου γιατί αυτή τη φορά δεν απλώθηκες πολύ και ακολούθησες το σχέδιο με αποτέλεσμα να πετύχεις καλύτερη ισορροπία! Ειναι πιο ξεκούραστο στο μάτι!!! Μπραβο σου!!

Λευκή, η καρτούλα ειναι απλή και απλά τελεια!!;)

Καλώς τη Βίκυ μας!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την κάρτα και για τη σύνθεση.

Είμαι στο στάδιο πειραματισμού και δοκιμάζω διάφορα. Δε ξέρω αν θα καταλήξω κάπου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σάντυ, μου αρέσει η σύνθεσή σου γιατί αυτή τη φορά δεν απλώθηκες πολύ και ακολούθησες το σχέδιο με αποτέλεσμα να πετύχεις καλύτερη ισορροπία! Ειναι πιο ξεκούραστο στο μάτι!!! Μπραβο σου!!

Ήμουν σίγουρη ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο σου άρεσε! Το ότι δε γέμισα όλο το χαρτί!:tongue:

Έχω μια τάση να απλώνομαιιιιιιιι!:lol:

EkcAp3.png

Σάντυ μου δε ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος αλλά όπως σου έγραψα και στο σχόλιο μου "έβγαλε" μιαν απίστευτη ηρεμία! Πολύ καλή δουλειά. Ελπίζω να είσαι κι εσύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Και γιατί, μήπως το απλό δεν είναι και ωραίο;

Πάντως δε μου φάινεται και πολύ απλή. Πόσα διαφορετικά χαρτιά χρησιμοποίησες το ένα πάνω στο άλλο; Προσωπικά αδυνατώ να τα μετρήσω. Και σφράγισες και τρύπησες και...τόσα πράγματα έκανες!

Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του τα μάτια. Εμένα μου άρεσει και όπως φαίνεται όχι μόνο σε εμένα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...