Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαλια πολύ ωραία αυτά τα μίνι ..Πες μας πως τα κανεις !

Επίσης θα ήθελα μια πρόταση για τα μινι που θα φτιάξεις για to our creative,αλήθεια δες αν μπορεις αν εχει δηλωθει η συμμετοχη μου ...Εγω σκέφτηκα να είναι απλές όπως αυτες που κάνω ηδη .

OiaRp2.png

Λευκή του μπεμπη τα ματιά είναι γκρι μπλε προς το παρόν. Σοφια πάω να δω αν είσαι.

Οκ σε ευχαριστω και όποτε μπορεις πες μου τι εχεις σκεφτεί για να βοηθηθω...επίσης εσύ θα στειλεις 30-40 δεματα μονη σου ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Σοφια είσαι. Εγω θα κάνω απλές σελίδες όπως τα μίνι που φτιαχνω. Θα χρησιμοποιήσω χαρτιά που δε θέλω και χρονίζουν στο stash μου. Τι καλύτερη χρήση απο αυτή;;;

Λευκή είχα δει ένα tutorial sto YouTube αλλα δρ θυμάμαι το link. Aν το βρω θα το ποσταρω

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Λευκή είχα δει ένα tutorial sto YouTube αλλα δρ θυμάμαι το link. Aν το βρω θα το ποσταρω

Αν δεν το βρεις, δεν πειράζει. Πες μου μόνο αν θυμάσαι τι έγραψες και το βρήκες. Πρέπει να έχω δει κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά έχει καιρό που το είδα και δεν το θυμάμαι καλά.

Ενταξει δεμα είναι λάθος αλλά 1 ευρω η καθε αποστολή για μενα αυτη την περιοδο είναι λίγο δύσκολα για αυτό το είπα ..θα δω τι θα κάνω . Καλά θα δω τι θα κάνω !!

Και εγω απλά θα κάνω ....διακοσμητικα τι θα βαλεις γιατι εγω δεν εχω...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Διακοσμητικά θα βαλω ότι εχω και δε χρησιμοποιω, οπως και τα χαρτια. Δεν τα εχω εντελως στο κεφαλι μου ετοιμο αλλά θα ξεκινησω ξεχωρίζοντας ότι δεν εχω σκοπο να χρησιμοποιησω. Στην αρχή είχα αγορασει πολλά πραγματα που τώρα τα βλεπω κι απορώ. Θα ξεκινησω με αυτα και με κανσον που ειναι φτηνα. Δε θα αγορασω επι τουτου για τα αλμπουμ. Προς το παρόν το πρωτο βημα ειναι να ξεχωρισω τα υλικά.

Αυτηνης το βιντεο δειχνει μπελαλιδικο, το ειδα σε fast forward. Αμα το βρω θα σας το πω, δεν το θυμομουν γιαυτο δεν το εβαλα και στο μπλογκ.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Κοιτα σφραγίδες εχω πεταλουδα, τιλντα , και κατι τετοιες ..Αρα πανω σε ένα tag θα τις βαλω...δεν χρειαζεται να εχω και πολλές !Και πλάκα πλάκα εχω και κάτι γραμματοσημο από τη Λενα !!!εδω θα ταιριάξουν τελεια ....ισως βασιστω και σε κάτι τετοιο ...Θα αναφερεις πανω κάτι από εσενα ή σε ποιόν το στελνεις προσωπικά ?Δηλαδη κάπου θα γραφεις το όνομα σου και κάπου αλλου τον παραλήπτη πανω στην σελίδα ή σε κάποιο tag?

Απολαυσε τις στιγμες σου ειναι μοναδικες !!!!Μετα θα σου λείπει πολύ ο μκρός !Και θα του λείπεις κιολας !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...