Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Εδώ ο χειμώνας καλά κρατεί. Δε λέει να έρθει η άνοιξη. Ανέβασα επιτέλους κι εγώ τη σύνθεσή μου. Ετοίμασα και την κάρτα και ελπίζω σήμερα να προλάβω να την ανεβάσω. Μ' έναν μόνο υπολογιστή στο σπίτι είναι δύσκολο να πάρω σειρά.

Εσείς πως είστε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κατά τα άλλα? Η Λευκή μάλλον είχε δουλειά σήμερα.. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την ωραία μέρα και πήγαμε στην παιδκή χαρά!

Τώρα ο μικρός κοιμάται και πρέπει να εκμεταλλευτώ την ώρα και να ξεκινήσω τη σύνθεση, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει.. Μάλλον θα κάνω πρώτα την κάρτα για το get creative.

Είχα λίγη δουλίτσα αλλά το κυριότερο δεν είχα καλή διάθεση και δεν ήθελα να σας χαλάσω τη μέρα. Είδα ότι δεν μπήκε και καμιά σας κι έτσι απέφυγα. Σήμερα όμως είμαι καλύτερα.

Αυτό για το facebook τι είναι; Δε μπορώ να το δω.

κοριτσια το ειδατε αυτο? http://www.facebook.com/messages/503071349#!/groups/148806711863840/doc/268312583246585/

εγω θα παρω μερος κι ας μην εχω τοσο χρονο, πολύ μου αρεσε η ιδεα.

Βασικά είπα και εγω να πάρω μερος , δεν ξερω αν εχουν βαλει την συμμετοχη μου γιατι ειμαι από το κιν μονο, η μονη αμφιβολια ειναι στα ταχυδρομικα τελη που δεν εχω αυτη την στιγμη 30-40 ευρω για ταχυδρομειο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Εδώ ο χειμώνας καλά κρατεί. Δε λέει να έρθει η άνοιξη. Ανέβασα επιτέλους κι εγώ τη σύνθεσή μου. Ετοίμασα και την κάρτα και ελπίζω σήμερα να προλάβω να την ανεβάσω. Μ' έναν μόνο υπολογιστή στο σπίτι είναι δύσκολο να πάρω σειρά.

Εσείς πως είστε;

Λευκη τελεια η σύνθεση σου !!Εχεις βελτιωθεί πολύ και είναι πολύ προσεγμενη !!θα την μελετησω και θα σου πω!!

Η αναφορα της Βαλιας είναι για την ομαδα sto fb our creattive world που σκεφτηκαν να φτιάξουν σελιδες 15*15 και να τις ανταλλαξουμε μεταξι μας .Δηλαση αν συμμετασχουν 35 κοπελες πρεπει να φτιάξουμε 35 σελιδες 15*15 να στειλουμε σε καθεμια από μια !Εγω το σκεφτηκα και μου αρεσε αλλά δεν εχω να στειλω 35-40 αποστολες

OiaRp2.png

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Πραγματικά το εκτιμώ πολύ.

Αυτές οι σελίδες τι θα είναι; Σελίδες για μίνι; Ωραία ιδέα ακούγεται αλλά στην πράξη δε ξέρω αν είναι εφικτό. Σε πόσο χρόνο πρέπει να γίνουν;

Kαλημέρα! Ναι, είναι ωραία ιδέα, αλλά θέλει πάρα πολύ χρόνο.. Μέχρι το Μάη είπαν νομίζω. Και τα ταχυδρομικά τέλη δεν είναι και λίγα..

Λευκή μου άρεσε κι εμένα η σύνθεσή σου! Έφτιαξα κι εγώ τη συνθεση για το ΟUAS αλλά φυσικά δεν είναι έτοιμη. Πρέπει να την τελειώσω σήμερα, νομίζω αύριο ή μεθαύριο λήγει η πρόκληση.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία τώρα είδα το νέο μίνι που ανέβασες, είναι φανταστικό! Πάω να κάνω σχόλιο! Αν θέλεις, να μας το λες κι εδώ όταν ανεβάζεις κάτι, γιατί μπορεί να μην το δούμε αμέσως!

EkcAp3.png

Μπράβο βρε Σάντυ! Γρήγορο "πιστόλι"!!! Πότε τις προλαβαίνεις; Και δεν ειναι και απλές! Περιμένω να τη δω. Σε τι έχεις βάλει ότι είσαι καλή; Σε τι απ' όλα;

Διάβασα και τα δικά σου σχόλια για τη σύνθεσή μου. Γι' αυτό το ευχαριστώ μου απευθυνόταν σε όλες. Ειλικρινά όμως αν θέλετε να μου επισημάνετε κάτι που θα μπορούσα να το διορθώσω, θα ήθελα να το ακούσω. Σίγουρα η άποψη του καθένα είναι καθαρά υποκειμενική αλλά καμιά φορά δεν είναι κακό να ακούς και άλλες απόψεις. Είμαι σίγουρη ότι μετά από καιρό, αποκτώντας μια σχετική εμπειρία, θα κοιτάω τις πρώτες μου συνθέσεις και θα διαπιστώνω ότι πολλά πράγματα θα μπορούσα να τα κάνω διαφορετικά.

Σοφία, ξέχασα να στο σχολιάσω κι εδώ γιατί πρόλαβα και το είδα!

Πολύ όμορφο έγινε κι αυτό. Έχεις πάρει τον αέρα και τα "ξεπετάς" γρήγορα. Μπράβο σου κι εσένα. Ωραία χαρτιά χρησιμοποίησες. Με έχεις βάλει σε σκέψεις να το επιχειρήσω κι εγώ. Ψάχνω μια αφορμή. Βλέπω τα δικά σου και πόσο γρήγορα τα κάνεις και ζηλεύω. Με την καλή έννοια πάντα!!!

Σοφία, ξέχασα να στο σχολιάσω κι εδώ γιατί πρόλαβα και το είδα!

Πολύ όμορφο έγινε κι αυτό. Έχεις πάρει τον αέρα και τα "ξεπετάς" γρήγορα. Μπράβο σου κι εσένα. Ωραία χαρτιά χρησιμοποίησες. Με έχεις βάλει σε σκέψεις να το επιχειρήσω κι εγώ. Ψάχνω μια αφορμή. Βλέπω τα δικά σου και πόσο γρήγορα τα κάνεις και ζηλεύω. Με την καλή έννοια πάντα!!!

Πραγματικά Σοφία, τα κάνεις πολύ γρήγορα!

Μπράβο βρε Σάντυ! Γρήγορο "πιστόλι"!!! Πότε τις προλαβαίνεις; Και δεν ειναι και απλές! Περιμένω να τη δω. Σε τι έχεις βάλει ότι είσαι καλή; Σε τι απ' όλα;

χαχαχ!:lol::lol::lol::oops::oops::oops: Έχω βάλει ότι είμαι καλή μαμά! Με μια φωτογραφία με το Γιώργο από τη βάφτισή του.

Διάβασα και τα δικά σου σχόλια για τη σύνθεσή μου. Γι' αυτό το ευχαριστώ μου απευθυνόταν σε όλες. Ειλικρινά όμως αν θέλετε να μου επισημάνετε κάτι που θα μπορούσα να το διορθώσω, θα ήθελα να το ακούσω. Σίγουρα η άποψη του καθένα είναι καθαρά υποκειμενική αλλά καμιά φορά δεν είναι κακό να ακούς και άλλες απόψεις. Είμαι σίγουρη ότι μετά από καιρό, αποκτώντας μια σχετική εμπειρία, θα κοιτάω τις πρώτες μου συνθέσεις και θα διαπιστώνω ότι πολλά πράγματα θα μπορούσα να τα κάνω διαφορετικά.

Αυτό είναι αλήθεια! Εγώ κοιτάω τις πρώτες και σχεδόν γελάω! Δεν έκανα σχεδόν τίποτα! 5 μήνες κάνω συνθέσεις και έχω δει διαφορά και σίγουρα θα βελτιωθώ κι άλλο με τον καιρό, οπότε είναι θέμα χρόνου να βελτιωνόμαστε!

EkcAp3.png

Ωραία Σάντυ. Περιμένω να τη δω.

Πραγματικά, είδες πόσο γρήγορα τα φτιάχνει πλέον η Σοφία; Κι έχεις δίκιο, αυτό είναι αν όχι το καλύτερό της, σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Και μ' άρεσαν πολύ τα χαρτιά.

Διαφημίσεις

Βάλια έχω "μείνει" και το χαζεύω. Πολύ όμορφο!!! Οι φωτογραφίες είναι τέλειες, τα παιδιά σου, δυο κουκλιά! Θέλω οπωσδήποτε το tutorial. Μ'άρεσε πολύ που οι σελίδες ανοίγουν έτσι και το δέσιμο. Πάω τώρα να στο σχολιάσω.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Βλέπεις βελτίωση; Γιατί εγώ ακόμη δε μπορώ να τη δω.

Πειτε μου τη γνωμη σας όσο σκληρή κι αν ειναι! :)

http://valiascrappyworld.blogspot.com/2012/03/western-romance.html

Ποπο..χαλια...απάισιο...οι δε φωτογραφίες δε βλέπονται...:tongue:

Βάλια μου αφου το έχεις!! Ότι και να φτι'αξεις πλέον, είναι σούπερ!!! Τι ματάρες έχει αυτο το κορίτσι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...