Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eίμαι εντελώς χαζή! Έψαχνα τόση ώρα να βρω ένα ωραίο sketch για τη σύνθεση και μετά θυμήθηκα ότι στο ΟUAS ακολουθούμε συγκεκριμένα sketches, αφού το λέει και το όνομά του!

Τι ωραια!!

εγω τωρα θα φυγω από την δουλεία ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

OiaRp2.png

Τι ωραια!!

εγω τωρα θα φυγω από την δουλεία ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aχ κοριτσάκι μου, τι τραβάς...

Διαβασα την συζητηση στο our creative world για τα πλεκτα ζωακια...εχετε καποιο λινκ να τα δω ..?θελω και εγω να μαθω να κανω λουλουδακια και τετοια...

Νομίζω με το βελονάκι τα κάνουν. Δεν ξέρω κάποιο λινκ δυστυχώς! Ζήτα από τα κορίτσια εκεί, σίγουρα θα ξέρουν!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κατά τα άλλα? Η Λευκή μάλλον είχε δουλειά σήμερα.. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την ωραία μέρα και πήγαμε στην παιδκή χαρά!

Τώρα ο μικρός κοιμάται και πρέπει να εκμεταλλευτώ την ώρα και να ξεκινήσω τη σύνθεση, αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει.. Μάλλον θα κάνω πρώτα την κάρτα για το get creative.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ναι το εδωσα χτες!Ναι αρεσε πολύ. Ειχε και καποιες ακόμα σελιδες αλλά ηταν απλές πριμα για να κολλησει φωτο και δεν τις εβαλα..τωρα εχω μια αλλη ιδεα...παλι μινι.

Τέλεια!

Να δω κι εγώ πότε θα αξιωθώ να αρχίσω το μίνι άλμπουμ του Γιώργου!

EkcAp3.png

Τώρα που είπα Γιώργος, ξέχασα να σας πω ότι μου έκανε ζημιές τελευταία! Μου έσκισε κάτι λουλουδάκια και έσπασε κι έναν κόπτη μπορντούρας της fiscars! Τον πάτησε με το πόδι του! Πολύ ζημιάρης!!!!

EkcAp3.png

κοριτσια το ειδατε αυτο? http://www.facebook.com/messages/503071349#!/groups/148806711863840/doc/268312583246585/

εγω θα παρω μερος κι ας μην εχω τοσο χρονο, πολύ μου αρεσε η ιδεα.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

κοριτσια το ειδατε αυτο? http://www.facebook.com/messages/503071349#!/groups/148806711863840/doc/268312583246585/

εγω θα παρω μερος κι ας μην εχω τοσο χρονο, πολύ μου αρεσε η ιδεα.

Το είδα κι εμένα μου άρεσε σαν ιδέα, αλλά δεν προλαβαίνω...:(

Εσύ βρε παλαβή πότε θα προλάβεις?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...