Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια...

κολλάει απίστευτα ο μπλόγκερ...για να βάλω μια ανάρτηση παιδεύομαι 40 λεπτά τώρα.

Βίκυ τέλεια και αυτή η σύνθεση!!όλο και καλύτερες φτιάχνεις!!

Καλησπερα κοριτσια!!

Εχω μεινει αφωνη με τις δημιουργιες σας!!!

Υπεροχα ολα!!

Σκεφτομαι να αποπειραθω να φτιαξω κι εγω κατι και ειμαι στη φαση να παραγγειλω καποια πρωτα πραγματα...

Εχω μια ερωτηση...Στα βιβλια ευχων και στα αλμπουμ τα εξωφυλλα ειναι χαρτονι 2mm επενδυμενα με υφασμα η χαρτι..τα εσωτερικα φυλλα τι ειναι ?το ιδιο η απλα χαρτια με μοτιβα 2 οψεων?

Οποια συμβουλη για τα πρωτα απαραιτητα πραγματα δεχτη με χαρα!!

Ευχαριστω!!

Καλησπερα κοριτσια!!

Εχω μεινει αφωνη με τις δημιουργιες σας!!!

Υπεροχα ολα!!

Σκεφτομαι να αποπειραθω να φτιαξω κι εγω κατι και ειμαι στη φαση να παραγγειλω καποια πρωτα πραγματα...

Εχω μια ερωτηση...Στα βιβλια ευχων και στα αλμπουμ τα εξωφυλλα ειναι χαρτονι 2mm επενδυμενα με υφασμα η χαρτι..τα εσωτερικα φυλλα τι ειναι ?το ιδιο η απλα χαρτια με μοτιβα 2 οψεων?

Οποια συμβουλη για τα πρωτα απαραιτητα πραγματα δεχτη με χαρα!!

Ευχαριστω!!

Καλωσήρθες!

Στα βιβλία ευχών τα φύλλα είναι κατα προτίμηση μονόχρωμα για να μπορούν να γράφουν τις ευχές!Αν βαλεις εμπριμέ θα πρεπει να φτιάξεις μονοχρωμα πλαίσια ή καρτελακια σε θηκουλες! Στα μινι άλμπουμ που προορίζονται για φωτος μπορείς να βάλεις χαρτί εμπριμέ διπλής οψης.;)

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες!

Στα βιβλία ευχών τα φύλλα είναι κατα προτίμηση μονόχρωμα για να μπορούν να γράφουν τις ευχές!Αν βαλεις εμπριμέ θα πρεπει να φτιάξεις μονοχρωμα πλαίσια ή καρτελακια σε θηκουλες! Στα μινι άλμπουμ που προορίζονται για φωτος μπορείς να βάλεις χαρτί εμπριμέ διπλής οψης.;)

Ευχαριστω πολυ πολυ!!!

Wish me luck!!:D

Καλημέρα από τη βροχερή Θεσσαλονίκη.

Tatoo καλώς ήρθες στην παρέα μας. Η Βίκυ ήδη σου απάντησε ως πιο έμπειρη στο θέμα αυτό. Θα χαρούμε πολύ να δούμε και τις δικές σου δημιουργίες.

Kαλημέρα! Τatoo καλώς ήρθες!

Έκανα επιτέλους την ανάρτηση σήμερα! Μου έπασε τα νεύρα ο blogger, έκανα αμάν να ανεβάσω τις φωτογραφίες!

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2012/03/discovered-my-angel.html

EkcAp3.png

Σου άγησα σχόλιο!!! Σε παρακαλώ, βγάλε τη λεκτική επαλήθευσηηηηηηηη!!!!!!!! it drives me crazy!!!!!!

Δε ξέρω αν έχεις κάνει μετάβαση στο νεο blogger ή εχεις ακόμα το παλιό? Στο καινούριο, πας στις ρυθμίσεις, μετά εκει που λέει "αναρτησεις και σχολια" και κάπου λέει "αναθεώρηση σχολίων?" εκει επιλέγεις "ποτέ".

Στο παλιό blogger, αν θυμαμαι καλά, πας πάλι στις ρυθμίσεις σχολίων και κάπου λέει "λεκτική επαλήθευση" και επιλέγεις "οχι"

Διαφημίσεις

Κορίτσια, σούπερ οι νέες σας συνθέσεις!

Βίκυ, όντως παραπήρες φόρα. Δε σε προλαβαίνουμε. Τρελάθηκα όταν είδα τη σύνθεσή σου. Κι εγώ σ' αυτήν που ετοιμάζω με το Be Happy θα έχω μέσα χαρταετούς. Ελπίζω να μην πειράζει. Πολύ ωραίο κι αυτό το κιτ με πολύ χαρούμενα χρώματα. Τελικά ταιριάζει και σε κορίτσια!!!

Σάντυ, τι να πω. Πάλι τόσες πολλές λεπτομέρειες και πάντα τόσο διαφορετικές. Μπράβο σου κορίτσι μου, πολλή καλή δουλειά και προσεγμένη.

Σου άγησα σχόλιο!!! Σε παρακαλώ, βγάλε τη λεκτική επαλήθευσηηηηηηηη!!!!!!!! it drives me crazy!!!!!!

Δε ξέρω αν έχεις κάνει μετάβαση στο νεο blogger ή εχεις ακόμα το παλιό? Στο καινούριο, πας στις ρυθμίσεις, μετά εκει που λέει "αναρτησεις και σχολια" και κάπου λέει "αναθεώρηση σχολίων?" εκει επιλέγεις "ποτέ".

Στο παλιό blogger, αν θυμαμαι καλά, πας πάλι στις ρυθμίσεις σχολίων και κάπου λέει "λεκτική επαλήθευση" και επιλέγεις "οχι"

Ωχ, δεν το ήξερα καν ότι έχω λεκτική επαλήθευση!:confused:

Τον παλιό blogger έχω, μήπως ξέρεις πώς θα πάω στον καινούργιο? Θα προσπαθήσω όμως να το βγάλω!

Υπέροχη και η νέα σύνθεση!!!!!!!

Σάντυ, τι να πω. Πάλι τόσες πολλές λεπτομέρειες και πάντα τόσο διαφορετικές. Μπράβο σου κορίτσι μου, πολλή καλή δουλειά και προσεγμένη.

Ευχαριστώ πολύ!

EkcAp3.png

Βικυ μου άρεσε πολύ ! Οι πιετούλες πολύ!!Οι χαρταετοί ειναι διακοσμητικό ή τους έκοψες από άλλο χαρτι ?

Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Είναι αυτοκόλλητο της σειρας απο χοντρο χαρτόνι!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...