Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Η απόρία μου είναι να μου εξηγησετε τι συμπερασμα βγαλατε με τις διαφανειες ...πως μπορείτε να τις επεξεργαστειτε??

Επίσης φοβερός κοπτης αυτός..που θα τον βρουμε ???

http://gabriellepollacco.blogspot.com/

Martha Stewart punch that does this bracket design.

Κάτσε , μπερδεύτηκα! Ποιον κόπτη λες?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκυ, δίνεις ρεσιτάλ τελευταία! Πολύ ωραία και αυτή!!! Η κόρη σου είναι πραγματικά σκέτος άγγελος!!! Θα τη μελετήσω πιο αναλυτικά. Τι υπέροχα διακοσμητικά! Σούπερ!!!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι για έναν κόπτη που είχα πάρει της Martha Stewart; Δοκίμασα σε λεπτό κανσόν και έκοψε κανονικά. Όταν όμως πήγα να το δοκιμάσω σε πιο χοντρό κανσόν...τζίφος!!! Δε μπορούσα να τον πατήσω για να κόψει με τίποτα. Μάλιστα φοβήθηκα μήπως τον σπάσω. Πολύ στεναχωρήθηκα. Στο ίδιο χαρτί δοκίμασα και μ'έναν άλλο κόπτη Fiskars και έκοψε κανονικά. Υπάρχει περιορισμός στο πάχος του χαρτιού που κόβει ο κόπτης μπορντούρας της Martha Stewart; Θα δοκιμάσω και σε χαρτί με μοτίβα από αυτά που αγοράζουμε. Ίσως εκεί τα καταφέρω αλλά εξακολουθεί να είναι πρόβλημα.

Ειναι ο αυτός: αλλά νομιζω τον εχεις! Ποια τον εχει?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6309

δειτε κι αυτο!

http://vartig12.blogspot.com/2012/03/angel-scrap-for-help.html

Βικυ αυτός που δειχνει κανει μεγάλες αγκύλες ...ο δικός μου κανει πολύ μικρες .Για αυτό ρωτησα μήπως είναι αλλος!μπαινω να δω την συνθεση γιατι την ειδα μονο από το κιν και δεν μπορουσα να την μεγενθυνω..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βικυ το χαρτί που εχεις χρησιμοποιησει ποιο είναι μας δινεις ενα link?Ειναι σαν ύφασμα.....πολύ όμορφο !!!!Ποσα πραγματα εκανες για να γίνει ετσι ...?

http://store.scrapbook.com/kai-p766.html

Φανταστική!

Βικυ το χαρτί που εχεις χρησιμοποιησει ποιο είναι μας δινεις ενα link?Ειναι σαν ύφασμα.....πολύ όμορφο !!!!Ποσα πραγματα εκανες για να γίνει ετσι ...?

Ναι, είναι τέλειο το χαρτί, το έχω σε pad 15 *15 και ακόμα και σε μικρό είναι καταπληκτικό!!!!

Βέβαια η Βίκυ μας έκανε και τα μαγικά της!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σχεδόν τέλειωσα τη σύνθεση για το get creative με το sketch της Μελένιας, μου έμεινε μόνο να βάλω τον τίτλο. Κι εγώ τον άγγελό μου έχω (αλλά μαζί με τη μαμά)!

Άντε βάλε να δούμε.

Κι εγώ αυτήν παλεύω. Ελπίζω να προλάβω. Εγώ έχω τη μεγάλη μου κόρη. Της το χρωστάω γιατί την προηγούμενη φορά έκανα με τη μικρή.

Εγώ σχεδόν τέλειωσα τη σύνθεση για το get creative με το sketch της Μελένιας, μου έμεινε μόνο να βάλω τον τίτλο. Κι εγώ τον άγγελό μου έχω (αλλά μαζί με τη μαμά)!

Ωραία !Νομιζω δεν σε εχουμε δει σε συνθεση μαζι του ..ή μπορει να μην θυμαμαι...

OiaRp2.png

Ωραία !Νομιζω δεν σε εχουμε δει σε συνθεση μαζι του ..ή μπορει να μην θυμαμαι...

Όχι, καλά θυμάσαι, δεν έχω βάλει ως τώρα! Ή μόνη μου ή μόνος του!

Εdit: είχα κάνει μία παλιότερα που ήμασταν κι οι 3.

EkcAp3.png

Άντε βάλε να δούμε.

Κι εγώ αυτήν παλεύω. Ελπίζω να προλάβω. Εγώ έχω τη μεγάλη μου κόρη. Της το χρωστάω γιατί την προηγούμενη φορά έκανα με τη μικρή.

Εγώ του χρωστάω αρκετές συνθέσεις, γιατί πιο πολύ με τη φάτσα μου κάνω και θα με περάσετε και για ψώνιο!:lol::lol:

EkcAp3.png

vartig Πολύ ρομαντικά αυτά τα χαρτιά! Υπέροχα!

Eίναι τo ένα καλύτερο από το άλλο, ο ρομαντισμός στο μεγαλείο του, τα έχω λατρέψει!

Αντε Σάντυ, βάλε λινκ!

Κόλλησα και τον τίτλο! Πάω να φωτογραφήσω και να γράψω και την ανάρτηση!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...